کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴
سرخط خبرها

راه اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۷۹۲۲۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
راه اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد، با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت هنر در حل مسائل مدیریت شهری راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در گفتگویی با بیان این خبر اظهارکرد: مطالعه و بررسی تاریخ هنر در اعصار مختلف تاریخی، نشان می‌دهد هنرمندان با بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت خود، در نگریستن به زوایای مختلف مسائل و پرداختن به بیان اثرگذار آن‌ها در قالب آثار و تولیدات هنری نقش مهمی در شناسایی و نیز تسهیل گری حل مسائل در عرصه‌های اجتماعی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه دامنه موضوعات مورد توجه جامعه هنری طیف گسترده‌ای از مباحث اجتماعی تا حوزه‌های زیست‌محیطی و فرهنگی را در برمی‌گیرد، افزود: مدیریت شهری مشهد نیز در فرآیند نزدیک به ۱۵ سال در ارتباط نزدیک با هنرمندان و مراکز دانشگاهی عموما از این ظرفیت در راستای زیباسازی شهری بهره جسته و دستاورد‌های مطلوبی نیز کسب کرده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و مدیریت شهری توجه جدی به جنبه‌های تعاملی و نوآوری هنر‌های شهری در قالب هم افزایی هنر و فناوری و نیز پرداختن به مسائل شهری صورت پذیرفت.

باغگلی تصریح کرد: در این راستا برگزاری اولین همایش هنر‌های تعاملی شهری و هم چنین نشست طراحی رفتار در هنر‌های شهری و برگزاری بخش‌های ویژه کارگاه‌های چالش طراحی با محوریت نوآوری در هنر‌های شهری برگزار شد.

وی همچنین گفت: با توجه به اینکه این عرصه در فضای هنر‌های شهری کشور عرصه نو پدیدی است، نیاز به تداوم مهارت‌افزایی و کمک به توسعه دانش و نوآوری جامعه هنری در موضوع هنر‌های شهری با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت آن در حال مسائل شهری در دستورکار قرار گرفته است.

باغگلی افزود: به این منظور، راه‌اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنر‌های شهری در سه حوزه توسعه هنر‌های مردمی و مشارکتی، هنر‌های تعاملی و هم چنین دبیرخانه دائمی هنر‌های شهری در سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد مصوب شد.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز علاوه بر ارائه خدمات درنظر گرفته شده پیرامون مهارت افزایی و توسعه دانش از طریق برگزاری رویدا‌ها و نشست‌های علمی، نشست‌های مشترک فناوران و هنرمندان، برگزاری نشست‌های چالش‌های مدیریت شهری و کارگاه‌های حل مسأله، در حوزه توسعه هنر‌های مردمی و مشارکتی و نوآوری اجتماعی نیز فعالیت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->