واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

بن‌سلمان: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی است

  • کد خبر: ۱۷۹۷۸۵
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
بن‌سلمان: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی است
ولی‌عهد عربستان در دیدار امیرعبداللهیان با ابلاغ سلام خود و پادشاه عربستان به مقام معظم رهبری و آیت‌الله رئیسی گفت: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی بوده و در این زمینه عزم جدی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در پاسخ به دعوت فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی به این کشور سفر کرده امروز (جمعه) ۲۷ خرداد ماه در جده با محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در ملاقات با امیر محمد بن سلمان، ولی عهد و نخست وزیر پادشاهی عربستان سعودی، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با کشور‌های منطقه و عربستان تأکید کرد. 

این نخستین سفر امیرعبداللهیان به عربستان و نخستین دیدارش با، ولی عهد عربستان سعودی بود. 

وزیر امور خارجه با تاکید بر فرصت‌های فراروی دو کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی می‌توانند با توسعه همه جانبه همکاری‌ها از جمله در حوزه سیاسی، اقتصادی، تجاری، ترانزیت، علم و فناوری، فرهنگی و مردمی، رشد و شکوفایی بیشتر را برای منطقه رقم بزنند.

امیرعبداللهیان به تحولات نظام بین‌الملل هم اشاره و تاکید کرد: امروز ما در برابر یک مسؤولیت تاریخی قرار داریم.

وی با اشاره به دستاورد‌ها و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران افزود: راه موفقیت منطقه تقویت گفتگو و همکاری و افزایش همکاری‌های توسعه محور است.

در این دیدار علیرضا عنایتی سفیر جدید ایران در ریاض هم حضور داشت.

امیرعبداللهیان همچنین به جایگاه و نقش ایران و عربستان در منطقه و جهان اسلام اشاره کرد و از موضوع فلسطین و قدس به عنوان قضیه محوری جهان اسلام یاد کرده و رژیم صهیونیستی را تهدیدی برای همگان خواند. 

وزیر خارجه بر اهمیت امنیت درونزا و پایدار منطقه هم تاکید کرد. 

وزیر امور خارجه پس از این دیدار هم در شبکه اجتماعی ایکس با بیان اینکه گفت‌وگوی صریح، بی‌پرده و نتیجه‌بخشی با، ولی عهد عربستان داشتم، گفت: بر مناسبات دوجانبه پایدار در همه زمینه‌ها تأکید شد و در منطقه برامنیت و توسعه برای همه اتفاق نظر داریم.

ابلاغ سلام به مقام معظم رهبری و رئیسی

محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان هم در این دیدار با ابلاغ سلام خود و پادشاه عربستان سعودی به مقام معظم رهبری و آیت‌الله رئیسی گفت: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی بوده و ریاض در این خصوص عزم جدی دارد.

ولی عهد عربستان ضمن تأکید بر دعوت از رئیس جمهور ایران برای سفر به عربستان، دیدار سران دو کشور را بسیار با اهمیت خواند و گفت این دیدار‌ها تاثیرات اساسی بر توسعه و تعمیق مناسبات دوجانبه و چندجانبه خواهد داشت.

در این دیدار همچنین در خصوص برخی مباحث منطقه‌ای و بین‌المللی نیز بحث و تبادل نظر شد.

امیرعبداللهیان روز پنجشنبه نیز در ریاض با فیصل بن فرحان دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به مدت سه ساعت و نیم به گفتگو پرداخت. وی همچنین از سفارت ایران در ریاض بازدید کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->