حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

بیش از ۲ میلیون نفر در مشهد می‌توانند رای دهند

  • کد خبر: ۱۸۰۴۵
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
بیش از ۲ میلیون نفر در مشهد می‌توانند رای دهند
از جمعیت سه میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۱۷ نفری شهر مشهد و بخش مرکزی این شهرستان ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۶۶۲ نفر واجد شرایط رای دهی و در سن قانونی برای رای دادن هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد روز دوشنبه در نشست خبری افزود: تولد رای دهندگان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باید قبل از دوم اسفند ماه ۱۳۸۰ باشد و در شهرستان مشهد شامل شهر و بخش مرکزی این شهرستان ۱۲۳ هزار نفر به عنوان رای اولی در این انتخابات می‌توانند رای دهند.

 

محمد رضا هاشمی به افزایش ۳۸ درصدی شعب اخذ رای در مشهد اشاره و خاطرنشان کرد: در حالی که تعداد شعب اخذ رای در دوره گذشته انتخابات مجلس هزار و ۱۰۹ شعبه بود این تعداد با افزایش ۴۱۱ شعبه به هزار و ۵۲۰ شعبه رسیده است.

 

وی گفت: مشهد به ۱۹ منطقه انتخاباتی تقسیم شده و به ازای هر ۱۰ شعبه یک مسوول تعیین شده است و امنیت منطقه انتخاباتی نیز توسط یک مسوول انتظامی که از سوی فرماندهی انتظامی شهرستان منصوب شده تامین می‌شود.

 

هاشمی افزود: از هزار و ۵۲۰ شعبه اخذ رای در مشهد ۶۴ درصد در مدارس، ۲۰ درصد در مساجد و بقیه در سایر اماکن مانند دانشگاه‌ها، حسینیه ها و محیط‌های ورزشی در نظر گرفته شده است. 

 

تامین امنیت شعب با حضور ۴۴۸۰ مامور انتظامی

 

وی در ادامه افزود: چهار هزار و ۴۸۰ مامور انتظامی امنیت صندوق‌ها در مشهد را برعهده دارند و ممکن است به درخواست نیروی انتظامی برای تامین کمبود نیرو از نیروهای بسیج در تامین امنیت شعب استفاده شود.

 

هاشمی شمار نامزدهای تایید صلاحیت شده این حوزه انتخابیه تا ۲۲ بهمن را ۳۳۳ نفر اعلام کرد و گفت: از آن تاریخ تاکنون ۲۸ نفر از این تعداد انصراف داده و هم اکنون ۳۰۵ نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند. 

 

فرماندار مشهد میزان ثبت نام داوطلبان نامزدی نمایندگی مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات را ۲ برابر میانگین کشوری اعلام کرد.

 

وی از آمادگی کامل عوامل اجرایی فرمانداری مشهد خبر داد و افزود: هم اکنون تعرفه‌ها در مخزن زیرنظر هیات نظارت و اجرایی شهرستان بر اساس مناطق انتخاباتی تقسیم و بسته بندی شده است.

 

هاشمی ادامه داد: برای نخستین بار نقشه شعب اخذ رای به عنوان یک لایه اضافی در نرم افزار تلفن همراه "نقشه همراه مشهد" زیر نظر شهرداری مشهد بارگذاری شده و شهروندان می‌توانند در روز رای گیری با استفاده از این برنامه نزدیک ترین شعبه رای گیری را انتخاب کنند.

 

 

وی به استفاده از دستگاه احراز هویت در شعب رای گیری اشاره کرد و گفت: این دستگاه در تمام شعبه‌های اخذ رای شهری و روستایی مشهد مستقر خواهد شد که با استفاده از شبکه تلفن همراه بصورت برخط با بانک داده وزارت کشور متصل می‌شود و فقط در ۱۱ شعبه اخذ رای در مناطق روستایی بخش مرکزی این ارتباط غیربرخط است، لذا دستگاه با استفاده از داده‌های ذخیره شده در حافظه خود هویت رای‌دهندگان را احراز خواهد کرد.

 

فرماندار مشهد افزود: در خراسان رضوی ۷۰ درصد نامزدها نماینده مالی خود را معرفی کرده اند اما در مشهد این رقم ۸۰ درصد است که نشان دهنده عملکرد شایسته نامزدهای انتخابات در این شهرستان در راستای اجرای قانون شفافیت فعالیت‌های انتخاباتی می‌باشد.

 

حوزه انتخابیه مشهد و کلات با پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی، بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->