اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

۶ تیم خدمات‌رسان به زائران اربعین از خراسان شمالی به مرز مهران اعزام شدند

  • کد خبر: ۱۸۰۸۷۵
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
۶ تیم خدمات‌رسان به زائران اربعین از خراسان شمالی به مرز مهران اعزام شدند
طبق گفته مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی، ۲۰ نفر در قالب شش تیم خدمات رسان به زائران اربعین حسینی، توسط هشت وسیله نقلیه از این استان به مرز مهران اعزام شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مشتری گفت: با بیان این که تیم‌های اعزام شده در مرز مهران مستقر می‌شوند و اقدامات و هماهنگی‌های لازم را برای بازگشت زائران هم استانی انجام می‌دهند، اظهار کرد: اعزام زائران اربعین حسینی توسط ناوگان حمل و نقل عمومی از ۲۷ مرداد ماه آغاز شد و تا ۲۰ شهریور ادامه دارد و در این راستا تمامی امکانات و ظرفیت‌های این اداره کل به کارگیری و محورهای مواصلاتی ایمن‌سازی شده است.

وی با اشاره به برپایی میز پاسخگویی و رسیدگی به شکایات زائران اربعین حسینی در پایانه‌های عمومی مسافری خراسان شمالی افزود: اوج رفت زائران اربعین به این سفر معنوی پنج تا ۱۱ شهریور ماه و اوج بازگشت ۱۵ تا ۱۸ شهریور ماه است بنابراین توصیه می‌شود زائران سفر خود را با این موضوع برنامه‌ریزی کنند.

مشتری ادامه داد: با توجه به این که بیش از ۹۰ درصد زائران حسینی از طریق سیستم جاد ای و با وسیله نقلیه شخصی و اتوبوسی راهی این سفر معنوی می‌شوند "پویش راه نجات" از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در حال اجرا است و بر این اساس توصیه‌های ایمنی به رانندگان و مسافران برای عزیمت به مرزهای اربعین ارائه شده است تا با مدنظر قرار دادن آن‌ها سفر ایمنی داشته باشند و اگر در مسیر مشکلی ایجاد شود راهداران آماده خدمات‌رسانی هستند.

وی از زائرانی که با خودروی شخصی عازم سفر اربعین هستند خواست در صورتی که صندلی خالی دارند دوست، فامیل، آشنا و یا هم محله‌ای خود را که فاقد وسیله نقلیه هستند با خود همراه کنند. این امر علاوه بر این که ثواب معنوی دارد موجب کاهش هزینه سفر و همچنین کاهش بار ترافیکی جاده‌ها به خصوص در محورهای منتهی به مرزهای اربعین می‌شود همچنین با تقسیم رانندگی در طول مسیر احتمال خستگی و خواب آلودگی کم‌تر می‌شود و در نتیجه کاهش حوادث جاده‌ای را در پی خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در اربعین امسال، برنامه کاربردی حمل و نقل درب به درب با نام آیرو نیز از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای طراحی و اجرایی شده است که نحوه شرایط خودرو، جاده و راننده و به دنبال و خدمات‌رسانی و کارکرد سامانه‌ها در دو بخش حمل ‌و نقل درون‌شهری و برون‌شهری متفاوت است.

وی افزود: در این سامانه، مسافر از نوع خودرو، قیمت، نام راننده، زمان سفر و دیگر اطلاعات مورد نیاز مطلع می‌شود و امکان انتخاب دارد، همچنین شرایط انتخاب خدمات مورد نیاز (محل توقف و سایر خدمات) برای طول سفر وجود دارد .

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->