رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

نتانیاهو خود را تحت فشار عملیات‌های ایران دانست

  • کد خبر: ۱۸۰۳۸۵
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۳
نتانیاهو خود را تحت فشار عملیات‌های ایران دانست
نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز همراه با وزیر جنگ این رژیم از محل وقوع عملیات ضد صهیونیستی در جنوب الخلیل بازدید کرد و مدعی شد که این رژیم در میانه موجی از عملیات به رهبری ایران و گروه‌های تحت حمایتش قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه از محل وقوع عملیات ضد صهیونیستی در جنوب الخلیل بیانیه‌ای صادر کرد.

وی در این بیانیه گفت: «آنچه در حال روی دادن بوده با هدایت خارجی در حال وقوع بوده و ما قاتلان و پیام رسان‌های آن‌ها را مورد بازخواست قرار خواهیم داد».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «ما در میانه موجی از عملیات تروریستی به رهبری ایران و گروه‌های تحت حمایتش هستیم».

نتانیاهو اضافه کرد: «اقدامات متعددی را برای بازگرداندن امنیت به شهروندان اسرائیلی اتخاذ خواهیم کرد و تمامی گزینه‌ها بر روی میز قرار دارند».

نیرو‌های مقاومت فلسطین، قبل‌از‌ظهر امروز، در عملیاتی چند شهرک‌نشین صهیونیست را در منطقه الخلیل در جنوب فلسطین اشغالی هدف قرار دادند. به دنبال این عملیات یک صهیونیست به هلاکت رسید و ۵ تن دیگر مجروح شدند.

نیرو‌های مقاومت، روز شنبه، نیز در عملیاتی موفق شده بودند ۲ صهیونیست را در شمال کرانه باختری در منطقه حواره به هلاکت برسانند.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در واکنش به عملیات الخلیل در جنوب کرانه باختری گفت: «روز‌های سخت و دردناکی برای اسرائیلی‌هاست، زیرا دشمنان ما به هر طریقی تلاش می‌کنند تا به ما ضربه بزنند و به ما آسیب برسانند».

سخنگوی حماس، امروز، در واکنش به عملیات الخلیل گفت: «جوانان رزمنده‌ی کرانه باختری قادر هستند علی‌رغم آماده‌باش نظامیان، از تمام دیوار‌های امنیتی صهیونیست‌ها عبور کنند. عملیات استشهادی ادامه خواهد یافت و تا زمان بیرون‌راندن اشغالگران و جاروکردن شهرک‌نشینان از خاکمان تشدید خواهد شد».

علی‌رغم انجام دو عملیات طی چند روز گذشته در اراضی اشغالی فلسطین، نیرو‌های رژیم صهیونیستی تا لحظه انتشار این گزارش نتوانسته‌اند مجریان عملیات‌ها را شناسایی و دستگیر کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->