پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

گله شهروندان از افزایش ناگهانی قیمت‌های اسنپ و تپسی در روز‌های خاص

  • کد خبر: ۱۸۰۸۰
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹
گله شهروندان از افزایش ناگهانی قیمت‌های اسنپ و تپسی در روز‌های خاص
پنجشنبه و جمعه گذشته که چندبار تاکسی اینترنتی گرفتم، متوجه شدم قیمت‌ها نسبت به روز‌های گذشته افزایش داشته است
جاوید - «پنجشنبه و جمعه گذشته که چندبار تاکسی اینترنتی گرفتم، متوجه شدم قیمت‌ها نسبت به روز‌های گذشته افزایش داشته است، اما رانندگان از علت آن بی اطلاع بودند. اگر قرار باشد قیمت تاکسی اینترنتی زیاد شود از دیگر وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنیم.» این را یکی از مسافر‌های همیشگی تاکسی‌های اینترنتی می‌گوید و ادامه می‌دهد: در هفته گذشته نیاز بیشتری به استفاده از این تاکسی‌ها داشتم و هزینه زیادی برای کرایه پرداخت کردم، این درحالی است که تبلیغات این تاکسی‌ها با قیمت‌های پایین تری (نسبت به تاکسی تلفنی ها) شروع شده بود.
یکی از رانندگان تاکسی‌های اینترنتی هم دراین باره می‌گوید: افزایش قیمت در شب‌ها و روز‌های خاص به دلیل زیاد بودن درخواست‌های مسافران طبیعی است. همه رانندگان می‌دانند که در این زمان‌ها قیمت بیشتر می‌شود و هدف مسئولان تاکسی‌های اینترنتی هم این بوده است که رانندگان را به حمل و نقل مسافر ترغیب کند. چراکه گاه رانندگان به دلیل سود کم از کار انصراف می‌دهند و گاه به مشکل می‌خوریم. در واقع اگر چنین افزایش قیمتی نباشد رانندگان به فعالیت در مسیر‌های مرکزی و پرترافیک شهر تمایلی ندارند.»

افزایش رسمی قیمت نداشتیم
درحالی که در تلاشیم با مدیران ۲ تاکسی اینترنتی معروف و مهم شهر یعنی مدیران «تپسی» و «اسنپ» گفتگو کنیم و دلیل این افزایش قیمت را جویا شویم، تنها به گفتگو با مدیر منطقه شرق تپسی موفق می‌شویم. افشین بزرگ نیا البته افزایش قیمت رسمی تاکسی‌های اینترنتی را رد می‌کند و می‌گوید: به جز ۱.۵درصد افزایش قیمت که از دی ماه به دلیل افزایش عوارض شهرداری بوده است، تغییر قیمت دیگری نداشته ایم. آن افزایش قیمت هم طبق مصوبه وزارت کشور و در راستای کاهش آلایندگی هوا بود. جدا از این موضوع، پس از آن و حتی پس از افزایش قیمت بنزین هم تغییری در قیمت‌ها ندادیم، زیرا تأکید بر این بود که قیمت‌ها را ثابت نگه  داریم.

بزرگ نیا در ادامه توضیح می‌دهد: یک عامل افزایش قیمت، بارندگی‌های فصلی و افزایش درخواست هاست که باعث افزایش موقت قیمت‌ها می‌شود. این افزایش قیمت به شکل سیستمی است و به انتخاب ما نیست بلکه در صورت افزایش درخواست ها، قیمت افزایش پیدا می‌کند و هدف این است که رانندگان به جابه جایی مسافر ترغیب شوند.
او تأکید می‌کند: قیمت گذاری ما چند پارامتر دارد؛ یکی زمان سفر است و دیگری مسافت. در زمینه مسافت که خیلی تغییری نداریم، مگر اینکه مسیری بسته باشد، اما درباره زمان سفر، مبلغ متغیر است. به عنوان نمونه در مناسبت‌های مختلف زمان طی کردن مسیر خیابان‌ها به دلیل شلوغی تفاوت زیادی پیدا می‌کند که به تبع آن قیمت‌ها نیز متفاوت می‌شود.

بزرگ نیا این را هم اضافه می‌کند:‌از آنجا که قیمت گذاری تاکسی‌ها هوشمند است اگر یک مسیر ثابت را در ساعت‌های مشخص قیمت بگیرید، خواهید دید که در ساعت‌های پیک ترافیک یا کاهش ترافیک، قیمت‌ها متفاوت خواهد بود؛ بنابراین افزایش قیمت در هفته گذشته به دلیل مناسبت هایی، چون روز مادر و افزایش درخواست‌ها بوده است و هیچ تغییر قیمت رسمی‌ای نداشته ایم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->