حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

۷۰ هزار مدرسه کشور شعب اخذ رأی هستند

  • کد خبر: ۱۸۰۳۱
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
۷۰ هزار مدرسه کشور شعب اخذ رأی هستند
۷۰ هزار مدرسه کشور، شعب اخذ رأی هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه دوم اسفند برگزار می‌شود؛ طبق گفته‌های مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش مدارس و فرهنگیان در برگزاری انتخابات به وزارت کشور کمک می‌کنند یعنی حدود ۷۰ هزار مدرسه کشور شعب اخذ رأی هستند و بیش از ۷۰ درصد فرهنگیان در جریان برگزاری انتخابات به عنوان عوامل اجرایی مشارکت دارند.

 تعطیلی مدارس در روز بعد از انتخابات به میزان مشارکت مردم بستگی دارد، اگر میزان مشارکت بالا باشد، چون تعداد رأی‌دهنده‌ها زیاد است، شمارش آرا زمانبر است بنابراین نیاز داریم مدارس یک روز تعطیل باشند، اما از هم‌اکنون برنامه مشخصی وجود ندارد.
معلمانی که در حوزه انتخابات مسئول صندوق رأی هستند ممکن است در مدرسه‌ای که حوزه انتخابی است تدریس نداشته باشند و محل کار آن‌ها مدرسه دیگری باشد در چنین شرایطی طبیعتاً فردای روز انتخابات هر دو مدرسه تحت‌الشعاع قرار می‌گیرند، بنابراین اگر قرار بر تعطیلی باشد، کل مدارس تهران را فردای روز انتخابات تعطیل می‌کنیم.

علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموز‌ش‌وپرورش نیز درباره مشارکت این وزارتخانه در برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان‌کرد: بحث تربیت سیاسی و اجتماعی یکی از ۶ ساحت مهم نظام تعلیم و تربیت است که در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده، تربیت سیاسی و اجتماعی راهکاری برای آماده‌کردن دانش‌آموزان به منظور زندگی در جامعه است و باعث ایجاد حس مسئولیت‌پذیری در آن‌ها خواهد شد.

وی افزود: یکی از نمود‌های تربیت سیاسی و اجتماعی بحث مشارکت در انتخابات است، وزارت آموزش‌وپرورش در بحث انتخابات دو مسئولیت برای خود تعریف کرده از جمله ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان و خانواده‌ها و حساس‌کردن آن‌ها به انتخابات مجلس است.

معاون پرورشی و فرهنگی  وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: آموزش‌وپرورش بزرگترین دستگاه کشور به لحاظ امکانات و جامعه آماری در کل کشور است و می‌تواند برای برگزاری انتخابات کمک بزرگی به وزارت کشور باشد.

بیشترین همکاری در برگزاری و نظارت بر انتخابات از سوی معلمان

وی افزود: وزارت آموزش‌وپرورش در دو  عرصه به وزارت کشور کمک می‌کند، نخست تأمین نیروی انسانی برای برگزاری انتخابات، معلمان و مدارس در سراسر کشور یکی از ارکان مهم برگزاری انتخابات هستند، معلمان در اداره شعبه‌های اخذ رأی به عنوان عوامل اجرایی فعالیت می‌کنند و ۷۰ درصد فرهنگیان در این باره مشارکت دارند همچنین به شورای نگهبان در بحث نظارت بر انتخابات کمک می‌کنند و بیشترین همکاری در بحث نظارت بر انتخابات از سوی فرهنگیان است.

کاظمی با اشاره به اینکه بخش دوم کمک آموزش‌وپرورش در برگزاری انتخابات ارائه امکانات و تجهیزات است، متذکر شد: از طریق در اختیار گذاشتن مدارس و تجهیزات برای برگزاری انتخابات به وزارت کشور کمک می‌کنیم.

۶۰ درصد مدارس «۷۰ هزار مدرسه» شعب اخذ رأی

به گفته وی ۶۰ درصد مدارس شعب اخذ رأی هستند که حدود ۷۰ هزار مدرسه در کل کشور می‌شود و در کنار این مسئله آشنایی دانش‌آموزان با موضوع انتخابات مدنظر است، یکی از اقدامات آموزش‌وپرورش برگزاری انتخابات شورا‌های دانش‌آموزی است که به نوعی تمرین انتخابات است و ۷۰۰ هزار عضو شورا‌های دانش‌آموزی بازوی مشورتی مدیران مدارس هستند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش افزود:‌امیدواریم همراه خوبی برای وزارت کشور و شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات باشیم و از سوی دیگر تلاش می‌کنیم دانش‌آموزان به ویژه رأی اولی‌ها نسبت به سرنوشت کشور و جامعه حساس باشند و حضور باشکوهی را در انتخابات داشته باشند، بسیج عمومی برای ارتقای سطح مشارکت در انتخابات یکی از اهداف ما است.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->