کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید بیش از ۱۰ هزار عدد قرص غیرمجاز در غرب مشهد کشف شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی: سال گذشته، سیر صعودی طلاق در خراسان‌رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد رابطه دوسویه کالبد و منظر شهری با برگزاری مراسم‌های جمعی کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مقابلۀ «یوتیوب» با ترویج اطلاعات نادرست پزشکی | محتوای غیرعلمی حذف می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۹۳۶۷
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
مقابلۀ «یوتیوب» با ترویج اطلاعات نادرست پزشکی | محتوای غیرعلمی حذف می‌شود
یوتیوب قصد دارد ازاین‌پس ویدیوهایی را که حاوی اطلاعات نادرست پزشکی هستند حذف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوتیوب قرار است از امروز (سه‌شنبه، ۱۵ اوت/ ۲۴ مرداد) مبارزۀ جدی با اطلاعات نادرست درمان سرطان را آغاز کند. این آخرین اقدام این پلتفرمِ پخش ویدئو در راستای مقابله با اطلاعات پزشکی نادرست است.

این سکوی اینترنتی که پس از سال ۲۰۲۱ ویدیو‌های حاوی اطلاعات نادرست دربارۀ واکسن‌ها را حذف می‌کند، حال، قصد دارد محتوایی را که زیان‌بار و بی‌اثربودن درمان‌های سرطان را القا می‌کند هم بردارد، همچنین ویدیو‌هایی را که بیننده را از دنبال‌کردن درمان‌های پزشکی حرفه‌ای بازمی‌دارد.

یوتیوب اطلاعات نادرست را در سه دسته طبقه‌بندی کرده است: پیشگیری، درمان، انکار. به این ترتیب، ویدیوهایی که محتوایی مغایر با دستورالعمل‌های پیشگیری داشته باشند یا درمان‌های غیراصولی را ترویج کنند یا واقعیت‌های پزشکی ــ نظیر مرگ بر اثر ابتلا به کرونا ــ را منکر شوند دیگر جایی در این پلتفرم نخواهند داشت.

گفتنی است که در فضای فارسی‌زبان نیز ویدیوهایی از این قبیل بسیار دست‌به‌دست می‌شوند که برای مقابله با آن‌ها بایست چاره‌ای اساسی اندیشید.

منبع: یو‌اس‌ای‌تودی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->