فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

انتقادات کم سابقه از جشنواره برلین

  • کد خبر: ۱۷۶۴۸۳
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
انتقادات کم سابقه از جشنواره برلین
۱۶۰ عضو انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از جشنواره فیلم برلین به دلیل تصمیم خود مبنی بر توقف بخش جنبی «چشم‌انداز سینمای آلمان» انتقاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره فیلم برلین به دلیل حذف بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان» از دوره آتی این رویداد سینمایی با انتقادات کم‌سابقه‌ای رو به رو شده است.

 ۱۶۰ عضو انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از جشنواره فیلم برلین به دلیل تصمیم خود مبنی بر توقف بخش جنبی «چشم‌انداز سینمای آلمان» انتقاد کردند، بخشی که به نمایش آثار استعدادهای نوپای فیلمسازان جوان آلمانی می‌پرداخت.

انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان که اعضای آن شامل موزه فیلم آلمان در فرانکفورت، انجمن فیلم کلن، سینماتک لایپزیگ و ... می‌شوذ با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به تصمیم جشنواره برلین نوشت: «حذف این بخش نه تنها یک سیگنال کشنده برای صحنه بین المللی فیلم، بلکه به ویژه برای فیلمسازان داخلی و آینده خواهد بود».

این انجمن استدلال برلیناله را مبنی بر اینکه این اقدام در آینده باعث می‌شود فیلم‌های آلمانی در بخش‌های دیگر جشنواره قابل دسترس باشد و در نتیجه بُعد بین‌المللی آن‌هاا فزایش می‌یابد را «غیرقابل درک» توصیف کرد و عوان کرد: «فیلم‌های فیلمسازان جدید آلمانی به جایگاه برجسته‌شان فراتر از فیلم‌های بزرگ و پرهزینه و به بخشی مستقل خود برای دریافت بازخوردها، بحث‌ و گفتگو درباره آثار و فرصت هایی برای تبادل بین فیلمسازان و تماشاگران نیاز دارد.

انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از سال ۱۹۸۶ و بواسطه حمایت مالی خود از جایزه فیلم کالیگاری که به یک فیلم در بخش فروم اهدا می شود، با برلیناله در ارتباط بوده است.

بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان» طی بیش از دو دهه فعالیت، میزبان نمایش نخستین آثار فیلمسازانی چون «یوهانس نابر»، «آن زورا بچارد»، «سونیا هایس» و «دیتریش بروگمان» بوده است.

هفتاد و چهارمین جشنواره برلین از تاریخ ۱۵ تا ۲۵ فوریه ۲۰۲۴ (۲۶ بهمن تا ۶ اسفند) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->