دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

محمدحسین لطیفی: زمان ساخته شدن فیلم شهید بروجردی رسیده بود‌ + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۰۵۳۹
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
محمدحسین لطیفی: زمان ساخته شدن فیلم شهید بروجردی رسیده بود‌ + فیلم
کارگردان فیلم سینمایی غریب گفت: باید تاریخ بگذرد تا متوجه شوید زمان ساخته شدن فیلم شهید بروجردی رسیده بود‌ و اگر من نمی‌ساختم فرد دیگری می‌ساخت. 

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم سینمایی غریب به کارگردانی محمدحسین لطیفی و به نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا در سال ۱۴۰۱ ساخته شد. این فیلم در خصوص شهید محمد بروجردی بوده که نقش آن توسط بابک حمیدیان ایفا شده‌است. پردیس پورعابدینی، رحیم نوروزی، حسام‌محمودی، مهران احمدی و فرهاد قائمیان از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

فیلم غریب نخستین‌بار در چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و سپس در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت اکران شد. سرمایه‌گذار این فیلم توسط سازمان هنری رسانه‌ای اوج انجام شده است.

محمدحسین لطیفی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص فیلم سینمایی غریب اظهار کرد: دوران دفاع مقدس شهید کم ندارد، اما چند پارامتر شهید بروجردی را برای من مجزا می‌کرد. یکی نام فیلم است؛ یعنی غربت شهید که به نوعی معلم شهدایی است که نام هر کدام را می‌توان بر ستاره‌ها نوشت و همه دست‌پرورده این شهید بودند.

وی افزود: همچنین غربت شهید در زمان خودش به دلیل نوع تفکر و مجموعه اتفاقاتی است که آن سال‌ها توسط تجزیه‌طلبان کمتر از دو ماه بعد از آغاز انقلاب شروع شد. اینکه شهید بروجردی توانست با نوع تفکر خود کردستان را به سمت دیگری ببرد برای من جذاب بود، به همین دلیل احساس کردم شاید این تنها شهیدی باشد که من بتوانم بسازم، شهدای دیگر را دیگران هم می‌توانند بسازند.

لطیفی بیان کرد: من احساس قرابت روحی و تفکری زیادی با شهید بر‌جردی داشتم. وقتی با تفکراتشان آشنا می‌شویم می‌بینیم بی‌دلیل به ایشان مسیح کردستان نمی‌گفتند. در فیلم نیز وقتی با غیض کشیده می‌خورد، آرام است، دست را می‌گیرد، ضربه نمی‌زند و انتقام نمی‌گیرد.  

این کارگردان سینما با بیان اینکه اگر در ساخت فیلم تنها بودم بسیار احساس خطر می‌کردم و شاید دست و پای من می‌لرزید، عنوان کرد: البته قبل از اینکه کار را شروع کنم دست و پای من لرزید؛ زیرا فیلم راجع به شخصیتی معاصر بود که ورثه دارد دوستان وی ورثه‌اش هستند، اما تنها نبودم و تجربه کار با حامد عنقا را داشتم. من به وی اعتماد کردم و حامد عنقا نیز در بخش کارگردانی اعتماد مطلق داشت.

وی بیان کرد: من با بسیاری از افرادی که دوستان شهید بروجردی بودند از جمله آقای آقامیری که از نزدیکان ایشان هستند، گفتگو کردم. دوستان تاکید زیادی بر این سیما و لبخند همیشگی ایشان در اوج خطرات و التهابات داشتند. بابک حمیدیان نیز تحقیق زیادی برای نقش داشت و بسیار زحمت کشید. تاحدودی توانستیم به آن شخصیت با بازی خوب بابک حمیدیان نزدیک شویم.

لطیفی ادامه داد: تنها یک چالش جدی وجود داشت و آن هم شخصیت منفی قصه شوان بود که در تاریخ سه نفر بودند، اما درام اجازه نمی‌داد من با سه نفر پیش بروم، بنابراین باید در یک نفر تجمیع می‌شد که این تنها چالش ما در ساخت این فیلم بود.  

این کارگردان سینما با اشاره به اینکه من از جوانان بازخورد‌های زیادی گرفتم و جواب هم دادم، تصریح کرد: جوانی به من گفت که غریب فیلمی درست و به لحاظ تکنیکی کامل بود، اما من دوست نداشتم ببینم؛ زیرا اوج آن را ساخته است. من گفتم شما می‌گویید مجموعه اوج را قبول ندارید و برای خودتان محترم است، اما آیا فکر کردید امیرکبیر، قهرمان ملی داماد ناصرالدین شاه بود. باید تاریخ بگذرد تا متوجه شوید زمان ساخته شدن فیلم شهید بروجردی رسیده بود و اگر من نمی‌ساختم فرد دیگری می‌ساخت.  

وی اضافه کرد: من خوشحالم تلاش کردم تا شما نتوانید ایراد تکنیکی و سینمایی زیادی به فیلم بگیرید، ارتباط برقرار کنید و نگویید دروغ بود. بسیاری از جوانان نمی‌خواستند باور کنند. من ابعاد وجود شهید بروجردی را کم گفتم، اما برخی جوانان می‌گفتند اینگونه نبوده و ما قهرمان ساختیم. این برخورد‌های مخالف بود. من برخورد‌های موافقی نیز در سطح بالا داشتم. از همه آن جوانان ممنونم که فیلم را تماشا کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->