پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر صمت: در صنعت نیازمند تحولات بزرگتری هستیم

  • کد خبر: ۱۷۸۰۸۶
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۴
وزیر صمت: در صنعت نیازمند تحولات بزرگتری هستیم
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای عبور از مشکلات پیش رو باید به لایه‌های عمیق تری برسیم و اقدامات اساسی تری برای ادامه فرایند‌ها انجام دهیم

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی آبادی درباره نشست برخی تولیدکنندگان با ریاست جمهوری و بروکراسی زائد در کشور، اظهار کرد: بروکراسی پدیده جدیدی نیست و سالهاست که انتظارات تولیدکننده گان و صنعتگران با قواعد و بروکراسی همخوانی ندارد، چون تولیدکننده به دنبال ساده‌ترین راه برای تجارت است و گاهی این شرایط برای آن‌ها سخت می‌شود. اما رسیدگی به امورات صنعت و رفع این مشکلات در دستور کار دولت است.

به گفته این مقام مسئول، فرآیند رشد، بلوغ و افول صنایع یک فرآیند طبیعی است. ممکن است صنعتی بعد از رشد و بلوغ، برای احیا و تطبیق خودش با فناوری‌های نو و شرایط زمان اقدام نکند، به زنجیره افول بیفتد؛ بنابراین صنایع باید خودشان را تطبیق دهند، اما بعضا هم سرمایه در گردش ندارند یا واگذاری‌ها در خصوصی سازی به درستی انجام نشده است.

وی با بیان اینکه صنایع بزرگ در همه کشور‌ها دائم خود را با اوضاع جهانی، سرمایه گذاری‌های روز و مسیر‌های تازه وفق می‌دهند تا با شرایط تطبیق پیدا کنند، تصریح کرد: ما هم سعی داریم با برپایی جلسات دائمی و ارتباط با مجریان و مسئولان، انجمن‌ها، نهاد‌ها و دانشگاه‌ها، نبض صنعت را در دست داشته باشیم.

علی آبادی با بیان اینکه سرمایه گذاران در ورود به حوزه صنعتی قبل از هر چیز باید به فکر نظام تامین مالی باشند، گفت: البته در شرایط استثنایی با تامین وجوه، در مقیاس‌های بزرگ فرایند‌های پیچیده و ریسک‌های بزرگی دارد. به دنبال این هستیم با مطالعه و بررسی، پیشنهاد‌هایی در حوزه تامین مالی طراحی شود تا هم برای بخش صنعت و هم بانک‌ها و تامین کنندگان مالی، جذاب و قابل قبول باشد.

وزیر صنعت، معدن تجارت در یک برنامه رادیویی، با اشاره به اینکه در صنعت نیازمند تحولات بزرگتری هستیم، اظهار کرد: برای عبور از مشکلات پیش رو باید به لایه‌های عمیق تری برسیم و اقدامات اساسی تری برای ادامه فرایند‌ها انجام دهیم که البته برخی مسایل بین صنایع مختلف مشترک بوده و برخی دیگر به طور ویژه باید بازبینی شود که ما به عنوان هدایتگر می‌توانیم پیشنهاد‌هایی ارائه دهیم.

علی آبادی با تاکید به اینکه صنعتگران و تولیدکنندگان نباید صرفا به دنبال روش‌های دولتی بمانند و باید به دنبال سهیم کردن مردم، از راه بازار سرمایه و دیگر بازار‌ها برای تامین سرمایه باشیم، گفت: توجه ما صرفا به روش‌هایی از جمله بانک‌ها هستند؛ البته بانک‌ها در همه دنیا در تامین مالی نقش دارند، اما نباید تنها راه باشند. برای جلب سرمایه گذاری‌های مردم و شریک کردن آن‌ها در منافع باید گام برداریم و وزارت صمت نیز زمینه این همکاری‌ها را فراهم خواهد کرد تا تامین سرمایه به درستی انجام پذیرد. در دنیا روش‌های تامین مالی بسیار پیشرفته و جدید است. البته در داخل هم اقدامات خوبی انجام شده، اما در مقایسه با دنیا بیشتر متکی به روش‌های سنتی هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->