به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در گفتگویی با بیان این خبر اظهارکرد: مطالعه و بررسی تاریخ هنر در اعصار مختلف تاریخی، نشان میدهد هنرمندان با بهرهگیری از توانمندی و خلاقیت خود، در نگریستن به زوایای مختلف مسائل و پرداختن به بیان اثرگذار آنها در قالب آثار و تولیدات هنری نقش مهمی در شناسایی و نیز تسهیل گری حل مسائل در عرصههای اجتماعی داشتهاند.
وی با بیان اینکه دامنه موضوعات مورد توجه جامعه هنری طیف گستردهای از مباحث اجتماعی تا حوزههای زیستمحیطی و فرهنگی را در برمیگیرد، افزود: مدیریت شهری مشهد نیز در فرآیند نزدیک به ۱۵ سال در ارتباط نزدیک با هنرمندان و مراکز دانشگاهی عموما از این ظرفیت در راستای زیباسازی شهری بهره جسته و دستاوردهای مطلوبی نیز کسب کرده است.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و مدیریت شهری توجه جدی به جنبههای تعاملی و نوآوری هنرهای شهری در قالب هم افزایی هنر و فناوری و نیز پرداختن به مسائل شهری صورت پذیرفت.
باغگلی تصریح کرد: در این راستا برگزاری اولین همایش هنرهای تعاملی شهری و هم چنین نشست طراحی رفتار در هنرهای شهری و برگزاری بخشهای ویژه کارگاههای چالش طراحی با محوریت نوآوری در هنرهای شهری برگزار شد.
وی همچنین گفت: با توجه به اینکه این عرصه در فضای هنرهای شهری کشور عرصه نو پدیدی است، نیاز به تداوم مهارتافزایی و کمک به توسعه دانش و نوآوری جامعه هنری در موضوع هنرهای شهری با رویکرد بهرهگیری از ظرفیت آن در حال مسائل شهری در دستورکار قرار گرفته است.
باغگلی افزود: به این منظور، راهاندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری در سه حوزه توسعه هنرهای مردمی و مشارکتی، هنرهای تعاملی و هم چنین دبیرخانه دائمی هنرهای شهری در سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد مصوب شد.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز علاوه بر ارائه خدمات درنظر گرفته شده پیرامون مهارت افزایی و توسعه دانش از طریق برگزاری رویداها و نشستهای علمی، نشستهای مشترک فناوران و هنرمندان، برگزاری نشستهای چالشهای مدیریت شهری و کارگاههای حل مسأله، در حوزه توسعه هنرهای مردمی و مشارکتی و نوآوری اجتماعی نیز فعالیت خواهد کرد.