چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

۴۵ داروخانه دولتی در مشهد، عرضه‌کننده ۵۴ درصد داروی موردنیاز مردم

  • کد خبر: ۱۷۸۶۱۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
۴۵ داروخانه دولتی در مشهد، عرضه‌کننده ۵۴ درصد داروی موردنیاز مردم
سید‌علی جعفری نژاد گفت: حدود ۸۰۰ داروخانه در سطح مشهد فعال هستند که ۵۴ درصد گردش مالی عرصه دارو فقط در ۷ درصد داروخانه‌های شهر صورت بگیرد. این ۷ درصد نیز در واقع ۴۵ داروخانه دولتی هستند که به‌طور خاص در شرایط کمبود یک داروی خاص به عرضه‌کننده انحصاری آن تبدیل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌علی جعفری نژاد رئیس انجمن داروسازان استان خراسان رضوی در نشست خبری خود که ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، در تشریح مشکلات داروسازان مشهدی در تأمین و وصول مطالبات خود از شرکت‌های بیمه اظهار کرد: در حال حاضر، داروخانه‌داران در بین محدودیت شرکت‌های دارویی و بدحسابی بیمه‌گزاران گرفتار شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که شرکت تولیدکننده به دنبال تسویه نقد داروست و این درحالی است که بیمه‌گزاران سه ماه از بدهی‌هایشان را هنوز پرداخت نکرده‌اند.

وی افزود: وقتی دارو فراوان باشد یعنی عرضه از تقاضا پیشی بگیرد، شرکت‌های دارویی راضی می‌شوند که دارو را به‌صورت شرایطی و با در نظر گرفتن تسهیلاتی عرضه کنند، اما در شرایط فعلی که دارو محدود است، این شرکت‌های تولیدکننده هستند که برای فروش شرط می‌گذارند تا اگر داروخانه‌دار، به‌صورت نقدی تسویه نکرد، آن‌ها هم دارو را عرضه نکنند.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، بیمه‌گزاران هم به بهانه چرخه مالی محدود، سه ماه از پرداخت بدهی‌ها عقب هستند. ثمره این وضع آن شده که بسیاری از داروخانه‌ها در آستانه تعطیلی هستند و اداره داروخانه از محل تسهیلات بانکی، تنها راهکار باقیمانده برای زنده نگه‌داشتن چرخه عرضه و تقاضا در عرصه دارو است.

داروسازان، بازنده اجرای طرح نسخه‌های الکترونیکی

وی ادامه داد: در دو سال گذشته، یکی از طرح‌هایی که تا حد زیادی به بیمه‌گزاران و مردم کمک کرد، طرح نسخه‌های الکترونیکی بود که جایگزین دفترچه‌های بیمه شد. با این حال، حقیقت این است که در شرایط کنونی، داروخانه‌داران ملزم هستند تا حداقل یک اپراتور را مخصوص تطبیق نسخه‌ها، ثبت کد دارو‌ها و مسائلی از این دست به کار بگیرند که این در داروخانه‌های شبانه‌روزی بیش از یک نفر است بنابراین، بنا بر آمار ما، به ازای هر نسخه، بیش از ۱۰ هزار تومان هزینه به داروخانه‌ها تحمیل می‌شود.

جعفری ‎نژاد در پاسخ به سؤالی با محوریت وضعیت موجودی و عرضه شیر خشک در داروخانه‌های مشهد نیز تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰، سه میلیون قوطی شیر خشک عرضه شده که در سال ۱۴۰۱ به سه میلیون و ششصدهزار رسیده درحالی که بازار، کمبود بیشتر را احساس می‌کند. دلیل این امر نیز توزیع غیرهدفمند است که باعث می‌شود به جای خانواده‌های دارای فرزند نوزاد، شیر خشک موجود بیشتر توسط صاحبان حیوانات خانگی خریداری شود.

وی تأکید کرد: در شرایط فعلی، حدود ۸۰۰ داروخانه در سطح مشهد فعال هستند که ۵۴ درصد گردش مالی عرصه دارو فقط در ۷ درصد داروخانه‌های شهر صورت بگیرد. این ۷ درصد نیز در واقع ۴۵ داروخانه دولتی هستند که به‌طور خاص در شرایط کمبود یک داروی خاص به عرضه‌کننده انحصاری آن تبدیل می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->