دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

۴۵ داروخانه دولتی در مشهد، عرضه‌کننده ۵۴ درصد داروی موردنیاز مردم

  • کد خبر: ۱۷۸۶۱۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
۴۵ داروخانه دولتی در مشهد، عرضه‌کننده ۵۴ درصد داروی موردنیاز مردم
سید‌علی جعفری نژاد گفت: حدود ۸۰۰ داروخانه در سطح مشهد فعال هستند که ۵۴ درصد گردش مالی عرصه دارو فقط در ۷ درصد داروخانه‌های شهر صورت بگیرد. این ۷ درصد نیز در واقع ۴۵ داروخانه دولتی هستند که به‌طور خاص در شرایط کمبود یک داروی خاص به عرضه‌کننده انحصاری آن تبدیل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌علی جعفری نژاد رئیس انجمن داروسازان استان خراسان رضوی در نشست خبری خود که ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، در تشریح مشکلات داروسازان مشهدی در تأمین و وصول مطالبات خود از شرکت‌های بیمه اظهار کرد: در حال حاضر، داروخانه‌داران در بین محدودیت شرکت‌های دارویی و بدحسابی بیمه‌گزاران گرفتار شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که شرکت تولیدکننده به دنبال تسویه نقد داروست و این درحالی است که بیمه‌گزاران سه ماه از بدهی‌هایشان را هنوز پرداخت نکرده‌اند.

وی افزود: وقتی دارو فراوان باشد یعنی عرضه از تقاضا پیشی بگیرد، شرکت‌های دارویی راضی می‌شوند که دارو را به‌صورت شرایطی و با در نظر گرفتن تسهیلاتی عرضه کنند، اما در شرایط فعلی که دارو محدود است، این شرکت‌های تولیدکننده هستند که برای فروش شرط می‌گذارند تا اگر داروخانه‌دار، به‌صورت نقدی تسویه نکرد، آن‌ها هم دارو را عرضه نکنند.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، بیمه‌گزاران هم به بهانه چرخه مالی محدود، سه ماه از پرداخت بدهی‌ها عقب هستند. ثمره این وضع آن شده که بسیاری از داروخانه‌ها در آستانه تعطیلی هستند و اداره داروخانه از محل تسهیلات بانکی، تنها راهکار باقیمانده برای زنده نگه‌داشتن چرخه عرضه و تقاضا در عرصه دارو است.

داروسازان، بازنده اجرای طرح نسخه‌های الکترونیکی

وی ادامه داد: در دو سال گذشته، یکی از طرح‌هایی که تا حد زیادی به بیمه‌گزاران و مردم کمک کرد، طرح نسخه‌های الکترونیکی بود که جایگزین دفترچه‌های بیمه شد. با این حال، حقیقت این است که در شرایط کنونی، داروخانه‌داران ملزم هستند تا حداقل یک اپراتور را مخصوص تطبیق نسخه‌ها، ثبت کد دارو‌ها و مسائلی از این دست به کار بگیرند که این در داروخانه‌های شبانه‌روزی بیش از یک نفر است بنابراین، بنا بر آمار ما، به ازای هر نسخه، بیش از ۱۰ هزار تومان هزینه به داروخانه‌ها تحمیل می‌شود.

جعفری ‎نژاد در پاسخ به سؤالی با محوریت وضعیت موجودی و عرضه شیر خشک در داروخانه‌های مشهد نیز تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰، سه میلیون قوطی شیر خشک عرضه شده که در سال ۱۴۰۱ به سه میلیون و ششصدهزار رسیده درحالی که بازار، کمبود بیشتر را احساس می‌کند. دلیل این امر نیز توزیع غیرهدفمند است که باعث می‌شود به جای خانواده‌های دارای فرزند نوزاد، شیر خشک موجود بیشتر توسط صاحبان حیوانات خانگی خریداری شود.

وی تأکید کرد: در شرایط فعلی، حدود ۸۰۰ داروخانه در سطح مشهد فعال هستند که ۵۴ درصد گردش مالی عرصه دارو فقط در ۷ درصد داروخانه‌های شهر صورت بگیرد. این ۷ درصد نیز در واقع ۴۵ داروخانه دولتی هستند که به‌طور خاص در شرایط کمبود یک داروی خاص به عرضه‌کننده انحصاری آن تبدیل می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->