گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

اضافه‌شدن قابلیت انتشار پست‌های متنی به تیک‌تاک + جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۶۰۱۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲
اضافه‌شدن قابلیت انتشار پست‌های متنی به تیک‌تاک + جزئیات
تیک تاک از قابلیتی برای انتشار پست‌های متنی در شبکه اجتماعی خود رونمایی کرد تا این اپلیکیشن هم به‌نوعی رقیب توییتر شود.

به گزارش شهرآرانیوز - در شرایطی که اینستاگرام تردز برای رقابت با توییتر وارد بازار شده و پلتفرم ایلان ماسک هم برند خود را به X تغییر داده، تیک تاک از قابلیتی برای انتشار پست‌های متنی در شبکه اجتماعی خود رونمایی کرده است. حالا این اپلیکیشن هم می‌تواند به‌نوعی با توییتر رقابت کند.

پلتفرم تیک تاک در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از حالا به‌بعد به کاربران اجازه می‌دهد تا بتوانند پست‌های فقط متنی هم به اشتراک بگذارند. این اپلیکیشن پیش‌تر به‌طور عمده بر محتوا‌های ویدیویی تمرکز داشت و انتشار متن خالی ممکن نبود. اما حالا این شرکت اجازه می‌دهد تا خلاقیت‌های متنی هم فرصت عرضه داشته باشند.

کاربران می‌توانند در پست‌های متنی از پس‌زمینه‌های رنگی و استیکر‌ها استفاده کنند. حداکثر تعداد کلمات در هر پست متنی ۱۰۰۰ کلمه خواهد بود؛ اما به‌نظر می‌رسد که این ویژگی همچنان با بستری برای تبادل نظر فاصله داشته باشد.

این تغییر احتمالاً اقدامی برای رقابت با توییتر است که تغییرات چند وقت اخیرش باعث شده خیلی از کاربران به دنبال جایگزین برای آن باشند. چند هفته پیش، متا هم از اپلیکیشنی برای تولید محتوای متنی به نام اینستاگرام تردز پرده برداشت که اگرچه شروع خوبی داشت، اما اکنون در وضعیت مناسبی به‌سر نمی‌برد. تعداد کاربران فعال در این پلتفرم کاهش چشمگیری داشته است.

ازآن‌سو، اما تیک تاک بیش از یک میلیارد کاربر دارد و امیدوار است که با این قابلیت جدید بتواند افراد بیشتری را به‌سمت پلتفرم خود جذب کند. البته جامعه کاربران این اپلیکیشن جوان‌تر از اکثر رقباست. رگولاتور ارتباطات بریتانیا می‌گوید تیک تاک اولین منبع خبری کاربران ۱۲ تا ۱۵ ساله است. در رتبه‌های بعدی یوتوب و اینستاگرام قرار دارند.

بااین‌حال، این شرکت با انتقاداتی به‌خاطر ارتباطات احتمالی با دولت چین روبه‌رو بوده است. این قضیه به‌ویژه در آمریکا، بریتانیا و کانادا موردتوجه قرار گرفته و موجب محدودسازی دسترسی ادارات دولتی به این اپلیکیشن شده است.

منبع: دیجیاتو 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->