بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت
سرخط خبرها

تولید۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در کشور

  • کد خبر: ۱۸۱۷۱
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰
تولید۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در کشور
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: حدود ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور تولید می‌شود و توسعه صنعت تولید مواد اولیه و داروهای ساخته شده امسال ۶۰۰ میلیون دلار صرفه جویی به ارمغان آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا شانه ساز روز سه شنبه در نشست خبری نمایشگاه فارمکس در محل سازمان غذا و دارو افزود: در شرایطی به این توسعه دست یافتیم که دشمنان ایران با تحریم و سم پاشی به منظور نا امید کردن مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و توپخانه های رسانه ای آنان مدام در حال شلیک علیه امید مردم است. 

 

وی گفت: دشمنان از دارو به عنوان سلاح علیه دولت و ملت استفاده می کنند و در طول تاریخ نشان داده اند که یکی از ابزارهای آنها برای شکست دولتها حربه تحریم دارو و غذاست.

 

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: چین و هند مهمترین تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی در دنیا هستند اما کشورهای اندکی هستند که این مواد موثره را می توانند به داروهای ساخته استاندارد تبدیل کنند و ایران یکی از کشورهای پیشرفته در داروساری دنیاست که امروز ۹۷ تا ۹۹ درصد داروهای مورد نیاز بیماران کشور را در داخل تولید می کند و داروهایی که هنوز تولید نمی شوند یا به علت تعداد کم بیماران که گاهی ۵۰ تا ۱۵۰ نفر است توجیه اقتصادی ندارد یا داروهای جدیدی است که به تازگی وارد بازار دنیا شده است.


شانه ساز افزود: ۹۷ درصد داروهای تولید داخل سالانه ۷۵۰ میلیون دلار ارزبری دارد اما سه درصد داروهای وارداتی ۱.۳ میلیارد دلار ارزبری دارد. در حوزه تولید مواد اولیه نیز سال گذشته حدود ۶۵درصد نیاز کشور را در داخل تولید می کردیم که ۱۳۰ میلیون دلار صرفه جویی داشت و امسال این میزان باز هم افزایش یافته و به مرز ۷۰ درصد رسیده است.


وی گفت: سال آینده نیز قرار است ۱۸۰ محصول و مواد اولیه دارویی دیگر در کشور تولید شود که ۱۲۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی دیگر به همراه خواهد داشت.


شانه ساز ادامه داد: در یک سال گذشته با حمایت از تولید داخل ۲۰ درصد ارزبری دارویی کشور کم شد و از ۳.۷ میلیارد دلار به سه میلیارد دلار رسید و سال آینده نیز با ادامه این روند به ۲.۵ میلیارد دلار کاهش می یابد. ضمن اینکه ۶۰ درصد ارز دارویی در یک سال گذشته به مواد اولیه اختصاص یافته و ۴۰ درصد برای واردات آماده هزینه شده است.


وی گفت: زمینه برای افزایش صادرات دارو از ایران فراهم است و کشورهای زیادی از کیفیت داروهای ایرانی استقبال می کنند اما برخی کشورها اجازه صادرات داروی ایرانی را نمی دهند زیرا می دانند داروهای با کیفیت ایرانی بازار آنها را تحت شعاع قرار می دهد اما واردات غیر رسمی داروی ایرانی به کشورهای همسایه نشانه استقبال از داروهای ایرانی است در صورتی که برخی پزشکان با زد و بندهای که با شرکتهای خارجی دارند داروی خارجی را برای بیمار تجویز می کنند.


شانه ساز در مورد واردات موازی برخی داروهای خارجی گفت: طبق بند تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۹۷ برای رفع انحصار و یکه تازی نماینده یک داروی خارجی اگر وارد کننده دیگری بتواند همان دارو را ۲۰ درصد ارزانتر وارد کند به آن اجازه واردات داده می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->