احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سویه جدید کرونا چه علائمی دارد؟

  • کد خبر: ۱۸۲۳۷۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
سویه جدید کرونا چه علائمی دارد؟
سویه جدید کووید به نام پیرولا که به سرعت در حال انتشار است، چهار علامت کلیدی دارد که به افراد توصیه می‌شود در صورت ناخوشی از آن آگاه باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از هلث، متخصصان، گلودرد، آبریزش یا انسداد بینی، سرفه (با خلط یا بدون خلط) و سردرد را به‌عنوان ویژگی‌های معمول سویه جدید ذکر کرده‌اند و در حال حاضر مشخص نیست که آیا علائمی ایجاد می‌کند که با سایر سویه‌های کووید متفاوت باشد یا خیر.

به گفته بهداشت عمومی اسکاتلند (PHS)، سویه BA.۲.۸۶ که برای اولین بار ماه گذشته از طریق آزمایش PCR شناسایی شد تاکنون در تعدادی از کشور‌های مختلف نیز کشف شده و قادر است به سرعت جهش یابد و موارد ابتلا بیشتری ایجاد کند.

دانشمندان کشف کرده‌اند که زیر متغیر امیکرون در مقایسه با سویه غالب قبلی، ۳۰ جهش بیشتر در پروتئین اسپایک دارد.

دکتر کریس پاپادوپولوس، مدرس اصلی بهداشت عمومی در دانشگاه بدفوردشایر انگلستان گفت: «در حال حاضر، ما اطلاعات خاصی در مورد اینکه آیا علائم سویه پیرولا به‌طور قابل توجهی با سایر سویه‌ها متفاوت است یا خیر، نداریم».

وی تاکید کرد: «بنابراین، برای شناسایی قطعی نشانه‌های منحصر به فرد این سویه بسیار زود است.»

برنامه واکسن آنفلوآنزا و کووید-۱۹ به دلیل کشف سویه پیرولا که به گفته مقامات سرویس سلامت ملی (NHS) نگران‌کننده‌ترین سویه جدید از زمان ظهور امیکرون است. وزارت بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی اعلام کرد که واکسیناسیون‌ها از ۱۱ سپتامبر به دنبال توصیه‌های UKHSA آغاز می‌شود البته پیش از این قرار بود واکسیناسیون در ماه اکتبر شروع شود.

پیرولا در زمانی که برای اولین بار در ۱۸ آگوست شناسایی شد، در چهار کشور حضور داشت، اما از آن زمان حداقل به ۹ کشور گسترش یافته است و احتمالا در جا‌های دیگر نیز حضور دارد.

قبلا دو مورد شناخته شده یکی در انگلستان و دیگری در اسکاتلند وجود داشت، اما از آن زمان مورد دیگری نیز در انگلیس اعلام شده است و بر اساس گزارشها، چهارمین مورد در اسکاتلند نیز وجود دارد.

دکتر پاپادوپولوس گفت: پیرولا می‌تواند «به طور بالقوه قابل انتقال‌تر و شدیدتر» در مقایسه با سویه غالب قبلی باشد.

وی ادامه داد: با این حال باید در نتیجه‌گیری قطعی تا زمان انجام آنالیز‌های بعدی مانند تعیین توالی ژنومی و مطالعات آزمایشگاهی احتیاط کنیم.

این متخصص توصیه کرد در صورت داشتن هر یک از این علائم و مشکوک بودن به این بیماری، آزمایش کووید را انجام دهید و توصیه سرویس سلامت ملی بیان می‌کند که در صورت بروز علائم باید در خانه بمانید و تماس خود را با دیگران محدود کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->