عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

بن‌سلمان: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی است

  • کد خبر: ۱۷۹۷۸۵
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
بن‌سلمان: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی است
ولی‌عهد عربستان در دیدار امیرعبداللهیان با ابلاغ سلام خود و پادشاه عربستان به مقام معظم رهبری و آیت‌الله رئیسی گفت: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی بوده و در این زمینه عزم جدی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در پاسخ به دعوت فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی به این کشور سفر کرده امروز (جمعه) ۲۷ خرداد ماه در جده با محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در ملاقات با امیر محمد بن سلمان، ولی عهد و نخست وزیر پادشاهی عربستان سعودی، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با کشور‌های منطقه و عربستان تأکید کرد. 

این نخستین سفر امیرعبداللهیان به عربستان و نخستین دیدارش با، ولی عهد عربستان سعودی بود. 

وزیر امور خارجه با تاکید بر فرصت‌های فراروی دو کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی می‌توانند با توسعه همه جانبه همکاری‌ها از جمله در حوزه سیاسی، اقتصادی، تجاری، ترانزیت، علم و فناوری، فرهنگی و مردمی، رشد و شکوفایی بیشتر را برای منطقه رقم بزنند.

امیرعبداللهیان به تحولات نظام بین‌الملل هم اشاره و تاکید کرد: امروز ما در برابر یک مسؤولیت تاریخی قرار داریم.

وی با اشاره به دستاورد‌ها و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران افزود: راه موفقیت منطقه تقویت گفتگو و همکاری و افزایش همکاری‌های توسعه محور است.

در این دیدار علیرضا عنایتی سفیر جدید ایران در ریاض هم حضور داشت.

امیرعبداللهیان همچنین به جایگاه و نقش ایران و عربستان در منطقه و جهان اسلام اشاره کرد و از موضوع فلسطین و قدس به عنوان قضیه محوری جهان اسلام یاد کرده و رژیم صهیونیستی را تهدیدی برای همگان خواند. 

وزیر خارجه بر اهمیت امنیت درونزا و پایدار منطقه هم تاکید کرد. 

وزیر امور خارجه پس از این دیدار هم در شبکه اجتماعی ایکس با بیان اینکه گفت‌وگوی صریح، بی‌پرده و نتیجه‌بخشی با، ولی عهد عربستان داشتم، گفت: بر مناسبات دوجانبه پایدار در همه زمینه‌ها تأکید شد و در منطقه برامنیت و توسعه برای همه اتفاق نظر داریم.

ابلاغ سلام به مقام معظم رهبری و رئیسی

محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان هم در این دیدار با ابلاغ سلام خود و پادشاه عربستان سعودی به مقام معظم رهبری و آیت‌الله رئیسی گفت: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی بوده و ریاض در این خصوص عزم جدی دارد.

ولی عهد عربستان ضمن تأکید بر دعوت از رئیس جمهور ایران برای سفر به عربستان، دیدار سران دو کشور را بسیار با اهمیت خواند و گفت این دیدار‌ها تاثیرات اساسی بر توسعه و تعمیق مناسبات دوجانبه و چندجانبه خواهد داشت.

در این دیدار همچنین در خصوص برخی مباحث منطقه‌ای و بین‌المللی نیز بحث و تبادل نظر شد.

امیرعبداللهیان روز پنجشنبه نیز در ریاض با فیصل بن فرحان دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به مدت سه ساعت و نیم به گفتگو پرداخت. وی همچنین از سفارت ایران در ریاض بازدید کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->