زمان پخش کارتون «لوک خوش‌شانس» تابندگیِ خورشیدِ وطن | به بهانه زادروز صائب تبریزی، غزل‌سرای دوره صفویه از مجموعه‌شعر «زندگی در آمنیون» رونمایی می‌شود بازنشستگی برای آمیتاب باچان ۸۲ ساله معنی ندارد وزیر فرهنگ: از رئیس‌جمهور آینده درخواست داریم مسیر دولت مردمی را در حوزه فرهنگ و دیپلماسی فرهنگی ادامه دهد + فیلم «چمدان» در راه اروپا و آسیا اقبال به تئاتر کودک در سبد فرهنگی خانواده یک کتاب تخیلی کمان گیران اقلیم مضمون گرایی | به مناسبت زادروز قهرمان که عمر خود را صرف صائب پژوهی کرد نامزدهای هفتمین جشن نوشتار سینمای ایران معرفی شدند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ ساعت گران قیمت نوید محمدزاده + عکس ویژه‌برنامه‌های رادیو در روز مباهله + زمان پخش شورای راهبردی پردیس صنایع خلاق مشهد تشکیل شد تجلیل از برگزیدگان برنامه «بچه مرشد» | برنامه‌ای برای کودک و نوجوان با ترویج آموزه‌های اخلاقی شاهنامه نگاهی به آثار سینمایی با موضوع امام رضا (ع)
سرخط خبرها

تمرکز بر جامعه مصرف‌کننده محصولات فرهنگی یکی از کلید‌های جذب مخاطب است

  • کد خبر: ۱۷۹۱۲۰
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
تمرکز بر جامعه مصرف‌کننده محصولات فرهنگی یکی از کلید‌های جذب مخاطب است
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با توجه به اهمیت مسئله کتاب و کتاب خوانی و گسترش کتاب الکترونیک، تمرکز روی جامعه مصرف‎کنندگان را یکی از کلید‌های جذب مخاطب معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز استانداری خراسان رضوی میزبان نشستی میان معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری و مدیرعامل شرکت نگین رایانه و مدیرعامل انتشارات به نشر بود. در این نشست، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان گفت: موضوع «اقتصاد فرهنگ» از مقولاتی است که همواره مشغله ذهنی من است و اعتقاد دارم بخش عمده‎ای از ناکارآمدی‎های ما در عرصه فرهنگ به دلیل ضعف ما در مسئله اقتصاد فرهنگ است.

حجت الاسلام گنابادی نژاد، توانمندی اقتصادی را برای مجموعه‌های فرهنگی مهم دانست و افزود: امروزه بیشتر مجموعه‌های فرهنگی ما وابسته و مصرف کننده هستند و اگر بودجه و حمایت دولتی نباشد، انجام فعالیت‎های فرهنگی متوقف می‌شود. از این رو ایجاد توانمندی اقتصادی در موضوع‌های فرهنگی مهم است و باعث می‌شود علاوه بر استقلال مالی، فضای انحصاری موجود شکسته شود و فضای رقابتی در عرصه فرهنگ و خدمات فرهنگی شکل بگیرد.

او با توجه به اهمیت مسئله کتاب و کتاب خوانی و گسترش کتاب الکترونیک، تمرکز روی جامعه مصرف‎کنندگان را یکی از کلید‌های جذب مخاطب معرفی کرد و گفت: اگرچه برای رشد یک نرم افزار کتاب خوان به همکاری ناشران و تبلیغات نیازمندیم، می‌توان با تعریف بسته برنامه‌هایی به سراغ جامعه هدف و مصرف کننده رفت و با ارائه خدماتی ویژه تعداد مخاطب نرم افزار را افزایش داد.

گنابادی نژاد در بخشی دیگر از صحبت هایش تأمین کتاب‌های موردنیاز زائران بین المللی را از حوزه‌های مغفول در خدمات کتاب خوان‌ها برشمرد و تأکید کرد: ارائه کتاب با زبان عربی و زبان‌هایی که در حوزه مخاطب شیعه پرکاربرد است، از ضروریات امروز است و مزیت رقابتی خوبی را نیز ایجاد می‌کند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی درباره هرگونه پشتیبانی از اقدامات فرهنگی در چهارچوب سیاست‌های انقلابی و اسلامی اعلام آمادگی کرد. در این نشست، حسین سعیدی، مدیرعامل انتشارات به نشر، نیز درباره سابقه فعالیت این انتشارات در حوزه نشر الکترونیک و تعداد کتاب‌های الکترونیک متنی و صوتی توضیحاتی ارائه کرد و در ادامه به سابقه همکاری به نشر با فراکتاب اشاره و به گسترش همکاری‌ها و بهره گیری از این ظرفیت در حوزه توسعه نشر الکترونیک تأکید کرد.

همچنین، مدیرعامل شرکت نگین رایانه از سوابق فعالیت‌های این شرکت گزارشی ارائه داد و افزود: یکی از بزرگ‌ترین برکات و موهبت‌های این شرکت؛ اجرا و پشتیبانی سامانه پاسخگویی به سؤالات شرعی حرم مطهر رضوی است. این سامانه بیش از هشت سال است که با شماره ۳۲۰۲۰ به صورت کاملا مکانیزه و هوشمند به سؤالات شرعی پاسخ می‌دهد و خدمات ارائه می‎کند.

امید عابدشاهی راه اندازی نرم افزار کتاب خوان فراکتاب را فعالیت محوری حوزه کتاب این مجموعه معرفی و بیان کرد: بیش از ۱۰ سال است که به صورت تخصصی در حوزه کتاب الکترونیک خدمات ارائه می‎کنیم و اکنون بیش از ۳۵ هزار عنوان کتاب در این اپ وجود دارد و به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری آمادگی داریم تا ناشران همکار و کتاب‌های بارگذاری شده را گسترش دهیم و خدمات مطلوب در این حوزه ارائه کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->