حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق صد‌ها هزار نفر (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محمد بن‌سلمان به ایران خواهد آمد

  • کد خبر: ۱۷۹۷۹۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۲
محمد بن‌سلمان به ایران خواهد آمد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که تهران از محمد بن‌سلمان، ولیعهد سعودی، برای سفر به تهران دعوت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیر عبداللهیان جمعه شب در بازگشت به تهران بعد از سفری دو روزه به عربستان در جمع خبرنگاران ایرانی گفت: آقای ملک سلمان از آقای رئیسی برای سفر به عربستان دعوت کردند. آقای رئیسی نیز دعوت را پذیرفتند و گفتند که در زمان مناسب این سفر را انجام خواهند داد.

او ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نیز از آقای محمد بن‌سلمان دعوت کرد که امروز ایشان گفتند این دعوت را پذیرفتم و برنامه‌ریزی می‌کنم که در زمان مناسب به ایران سفر کنم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران با اشاره به آغاز فعالیت سفارتخانه‌های ایران و عربستان در ریاض و تهران گفت: من و هیات همراهم در جریان سفر به عربستان با حضور در سفارت ایران در ریاض و در سرکنسولگری ایران و نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی (OIC) در جده از نزدیک شاهد روند ازسرگیری رسمی فعالیت‌های دیپلمات‌های ایران در ریاض و جده بودیم.

او با بیان اینکه همین اقدام در خصوص دیپلمات‌های سعودی در تهران و مشهد انجام شده و آن‌ها نیز در ایران مستقر شده‌اند، تصریح کرد: طی روز‌های آینده سفیران دو کشور در تهران و ریاض مستقر خواهند شد.

این دیپلمات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تصمیم تهران و ریاض برای گسترش روابط اقتصادی پایدار بین دو کشور و رایزنی‌های صورت‌گرفته بین وزیران امور خارجه دو کشور در این ارتباط گفت: در جریان دیدار روز گذشته با وزیر امور خارجه عربستان برای برگزاری نشست‌های اقتصادی و تجاری بین تجار و بازرگانان دو کشور در تهران، ریاض، جده و سایر استان‌های مورد نظر در ایران تاکید و توافق حاصل شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->