یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هواشناسی مرز‌های غربی و عتبات عالیات (۲۹ مردادماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۰۱۱۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
هواشناسی مرز‌های غربی و عتبات عالیات (۲۹ مردادماه ۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: وزش باد و خیزش گرد و خاک در مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات، توضیح داد: آسمان مهران فردا (۳۰ مرداد) صاف، گاهی وزش باد، احتمال افزایش باد و گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۴۸ و ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. وضعیت جوی این شهر پس‌فردا (۳۱ مرداد) صاف و وزش باد، گاهی افزایش باد با احتمال گرد و خاک خواهد بود و بیشترین و کمترین دمای این روز به ۴۸ و ۳۲ درجه سانتیگراد می‌رسد.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: وضعیت جوی چذابه نیز فردا و پس فردا صاف تا قسمتی ابری، وزش باد، گاهی افزایش باد با احتمال گرد و خاک خواهد بود و دمای هوا فردا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۷ و ۲۹ دو پس فردا به ۴۸ و ۲۹ درجه سانتیگراد می‌رسد.

وی افزود: آسمان شلمچه نیز فردا صاف تا قسمتی ابری، وزش باد، گاهی افزایش باد با احتمال گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و بیشینه و کمینه دما ۴۶ و ۳۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. وضعیت جوی این منطقه پس فردا صاف، گاهی وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۳۲ و ۴۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: آسمان قصر شیرین فردا صاف، گاهی وزش باد با احتمال گرد و خاک با بیشترین و کمترین دمای ۴۶ و ۲۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. پس فردا نیز وضعیت جوی این منطقه صاف و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود و دمای هوا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۷ و ۲۹ درجه سانتیگراد می‌رسد.

وی درخصوص وضعیت جوی مرز تمرچین پیرانشهر گفت: آسمان این منطقه فردا صاف تا کمی ابری، همراه با وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۳۶ و ۱۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. پس فردا آسمان این منطقه صاف، وزش باد، گاهی افزایش باد با احتمال گرد و خاک خواهد بود و دما در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۳۷ و ۲۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیائیان گفت: وضعیت جوی مرز باشماق طی فردا صاف تا کمی ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با بیشترین و کمترین دمای ۳۸و ۱۴ درجه سانتیگراد خواهد بود. آسمان باشماق پس فردا صاف، وزش باد، گاهی افزایش باد با احتمال گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۳۸ و ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وضعیت جوی شهر‌های عراق تصریح کرد: آسمان نجف فردا صاف تا کمی ابری و وزش باد، گاهی افزایش باد و احتمال گرد و خاک با حداقل و حداکثر دمای ۲۹ و ۴۸ درجه سانتیگراد و پس فردا صاف تا کمی ابری و وزش باد، گاهی افزایش باد با احتمال گرد و خاک با بیشترین و کمترین دمای ۴۹ و ۲۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

وی افزود: وضعیت جوی کربلا فردا و پس فردا صاف و وزش باد با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۴۷ و ۳۰ و ۴۸ و ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی کاظمین گفت: آسمان کاظمین فردا و پس فردا صاف و وزش باد با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک خواهد بود و دمای هوا در این دو روز در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۸ و ۳۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی سامرا طی فردا و پس فردا توضیح داد: آسمان این شهر صاف و وزش باد با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۴۷ و ۲۹ و ۴۸ و ۲۹درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->