پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد «علامت‌سازی»؛ در مشهد بازاری داشته که دیگر نیست | هنر فلزی عزاداری ماجرای اراضی «پلاک ۶۸» در منطقه ۳ مشهد جزئیاتی از فاز یک خط ۳ قطار شهری مشهد؛ از تولیدات داخل تا همه آمار‌ها و رکورد‌ها | خط‌۳ متروی مشهد روی ریل افتخار طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما
سرخط خبرها

راه اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۷۹۲۲۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
راه اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد، با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت هنر در حل مسائل مدیریت شهری راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در گفتگویی با بیان این خبر اظهارکرد: مطالعه و بررسی تاریخ هنر در اعصار مختلف تاریخی، نشان می‌دهد هنرمندان با بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت خود، در نگریستن به زوایای مختلف مسائل و پرداختن به بیان اثرگذار آن‌ها در قالب آثار و تولیدات هنری نقش مهمی در شناسایی و نیز تسهیل گری حل مسائل در عرصه‌های اجتماعی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه دامنه موضوعات مورد توجه جامعه هنری طیف گسترده‌ای از مباحث اجتماعی تا حوزه‌های زیست‌محیطی و فرهنگی را در برمی‌گیرد، افزود: مدیریت شهری مشهد نیز در فرآیند نزدیک به ۱۵ سال در ارتباط نزدیک با هنرمندان و مراکز دانشگاهی عموما از این ظرفیت در راستای زیباسازی شهری بهره جسته و دستاورد‌های مطلوبی نیز کسب کرده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و مدیریت شهری توجه جدی به جنبه‌های تعاملی و نوآوری هنر‌های شهری در قالب هم افزایی هنر و فناوری و نیز پرداختن به مسائل شهری صورت پذیرفت.

باغگلی تصریح کرد: در این راستا برگزاری اولین همایش هنر‌های تعاملی شهری و هم چنین نشست طراحی رفتار در هنر‌های شهری و برگزاری بخش‌های ویژه کارگاه‌های چالش طراحی با محوریت نوآوری در هنر‌های شهری برگزار شد.

وی همچنین گفت: با توجه به اینکه این عرصه در فضای هنر‌های شهری کشور عرصه نو پدیدی است، نیاز به تداوم مهارت‌افزایی و کمک به توسعه دانش و نوآوری جامعه هنری در موضوع هنر‌های شهری با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت آن در حال مسائل شهری در دستورکار قرار گرفته است.

باغگلی افزود: به این منظور، راه‌اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنر‌های شهری در سه حوزه توسعه هنر‌های مردمی و مشارکتی، هنر‌های تعاملی و هم چنین دبیرخانه دائمی هنر‌های شهری در سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد مصوب شد.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز علاوه بر ارائه خدمات درنظر گرفته شده پیرامون مهارت افزایی و توسعه دانش از طریق برگزاری رویدا‌ها و نشست‌های علمی، نشست‌های مشترک فناوران و هنرمندان، برگزاری نشست‌های چالش‌های مدیریت شهری و کارگاه‌های حل مسأله، در حوزه توسعه هنر‌های مردمی و مشارکتی و نوآوری اجتماعی نیز فعالیت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->