فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

«ابوالفضلِ مرگ بر شاه» به بازار کتاب آمد

  • کد خبر: ۱۷۸۱۷۰
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳
«ابوالفضلِ مرگ بر شاه» به بازار کتاب آمد
کتاب «ابوالفضلِ مرگ بر شاه؛ خاطرات شفاهی ابوالفضل الماسی از مبارزان انقلاب اسلامی در قم» نوشته رضا یزدانی راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «ابوالفضلِ مرگ بر شاه؛ خاطرات شفاهی ابوالفضل الماسی از مبارزان انقلاب اسلامی در قم» نوشته رضا یزدانی به تازگی توسط انتشارات راه یار منتشر و روانه بازار نشر شده است.

نویسنده این‌کتاب می‌گوید اگر قم قلب تپنده انقلاب اسلامی باشد، خیابان «چهارمردان» را می‌توان قلب تپنده قم دانست. قلبی که کوچه‌هایش مانند مویرگ‌هایی است که هرچه در آن خون انقلابی‌ها ریخته شد، بیشتر تپیدن گرفت. کوچه کوچه این خیابان پر است از اتفاقات و خاطراتی که در شکل گیری انقلاب نقش مهمی داشتند؛ از همین روست که می‌توان این خیابان را حقیقتاً خیابان انقلاب دانست. همان طور که بعد از انقلاب به این نام خوانده می‌شود.

رضا یزدانی که کتاب «ابوالفضل مرگ بر شاه» را نوشته معتقد است در قلب تپنده قم، جوان‌های زیادی بودند که روز و شب خود را وقف مبارزه با رژیم طاغوت کردند و هر یک نقش مهمی در رسیدن قطار انقلاب اسلامی به سرمنزل خود ایفا کردند. یکی از این جوانان ابوالفضل الماسی است که با راه انداختن دسته‌های تظاهرات و هدایت و رهبری مردم در این راهپیمایی‌ها، به یکی از چهره‌های مهم و اثرگذار تاریخ انقلاب قم تبدیل شد. او که در سردادن شعار «مرگ بر شاه» روش نو و تازهای خلق کرده بود، به «ابوالفضلِ مرگ بر شاه» شهرت یافت و این لقب تا هنوز او را متمایز می‌کند. ابوالفضلِ مرگ بر شاه بعد از انقلاب هم از پا ننشست و در امور پشتیبانی جنگ، به انقلاب خدمت کرد. این کتاب برهه‌های مهمی از خاطرات زندگی او را شامل می‌شود که پیوند تنگاتنگی با تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع مقدس قم دارد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

جمعیت در بیرون مزرعه منتظر آقا بودند. یکی از همراهان آقا رو به جمعیت کرد و گفت: «برید حسینیه! آقا میرن اونجا.»

من هم مانند جمعیت خواستم به سمت حسینیه بروم؛ ولی دیدم آن شخص بهسمت محل حضور آقا حرکت می‌کند. رو به او کردم و گفتم: «تو به ما میگی برید حسینیه، بعد خودت میری پیش رئیس جمهور. میخوای حاج آقا رو بی ارم اینجا؟»

هاجوواج به من نگاه می‌کرد. فکر کرد دارم شوخی می‌کنم. در میان آن جمعیت، شروع کردم به شعار دادن. همین طور که داشتم شعار می‌دادم، ناگهان آقا به سمت جمعیت آمدند. دورتادور آقای خامنه ای جمعیت ایستاده بود. یک دفعه ایشان رو به من کردند و با لحنی خاص گفتند: «مرگ بر شاه! تو هنوز زندهای؟

این کتاب در ۱۴۴ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۵۰ هزار تومان عرضه شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->