۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش و پرورش در خراسان رضوی و ۴ استان دیگر کمبود نیروی انسانی دارد

  • کد خبر: ۱۸۰۲۵۵
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
آموزش و پرورش در خراسان رضوی و ۴ استان دیگر کمبود نیروی انسانی دارد
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: در برخی استان‌ها مانند سیستان و بلوچستان، اصفهان، خراسان رضوی، تهران و خوزستان کمبود نیروی انسانی وجود دارد که باید سناریوی متفاوتی برای آنها در نظر گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز قاسم احمدی لاشکی روز دوشنبه در نشست خبری اعلام برنامه‌های سی‌و هفتمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش افزود: ۱۰ موضوع مهم آموزش و پرورش مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت، این موضوعات سالیان سال است که روی زمین مانده، اما امسال تمامی روسا و مدیران در خصوص آن‌ها ارائه مطلب داشتند و بیش از ۷ هزار برگ اطلاعات جامع پیرامون اجرایی شدن سند تحول بنیادین، ارتقا جایگاه و شان معلم، آغاز سال تحصیلی جدید، ساماندهی نیروی انسانی، تببین مدیریت آسیب‌های اجتماعی، تبیین پوشش تحصیلی و فرصت یادگیری، تبیین برنامه پرورشی و فرهنگی مدارس، نقش‌ها و ماموریت‌های جدید مدارس، تببین نظارت بر مدارس غیردولتی، اطلاعات لازم و کافی دریافت شد.

وی با اشاره به اینکه براساس نظرسنجی‌هایی که از روسا و مدیران انجام شد، ابراز رضایت فراوانی از نحوه برگزاری اجلاس سی‌وهفتم وجود دارد، گفت: مهمترین موضوع این اجلاس اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین بود که مباحث مطرح شده درباره آن بالاترین درصد سطح رضایت را داشت و ۹۵ درصد از افراد شرکت شرکت کننده در این اجلاس از آن راضی بودند.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: پنج هزار مدرسه در جهت اجرایی سند تحول بنیادین به عنوان نمونه انتخاب شدند و قرار است برنامه‌ای جامع‌ای برای بقیه مدارس در سال آینده تدوین شود.

احمدی لاشکی افزود: همچنین حدود ۹۳.۵ درصد از مدیران و روسای آموزش و پرورش نسبت به بحث ارتقا جایگاه رتبه‌بندی معلمان رضایت داشتند. رتبه سوم رضایت نیز به دبیرخانه آغاز سال تحصیلی جدید داده شد.

وی ادامه داد: موضوعات تقویت مدارس دولتی، تبیین نیروی انسانی، مدیریت آسیب‌های اجتماعی، فرصت‌های یادگیری عادلانه، تببین برنامه پرورشی و فرهنگی مدارس، تبیین نقش‌های جدید مدارس و نظارت بر مدارس غیردولتی در رتبه‌های بعدی اعلام رضایت شرکت کنندگان در اجلاس سی‌وهفتم قرار گرفتند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اصل صرفه‌جویی و بهینه‌سازی منابع در این دوره از اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش رعایت شد، یادآور شد: بر این اساس بیش از ۷۰ درصد صرفه‌جویی موثر داشتیم. همچنین امسال سعی کردیم بتوانیم از نظر مشارکت نظر مدیران و روسا جلب شود، همه بتوانند اظهارنظر کنند و فقط شنونده نباشند.

احمدی لاشکی ادامه داد: در حال تدوین کتاب اجلاس سی‌وهفتم هستیم که در این کتاب مسائل اخلاقی مطرح شده در اجلاس، موضوعات ۱۰‌گانه اجلاس، اظهارات معاونان وزارتخانه و وزیر آموزش و پرورش برای هر موضوع در این کتاب آورده می‌شود تا ریل‌گذاری‌های آموزش و پرورش در استان‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه رییس مجلس دانش‌آموزی نیز در این دوره از اجلاس اقدام به سخنرانی و اظهار نظر کرد، گفت: همچنین از رییس مجمع خیرین مدرسه‌ساز دعوت شد تا در این اجلاس اقدام به سخنرانی کنند.

احمدی لاشکی ادامه داد: در مجموع این اجلاس که به نام مدیران و روسای آموزش و پرورش است، مخاطبان آن را موثر دیدند، ریل‌گذاری‌ها انجام شد، ضعف‌ها و قوت‌ها بررسی شد و تا قبل از شروع سال تحصیلی تمامی ضعف‌ها لحاظ خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->