مدیرعامل شرکت توانیر: سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴ هزار مگاوات کمبود برق داریم استاندار خراسان رضوی: زنجیره تولید و ارزش افزوده در استان تکمیل شود دور جدید پیش فروش محصولات سایپا از دوشنبه آینده (۱۷ دی ۱۴۰۳) لزوم هم‌فکری و تصمیم‌سازی برای اجرایی‌شدن پروژه‌هایی که در مشهد متوقف شده‌اند نمایشگر جایگاه‌های سوخت تغییر کرد + جزئیات معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای امنیت و شفافیت رمزپول و پرداخت‌یاری‌ها تفاهم‌نامه امضا کردند جزئیات عرضه اولیه «نبابک» یکشنبه آینده (۱۶ دی ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین مجتمع فرآوری کائولن شرق کشور در تربت‌حیدریه با حضور رئیس مجلس افتتاح شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) قیمت مرغ کاهش یافت | قیمت امروز گوشت قرمز، مرغ و دام زنده (۱۳ دی ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | افت ۱۸ میلیونی تیگو ۷ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دنا پلاس توربو یک میلیارد و ۶۹ میلیون تومان اولویت بازرسی اصناف مشهد، نظارت بر کالا‌های اساسی و درج قیمت بر روی آن‌ها است فرصت تکمیل اطلاعات حقوق کارمندان در سامانه ثبت حقوق و مزایا تمدید شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) نفت، سال ۲۰۲۵ میلادی را با افزایش قیمت آغاز کرد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دلار ۸۱ هزار و ۷۰۰ تومان روغن ۱۵ درصد گران شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۵ شاخصه اصلی حذف یارانه‌بگیران اعلام شد | دهک‌بندی‌ها تغییر می‌کند؟ پاتک کریسمس به بازار طلا و سکه ایران | بازار طلا از سکه افتاد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۲۰۲۵؛ سال انفجار ثروت میلیاردر‌ها | برندگان و بازندگان چه کسانی هستند؟ مصرف برق ۲ هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز نگرانی تازه خریداران مسکن | نوسانات ارزی بر بازار مسکن اثر دارد؟ نرخ امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۳ دی ۱۴۰۳) | فلفل دلمه از ۲۵ تا ۱۰۰ هزار تومان جای خالی رفتارشناسی در تدوین و اجرای قوانین واریز سود سهام عدالت در راه است | میزان سود جدید چقدر است؟ ثبت رکورد جدید در تحویل گاز به نیروگاه‌های حرارتی تولید برق خراسان رضوی رقیب خودروهای چینی از راه رسید | بنز و تویوتا به زودی در بازار خودرو ایران دریافت حق ترانزیت در قبوض برق صنایع؛ مانع‌زدایی یا مانع‌تراشی؟ وزیر نفت خبر داد: تولید حداکثری گاز برای عبور از زمستان بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز
سرخط خبرها

آسیب یک تریلیون دلاری کرونا به صنعت گردشگری

  • کد خبر: ۱۷۸۰۸
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
آسیب یک تریلیون دلاری کرونا به صنعت گردشگری
در هفته گذشته، تاثیرات زیان‌بار ویروس کرونا بر صنعت گردشگری به سرعت گسترش یافت. به اعتقاد کارشناسان، خسارت‌های این ویروس بر اقتصاد گردشگری تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در منطقه آسیا تنها در سال ۲۰۱۷، کسب‌وکار‌های تفریح و گردشگری ۸۸۴ میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی سهم داشتند. در سال ۲۰۱۸، این سهم به یک تریلیون دلار رسید. حالا ویروس کرونا در سراسر این منطقه گسترش یافته و بر تمام بخش‌های آن، اثرات جدی گذاشته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تنها در چین در سال ۲۰۱۹ بخش گردشگری ۱۲۷.۳ میلیارد دلار درآمد برای این کشور خلق کرده است. اما حالا حتی اگر کل سال ۲۰۲۰ را هم در نظر بگیریم، حداقل در یک ماه اخیر آژانس‌داران، هتل‌داران و شرکت‌های گردشگری با اختلال جدی در کسب‌وکارهایشان مواجه شده‌اند.

«جک ازون»، مدیر یکی از آژانس‌های گردشگری لوکس می‌گوید: «تعداد لغو سفر‌ها هر روز در حال افزایش است. این فقط مخصوص به چین نیست، در کل آسیا چنین وضعیتی داریم. مردم کاملا از سفر منصرف شده‌اند. بسیاری از آن‌ها می‌گویند که ما اکنون هیچ‌جا نمی‌خواهیم برویم یا بسیاری هم می‌گویند که سفرمان را به سال بعد موکول می‌کنیم.»

تنها در این آژانس گردشگری، ۷۵ درصد از مسافران سفر‌های ماه فوریه و مارس خود را لغو کرده‌اند. ۱۰۰ درصد از سفر‌های ماه عسل این آژانس نیز لغو شده است.

«کریس نستا»، مدیر اجرایی «شرکت هتل‌های زنجیره‌ای هیلتون» یازدهم فوریه به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که تاثیرات اقتصادی ویروس کرونا، ۶ تا ۱۲ ماه طول خواهد کشید. او گفت: «سه تا ۶ ماه تاثیر شیوع این ویروس طول می‌کشد و بعد از آن سه تا ۶ ماه دیگر زمان برای بهبود اوضاع نیاز است.» شرکت هیلتون، تخمین زده است که ویروس کرونا تنها برای این شرکت ۲۵ تا ۵۰ میلیارد دلار خسارت به بار می‌آورد.

چین پیش از این نیز تجربه شیوع ویروس مرگبار را در سال ۲۰۰۳ از سر گذرانده است. آن ویروس که به نام سارس شناخته می‌شود، بیماری حاد تنفسی بود که حدود ۷۵۰ نفر را کشت. اما تا کنون تعداد تلفات ویروس کرونا، از ۱۵۰۰ نفر فراتر رفته است. در دوره بیماری سارس، از زمانی که سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع آن هشدار داد تا زمانی که خبر از کنترل آن داد، ۵ ماه طول کشید. سپس ۵ ماه دیگر نیز برای سازمان دهی موارد ابتلای جدید زمان صرف شد. در این مدت، تنها شرکت‌های هواپیمایی ۱۰ میلیارد دلار ضرر کردند؛ آن هم در زمانی که تجارت جهانی کمتر از حالا توسعه یافته بود.

بلومبرگ می‌نویسد: «حالا نیز اگر ۹ ماه طول بکشد که وضعیت ویروس کرونا از «شیوع» به «بهبود» تبدیل شود؛ صنعت حمل‌ونقل هوایی زیان بسیار بزرگتری خواهد داشت. هتل‌ها و مقاصد گردشگری نیز برای بازگشت به وضعیتِ پیش از شیوع بیماری، زمان بسیار طولانی‌تری نیاز دارند.».

اما «جک ازون» مدیر یک آژانس گردشگری بزرگ می‌گوید: «اگر ویروس سارس بد بود، حتما کرونا بدتر است. اما ابولا را یادتان هست؟ این ویروس هنوز در آفریقا وجود دارد و تور‌های سافاری هم رزرو می‌شوند. ویروس چیکونگونیا را یادتان هست؟ حالا وارد چرخه جدیدی شده است. مردم فراموش خواهند کرد؛ شبیه به تمام چیز‌های دیگر؛ و همه‌چیز مثل سابق خواهد شد.»
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->