پاکو آلکاسر در رادار پرسپولیس قرار گرفت

  • کد خبر: ۳۷۳۶۱۳
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
پاکو آلکاسر در رادار پرسپولیس قرار گرفت
پرسپولیس مهاجم نوک می‌خواهد و به نظر می‌رسد خرید یک مهاجم نوک خارجی در نقل و انتقالات زمستانی قطعی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس مهاجم نوک می‌خواهد و به نظر می‌رسد خرید یک مهاجم نوک خارجی در نقل و انتقالات زمستانی قطعی خواهد بود. پیش از این وحید هاشمیان با سختگیری و البته از دست دادن زمان نتوانست گزینه‌ای به خط حمله اضافه کند هر چند در باشگاه نیز محدودیت‌هایی وجود داشت. بعد از سپری شدن چند هفته از فصل تازه هم کلا باشگاه و کادر فنی قید جست‌و‌جو برای اضافه کردن یک مهاجم جدید و تقویت حمله را زدند تا اینکه اوسمار آمد.

با حضور اوسمار پروسه بازبینی اسکواد و پیدا کردن بازیکنان در پست‌هایی که تیم در آنها کمبود دارد دوباره شروع شده و ظاهراً سرمربی برزیلی چند اسم را در سه پست به باشگاه داده است.

به‌رغم اینکه طی روز‌های گذشته صحبت از یک مهاجم برزیلی با سابقه حضور در کره جنوبی و چین بود حالا از گزینه نام‌آشنای دیگری صحبت می‌شود. ظاهراً باشگاه پرسپولیس توان به خدمت گرفتن مهاجم مدنظر اوسمار را ندارد یا حداقل اینکه رقم جذب این بازیکن بالاتر از آن چیزی است که بانک شهر برای باشگاه مقدر کرده است.

این گزینه نام‌آشنا کسی نیست جز پاکو آلکاسر مهاجم سابق بارسا و بوروسیا دورتموند که در تیم ملی اسپانیا هم سابقه حضور داشته و روزنامه "ایران ورزشی" نیز در گزارش امروز خود نام وی را به عنوان گزینه مدنظر اوسمار آورده است.

آلکاسر در والنسیا تبدیل به یکی از بهترین مهاجمان اسپانیا شد و به بارسلونا رسید، اما در بارسایی که مسی و سوارز خط حمله‌اش را بیمه کرده بودند به اندازه کافی به او بازی نرسید. در مجموع آلکاسر دوران خوبی در بارسا نداشت و بعد از دو فصل حضور در این باشگاه و انجام ۵۰ بازی و به ثمر رساندن ۱۵ گل بلوگرانا را ترک کرد. بعد از جدایی از بارسا این مهاجم در دورتموند تولدی دوباره داشت و طی ۴۷ بازی ۲۶ گل زد و دوباره به لالیگا برگشت و این بار در قامت مهاجم ویارئال در نقش گلزنی چیره‌دست خودنمایی کرد. آلکاسر در ۷۶ بازی با پیراهن زیردریایی‌ها ۲۱ گل زد تا با در نظر گرفتن آمار درخشانش در والنسیا در لالیگا طی ۲۰۸ مسابقه با ۵۴ گل زده و ۳۰ پاس گل رزومه شاخصی داشته باشد.

آلکاسر بعد از ویارئال طی سه سال گذشته در فوتبال باشگاهی امارات حضور داشته و در تیم‌های شارجه (دو مقطع) و الامارات بازی کرده است. او در شارجه طی ۵۳ بازی ۱۲ گل به ثمر رساند و برای الامارات در ۲۳ بازی ۸ گل زد.

این مهاجم ۳۲ ساله سابقه بازی در لیگ قهرمانان اروپا، لیگ اروپا و لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ را دارد و در تمام این رقابت‌ها گل زده که آمار گلزنی‌اش در لیگ اروپا جالب است؛ ۲۳ بازی، ۱۳ گل.

برخی گزارش‌ها حاکی از این بود که پاکو آلکاسر در سپتامبر ۲۰۲۵ بازنشستگی خود را اعلام کرده است. با این حال، بعضی منابع اسپانیایی در مهرماه اعلام کرده بودند که او خود را به تیم‌های اسپانیایی برای بازگشت به لالیگا معرفی کردا و ظاهرا تصمیم بازنشستگی صرفا برای رد یگ سری پیشنهادات بوده است!

آخرین خبر از او در رسانه‌های اسپانیایی به نقل از مارکا چنین بود: پاکو آلکاسر، مهاجم ۳۲ ساله اسپانیایی، پس از پایان همکاری با باشگاه شارجه امارات، حالا در تلاش است تا پیش از آغاز نقل‌وانتقالات زمستانی مقصدی جدید در فوتبال اسپانیا پیدا کند. این بازیکن باتجربه خود را به چند تیم لالیگا (ختافه، خیرونا و والنسیا) پیشنهاد داده است.

نام آلکاسر دوباره در شرایطی پیرامون سبد خرید پرسپولیس شنیده شد که همین چند ماه قبل نیز گفته می‌شد او جزو گزینه‌های سرخ‌هاست، اما در آن مقطع شنیده شد حاضر نیست به ایران بیاید. (احتمالا برای اینکه هنوز امید داشت به لالیگا برگردد) آلکاسر مهاجم قابلی است و با اینکه در ۵ ماه گذشته تیم نداشته، اما در باکس محوطه جریمه حریفان ضربات آخر را خوب می‌زند. با وجود این بعید است قیمت او حتی بعد از پنج ماه بدون تیم ماندن پایین باشد و جذبش راحت نخواهد بود.

نکته جالب اینکه در همان مقطعی که آلکاسر برای بارسا بازی می‌کرد (۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸) منیر الحدادی مهاجم فعلی استقلال هم در بارسا حضور داشت و هر دو جزو مهاجمان ذخیره این تیم و رقیب یکدیگر محسوب می‌شدند.

حالا در نگاه اول اینطور به نظر می‌رسد که پرسپولیس شاید در چشم و هم‌چشمی با رقیب دیرینه دوباره دنبال آلکاسر رفته، اما باید دید نظر اوسمار درباره او چیست و این مهاجم اسپانیایی در صورت جذب می‌تواند کیفیت خط حمله پرسپولیس را بالا ببرد یا نه.

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.