شیوه‌نامه ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی در مدارس ایران تا هفته آینده ابلاغ می‌شود سفارت ایران در کابل شرایط دریافت ویزای رایگان برای زائران افغانستانی اربعین را اعلام کرد سازمان ملل: کودکان افغانستانی قربانیان اصلی مین‌های عمل‌نکرده هستند خلاصه بازی تیم‌های جوانان میهن و ظاهر اسد در لیگ برتر فوتبال افغانستان + فیلم افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیط قطار شامل اتباع خارجی ساکن ایران نمی‌شود! نگاهی به وضعیت کامیون‌های ایرانی حامل سوخت عراقی در مرز دوغارون توضیحات مقام طالبان درباره زمان توزیع شناسنامه الکترونیکی در تهران + مدارک موردنیاز آخرین اخبار از فصل سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم و عکس جای خالی دختران | نتیجه کنکور پسرانه افغانستان اعلام شد ۲۵۰۰ مغازه فروش قطعات خودرو در آتش‌سوزی قندهار از بین رفت کمک‌های بشردوستانه ایران به سیل‌زدگان ننگرهار رسید پلیس ترکیه متهم به بدرفتاری با مهاجران افغانستانی شد در سال ۲۰۲۴ سیل به ۱۴۵ هزار نفر در افغانستان آسیب زده است کمیته بررسی جنگ آمریکا در افغانستان آغاز به کار کرد سازمان بین‌المللی مهاجرت از بازگشت بیش‌از ۸۵۸ هزار مهاجر به افغانستان خبر داد کشف بمب ۴۰۰کیلوگرمی در سرپل افغانستان (۲۸ تیر ۱۴۰۳) ۳ میلیارد دلار مبادلات سالانه ایران و افغانستان از طریق دوغارون سیل در ننگرهار افغانستان ۱۳۰ کشته و ۴۱۰ زخمی برجای گذاشت طالبان برای مهاجران افغانستانی ساکن ایران شناسنامه الکترونیکی توزیع می‌کند
سرخط خبرها

«ساحران و جادوگران اجازه فعالیت ندارند» | حکم جدید وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان

  • کد خبر: ۱۷۸۴۰۲
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
«ساحران و جادوگران اجازه فعالیت ندارند» | حکم جدید وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان
وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان دستور داده است مسئولان ذی‌ربط از فعالیت کسانی که دست به سحر و جادو می‌زنند جلوگیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این وزارتخانه گفته است که تعویذدادن و دم‌کردن (نوعی از دعا و افسون) مشکل شرعی ندارد، اما جادوگران کارهایی می‌کنند که خلاف شریعت اسلامی است؛ ازهمین‌رو، باید جلوشان را گرفت.

محمدصادق عاکف مهاجر، سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر افغانستان، گفته است: «به مدیران ولایتی دستور داده‌ایم که ساحرها و جادوگرها را تعقیب کنند و در این کار بسیار جدی باشند.»

«ساحران و جادوگران اجازه فعالیت ندارند» | حکم جدید وزارت امر به معروف و نهی از منکر افغانستان

یکی از این ساحران ــ که مدعی است بیش از ۳۰ سال است که در کابل مشکلات بهداشتی و همچنین برخی از مشکلات مردم را از طریق دم و دعا حل می‌‌کند ــ می‌گوید که پس از ازکارافتادگی برخی آیات قرآن کریم را حفظ کرده و شروع به حل مشکلات مردم کرده است.

با این حال، برخی شهروندان افغانستان نیز فعالیت ساحران را برای جامعه و مردم زیان‌بار می‌دانند و بر ممنوع‌شدن فعالیت آنان تأکید می‌کنند.

عالمان دین نیز سحر و جادو را حرام می‌دانند. آن‌ها می‌گویند که این مسئله سبب فساد و خرافه‌گرایی جامعه می‌‎شود.

طی سال‌های اخیر، سحر و جادو بیش از پیش در افغانستان رواج یافته است. در این کشور، اغلب، زنان برای رهایی از ظلم و ستم و مشکلات روزگار به ساحران رجوع می‌کنند.

منبع: طلوع‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->