پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد
سرخط خبرها

گله شهروندان از افزایش ناگهانی قیمت‌های اسنپ و تپسی در روز‌های خاص

  • کد خبر: ۱۸۰۸۰
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹
گله شهروندان از افزایش ناگهانی قیمت‌های اسنپ و تپسی در روز‌های خاص
پنجشنبه و جمعه گذشته که چندبار تاکسی اینترنتی گرفتم، متوجه شدم قیمت‌ها نسبت به روز‌های گذشته افزایش داشته است
جاوید - «پنجشنبه و جمعه گذشته که چندبار تاکسی اینترنتی گرفتم، متوجه شدم قیمت‌ها نسبت به روز‌های گذشته افزایش داشته است، اما رانندگان از علت آن بی اطلاع بودند. اگر قرار باشد قیمت تاکسی اینترنتی زیاد شود از دیگر وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنیم.» این را یکی از مسافر‌های همیشگی تاکسی‌های اینترنتی می‌گوید و ادامه می‌دهد: در هفته گذشته نیاز بیشتری به استفاده از این تاکسی‌ها داشتم و هزینه زیادی برای کرایه پرداخت کردم، این درحالی است که تبلیغات این تاکسی‌ها با قیمت‌های پایین تری (نسبت به تاکسی تلفنی ها) شروع شده بود.
یکی از رانندگان تاکسی‌های اینترنتی هم دراین باره می‌گوید: افزایش قیمت در شب‌ها و روز‌های خاص به دلیل زیاد بودن درخواست‌های مسافران طبیعی است. همه رانندگان می‌دانند که در این زمان‌ها قیمت بیشتر می‌شود و هدف مسئولان تاکسی‌های اینترنتی هم این بوده است که رانندگان را به حمل و نقل مسافر ترغیب کند. چراکه گاه رانندگان به دلیل سود کم از کار انصراف می‌دهند و گاه به مشکل می‌خوریم. در واقع اگر چنین افزایش قیمتی نباشد رانندگان به فعالیت در مسیر‌های مرکزی و پرترافیک شهر تمایلی ندارند.»

افزایش رسمی قیمت نداشتیم
درحالی که در تلاشیم با مدیران ۲ تاکسی اینترنتی معروف و مهم شهر یعنی مدیران «تپسی» و «اسنپ» گفتگو کنیم و دلیل این افزایش قیمت را جویا شویم، تنها به گفتگو با مدیر منطقه شرق تپسی موفق می‌شویم. افشین بزرگ نیا البته افزایش قیمت رسمی تاکسی‌های اینترنتی را رد می‌کند و می‌گوید: به جز ۱.۵درصد افزایش قیمت که از دی ماه به دلیل افزایش عوارض شهرداری بوده است، تغییر قیمت دیگری نداشته ایم. آن افزایش قیمت هم طبق مصوبه وزارت کشور و در راستای کاهش آلایندگی هوا بود. جدا از این موضوع، پس از آن و حتی پس از افزایش قیمت بنزین هم تغییری در قیمت‌ها ندادیم، زیرا تأکید بر این بود که قیمت‌ها را ثابت نگه  داریم.

بزرگ نیا در ادامه توضیح می‌دهد: یک عامل افزایش قیمت، بارندگی‌های فصلی و افزایش درخواست هاست که باعث افزایش موقت قیمت‌ها می‌شود. این افزایش قیمت به شکل سیستمی است و به انتخاب ما نیست بلکه در صورت افزایش درخواست ها، قیمت افزایش پیدا می‌کند و هدف این است که رانندگان به جابه جایی مسافر ترغیب شوند.
او تأکید می‌کند: قیمت گذاری ما چند پارامتر دارد؛ یکی زمان سفر است و دیگری مسافت. در زمینه مسافت که خیلی تغییری نداریم، مگر اینکه مسیری بسته باشد، اما درباره زمان سفر، مبلغ متغیر است. به عنوان نمونه در مناسبت‌های مختلف زمان طی کردن مسیر خیابان‌ها به دلیل شلوغی تفاوت زیادی پیدا می‌کند که به تبع آن قیمت‌ها نیز متفاوت می‌شود.

بزرگ نیا این را هم اضافه می‌کند:‌از آنجا که قیمت گذاری تاکسی‌ها هوشمند است اگر یک مسیر ثابت را در ساعت‌های مشخص قیمت بگیرید، خواهید دید که در ساعت‌های پیک ترافیک یا کاهش ترافیک، قیمت‌ها متفاوت خواهد بود؛ بنابراین افزایش قیمت در هفته گذشته به دلیل مناسبت هایی، چون روز مادر و افزایش درخواست‌ها بوده است و هیچ تغییر قیمت رسمی‌ای نداشته ایم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->