به گزارش شهرآرانیوز؛ در پی به وجود آمدن سوالات بسیار زیادی در مورد دیدار نیمه نهایی بهروز هدایت نماینده وزن ۸۷ کیلوگرم کشورمان در رقابتهای کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا دکتر مهرشاد پورسعید اصفهانی رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی توضیحاتی را به شرح زیر ارائه داد:
«نخست آنکه فدراسیون کشتی از زمان استقرار مدیریت جدید برای هر مسابقه در سطح ملی و کشوری به منظور ریشهکنسازی معضل دوپینگ از سازمان مبارزه با دوپینگ ایران (نادو) طی نامه رسمی برای انجام تست دوپینگ دعوت به عمل میآورد و در رقابتهای بینالمللی کشتی جام تختی در شیراز هم این امر انجام شد.
با توجه به همکاری نزدیک نادو با مربیان تیم ملی برخی نفرات انتخاب و از آنها آزمایش دوپینگ گرفته شده، البته افسران کنترل دوپینگ نادو هم از روشهای معمول نیز برای انتخاب نفرات کمک میگیرند که در مسابقات کشتی فرنگی جام تختی آقای بهروز هدایت نیز به پیشنهاد مربیان تیم ملی انتخاب شد و در ادامه ایشان با افسران کنترل دوپینگ همکاری کرده و آزمایش دادند.
با توجه به ضرورت انجام سریع تستهای دوپینگ ورزشکاران بواسطه اعزام به رقابتهای قهرمانی آسیا در هندوستان و پیگیری مستمر فدراسیون در این خصوص، نادو طی نامهای از آزمایشگاه کلن آلمان خواست که پاسخها را سریع و اورژانسی ارسال کنند که در پاسخ به درخواست نادو، آزمایشگاه کلن طی نامهای اعلام کرد به واسطه ترافیک کاری امکان پاسخگویی سریع نمیباشد.
در ادامه نادو طی نامه ای، فدراسیون کشتی را از این امر آگاه کرد و در جلسهی فنی که توسط کادر فنی تیم ملی برگزار شد به علت آنکه نمیشد بدون مدرک و مستندات فردی را از اعزام به مسابقات حذف کرد، ضمن ارشادات لازم کشتی گیران، همه افراد منتخب اعزام شدند.
در زمانی که مسابقات قهرمانی آسیا در کشتی فرنگی در حال برگزاری بود و قبل از انجام مسابقات نیمه نهایی آزمایشگاه کلن اعلام کرد که یکی از آزمایشات هدایتی مثبت شده و برای آزمایشات تکمیلی قرار است آزمایشهای نهایی نیز انجام شود.
با توجه به این نامه اگر ورزشکاری موفق به کسب مدال شود، مدالها از وی گرفته خواهد شد و اگر ورزشکار ما موفق به کسب مدال میشد باید آزمایش دوپینگ دیگری میداد که این مورد شامل جریمه جدیدی برای او میشد و از طرف دیگر اینکار به دور از اخلاق و رفتار حرفهای نیز بود.
بنابرین به بهروز هدایت اطلاع داده شد که از انجام کشتی انصراف دهد و نهایتا وی هم از ادامه مسابقات کنار گذاشته شد.
به طور خلاصه موارد زیر قابل ذکر است:
۱- تست دوپینگ از ورزشکار گرفته شده است و نامبرده همکاری لازم را داشته است.
۲- ادامه روند مسابقه بعد از مشخص شدن آزمایش، جرایم مالی بیشتری درپی داشت.
۳- تداوم مسابقه باعث حذف ورزشکاران توسط کشتی گیر ما و خارج از اخلاق بود.
۴- روند حذف ورزشکار ما سریعا و بلافاصله بعد از اعلام نتایج از سوی آزمایشگاه کلن صورت گرفت.
۵- با توجه به مشکوک بودن مربیان به ورزشکاران نامه نگاری از سوی فدراسیون کشتی و فدراسیون پزشکی ورزشی در اسرع وقت انجام شد.
۶- بعلت ترافیک کاری آزمایشگاه کلن نتایج دیر اعلام شده است.»
منبع: تسنیم