نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند
سرخط خبرها

وزیر کار: افزایش یارانه دهک‌های چهارم و پنجم به زودی اجرایی می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۰۵۹۲
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
وزیر کار: افزایش یارانه دهک‌های چهارم و پنجم به زودی اجرایی می‌شود + فیلم
سیدصولت مرتضوی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره این افزایش یارانه توضیح داد: اگر خانوار‌های ۵ دهک ابتدایی، از ۱۱ قلم مشمول کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، به آن‌ها ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره این افزایش یارانه توضیح داد: اگر خانوار‌های ۵ دهک ابتدایی، از ۱۱ قلم مشمول کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، به آن‌ها ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی داده می‌شود.

وی افزود: کسانی که به هر طریقی برای یارانه ثبت‌نام نکردند یا در دهک ۱۰ قرار گرفتند و یارانه به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد و اگر نسبت دهک‌بندی اعتراض دارند، می‌توانند در سامانه اعتراض کنند و بعد از بررسی نتیجه به آن‌ها گفته خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: همکاران ما به استناد تکلیف قانونی آزمون وسع را در حال بررسی و انجام هستند و احتمال تغییر در دهک‌بندی‌ها هست و ارزیابی آن اعلام می‌شود.

وی درباره احتمال تغییر دهک بندی خانوار‌ها اظهار داشت: وزارت رفاه آزمون وسع را بررسی می‌کند و احتمال اینکه تغییراتی در دهک بندی‌ها صورت بگیرد یعنی عده‌ای از دهک‌های بالا به دهک‌های پایین یا برعکس بروند، وجود دارد.

مرتضوی با بیان اینکه موارد مورد بررسی قرار گرفته و به آن‌ها پاسخ داده می‌شود، افزود: همکاران در حوزه معاونت رفاه و اقتصادی دوباره به اسناد تکلیفی که قانون بر عهده ما قرار داده است آزمون وسع را مجددا بررسی می‌کنند و با بهره گیری از اطلاعات به روز، احتمال دارد تغییراتی در دهک‌بندی‌ها انجام شود.

وی بیان کرد: به این معنا که ممکن است عده‌ای از دهک‌های بالا به دهک‌های پایین و یک عده از دهک‌های پایین به دهک‌های بالاتر بروند و این ارزیابی مجدد آزمون وسع هم در حال انجام است و نتایج آن در آینده اعلام می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص کالابرگ هم توضیح داد: هر کسی که در ۵ دهک نخست قرار داشته باشد و یا در آینده در این ۵ دهک قرار بگیرد مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومان خواهد شد، این موضوع در دست بررسی است و احتمالا ظرف ۱۰ تا ۱۵روز آینده نتایج آن اعلام خواهد شد.

مرتضوی ادامه داد: مطالبات معوق همه صندوق‌های تحت مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حدود ۲۱۰ همت است و تکلیف دوباره‌ای در بودجه ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده و ۷۰ همت هم امسال دولت پرداخت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه کمیسیون اقتصادی که همین هفته برگزار شد این موضوع به تصویب رسید که سهام برخی از شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار دارند بابت مطالبات سازمان تامین اجتماعی به همین سازمان واگذار شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درباره باقی مانده طلب سازمان تامین اجتماعی گفت: این طلب به واسطه تکالیفی که ایجاد می‌شود، هر سال افزایش پیدا می‌کند و سازمان حسابرسی این مورد را هم بررسی کرده است، اکنون مبلغ دقیق آن را ندارم، اما حتما بررسی و اعلام می‌کنم.

مرتضوی درباره صندوق‌های بازنشستگی نیز بیان کرد: تکالیفی که مجلس و دولت برای این صندوق‌ها ایجاد می‌کند، هم مطالبات معوق آن‌ها است و هم احکامی که ایجاد کرده‌اند.

وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، با هیچ مانعی برای پرداخت حقوق و مستمری بازنشستگان مواجه نیستیم و حتی یک ریال تسهیلات، استقراض و مازاد برداشت از بانک‌ها نداریم و این مساله مدیریت شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با توجه به درآمد شرکت‌ها و توجه ویژه دولت به صندوق بازنشستگی کشور و تامین اجتماعی تعهداتی که در لایحه بودجه ۱۴۰۲ برای دولت ایجاد شده است به طور مرتب در حق صندوق‌ها پرداخت شده است.

مرتضوی در پایان از توجه شخص رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و همراهی سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی و نفت قدردانی کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->