سخنگوی وزارت خارجه در تقدیر از کاظمی‌قمی: تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است
سرخط خبرها

مقام ارشد طالبان: می‌کوشیم راه‌حلی برای بازگشت دختران به تحصیل بیابیم

  • کد خبر: ۱۷۶۱۹۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹
مقام ارشد طالبان: می‌کوشیم راه‌حلی برای بازگشت دختران به تحصیل بیابیم
سرپرست وزارت داخله افغانستان در نشستی گفت که دولت متبوعش در تلاش است تا برای بازگشت دختران به تحصیل راه‌حل مناسبی پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت داخله افغانستان، در نشستی در هرات گفت: تلاش می‌شود در زمینه بازگشایی مکتب‌ها و دانشگاه‌ها به روی دختران راه‌حلی مناسب عرضه شود.

در این نشست، شماری از نمایندگان بخش خصوصی و عالمان دین خواهان بازگشایی مکتب‌ها و دانشگاه‌ها به روی دختران و تعامل حکومت سرپرست با جامعه جهانی شدند. آن‌ها معتقدند که بسته‌شدن مکتب‌ها و دانشگاه‌ها به روی دختران باعث فرار سرمایه از کشورشان شده است، زیرا بسیاری از خانواده‌ها برای ادامه آموزش و تحصیل دختران خود به کشور‌های همسایه مهاجرت می‌کنند.

در همین زمینه، توریالی غوثی، معاون اتاق صنایع و معادن هرات، گفت: به‌ترتیبی که خود دولت تصمیم بگیرد، با حفظ مقررات اسلامی، مکاتب و دانشگاه‌ها باز شود تا سرمایه از کشور فرار نکند.

عبدالله دشتی، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات، هم گفت: نباید فشار‌ روحی به ما وارد شود. در گوشه‌و‌کنار شهر، به جوانان ما سیلی نزنند. در ادارات دولتی، زنان تحت فشار قرار نگیرند.

گفتنی است که از زمان بازگشت طالبان به مصدر قدرت تحصیل برای دختران افغانستانی بیش از پیش دشوار شده است.

منبع: طلوع‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->