کودک مانند شاعر، ابزار خویشتن است | نگاهی به کتاب «بوم‌شناسی تخیلات کودکی» اثر ادیت کاب برنامه تلویزیونی؛ سیمای انتخابات راوی حماسه حضور در روز انتخاب + جزئیات ساز «قاصدک» | نگاهی به اجرای موسیقی اصیل ایرانی در پردیس تئاتر اردیبهشت مشهد حکایت نامزد انتخابات و پس گردنی انتقامی ما همه از این شیرینی حق داریم ساعت گران‌قیمت بهرنگ علوی در «جوکر ۲» + عکس زمان پخش و تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۳) کدام فیلم‌های سینمایی با موضوع انتخابات ساخته شده است؟ فلسفه، در جستار و داستان و رمان | معرفی سه کتاب تازه از نشر «خوب» «ناخن‌ها» فیلم اختتامیه جشنواره کارلووی واری شد درباره کتاب «کودک دریا» و درسی که به آدم بزرگ‌ها می‌دهد فیلم‌های سینمایی آخر هفته (۷ و ۸ تیر ۱۴۰۳) + خلاصه داستان و زمان پخش «جمشید هاشم‌پور» در بستر بیماری + عکس زمان پخش و تکرار سریال شب دهم در ایام محرم پخش مجموعه مستند «مهمان علی» از شبکه‌های سیما برادران «فرار از زندان» با سریال «بازگرداندن» روی آنتن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۷ تیر ۱۴۰۳ شرکت‌کنندکان خانم فصل ۲ «جوکر ۲» احسان علیخانی چه کسانی هستند؟ نویسنده کتاب «اینجا جای خوابیدن نیست»: نویسنده اگر معترض نباشد نمی‌تواند داستان زیبا خلق کند
سرخط خبرها

هندوها فیلم کریستوفر نولان را تحریم می‌کنند؟ | فروش ۶۰۰میلیون‌روپیه‌ای «اوپنهایمر» در هند

  • کد خبر: ۱۷۵۸۰۹
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۱
هندوها فیلم کریستوفر نولان را تحریم می‌کنند؟ | فروش ۶۰۰میلیون‌روپیه‌ای «اوپنهایمر» در هند
در فیلم «اوپنهایمر»، صحنه‌ای هست که اعتراض هندوها را برانگیخته است، تا جایی که خواستار تحریم این فیلم در هندوستان شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در فیلم «اوپنهایمر»، صحنه‌‎هایی وجود دارد که بخش‌هایی از کتاب مقدس هندو‌ها در آن به‌نمایش درمی‌آید. در این صحنه، قهرمان داستان، دقیقا قبل از یک عمل جنسی، آیه‌ای از «بهَگَوَد گیتا» را می‌خواند که مقدس‌ترین کتاب مقدس آیین هندو به‌شمار می‌رود. این موضوع باعث شده هندو‌ها عصبانی شوند و بخشی از آن‌ها در هند خواستار تحریم این فیلم گردند.

مرکز نظارت هند تماشای این فیلم را برای افراد زیر ۱۲ سال ممنوع کرده است؛ با این‌همه، «اوپنهایمر» در هند تاکنون حدود ۶۰۰میلیون روپیه (۷.۳۳میلیون دلار) فروخته است. در این فیلم، کیلیان مورفی در نقش فیزیکدان آمریکایی، جی. رابرت اوپنهایمر، بازی می‌کند که در طول جنگ جهانی دوم بر ساخت بمب اتمی نظارت داشت.

اوپنهایمر، پس از انفجار نخستین بمب اتمی طی «آزمایش ترینیتی»، گفته بود که هنگام این انفجار به یاد این قطعه از «بهَگَوَد گیتا» افتاده: «خودِ مرگ شده‌ام، ویرانگر دنیاها.»

پیشتر، «باربی»، دیگر فیلم پرفروش این روز‌ها، نیز در هند با مخالفت بخشی از جامعه هندو‌ها مواجه شده بود.

منبع: تابناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->