«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

انتقادات کم سابقه از جشنواره برلین

  • کد خبر: ۱۷۶۴۸۳
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
انتقادات کم سابقه از جشنواره برلین
۱۶۰ عضو انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از جشنواره فیلم برلین به دلیل تصمیم خود مبنی بر توقف بخش جنبی «چشم‌انداز سینمای آلمان» انتقاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره فیلم برلین به دلیل حذف بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان» از دوره آتی این رویداد سینمایی با انتقادات کم‌سابقه‌ای رو به رو شده است.

 ۱۶۰ عضو انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از جشنواره فیلم برلین به دلیل تصمیم خود مبنی بر توقف بخش جنبی «چشم‌انداز سینمای آلمان» انتقاد کردند، بخشی که به نمایش آثار استعدادهای نوپای فیلمسازان جوان آلمانی می‌پرداخت.

انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان که اعضای آن شامل موزه فیلم آلمان در فرانکفورت، انجمن فیلم کلن، سینماتک لایپزیگ و ... می‌شوذ با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به تصمیم جشنواره برلین نوشت: «حذف این بخش نه تنها یک سیگنال کشنده برای صحنه بین المللی فیلم، بلکه به ویژه برای فیلمسازان داخلی و آینده خواهد بود».

این انجمن استدلال برلیناله را مبنی بر اینکه این اقدام در آینده باعث می‌شود فیلم‌های آلمانی در بخش‌های دیگر جشنواره قابل دسترس باشد و در نتیجه بُعد بین‌المللی آن‌هاا فزایش می‌یابد را «غیرقابل درک» توصیف کرد و عوان کرد: «فیلم‌های فیلمسازان جدید آلمانی به جایگاه برجسته‌شان فراتر از فیلم‌های بزرگ و پرهزینه و به بخشی مستقل خود برای دریافت بازخوردها، بحث‌ و گفتگو درباره آثار و فرصت هایی برای تبادل بین فیلمسازان و تماشاگران نیاز دارد.

انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از سال ۱۹۸۶ و بواسطه حمایت مالی خود از جایزه فیلم کالیگاری که به یک فیلم در بخش فروم اهدا می شود، با برلیناله در ارتباط بوده است.

بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان» طی بیش از دو دهه فعالیت، میزبان نمایش نخستین آثار فیلمسازانی چون «یوهانس نابر»، «آن زورا بچارد»، «سونیا هایس» و «دیتریش بروگمان» بوده است.

هفتاد و چهارمین جشنواره برلین از تاریخ ۱۵ تا ۲۵ فوریه ۲۰۲۴ (۲۶ بهمن تا ۶ اسفند) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->