هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستور کار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال گذشته معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است
سرخط خبرها
در منطقه ثامن مشهد انجام گرفت

اجرای۸ هزارمتر نقاشی دیواری برای نوروز۹۹

  • کد خبر: ۱۸۳۵۲
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
اجرای۸ هزارمتر نقاشی دیواری برای نوروز۹۹
۸ هزار متر نقاشی دیواری در منطقه ثامن شهرداری مشهد برای استقبال از بهار۹۹ اجرایی می شود.
‍ به گزارش شهرآرانیوز ،مهدی دانشمند معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ثامن مشهد با اشاره به اتمام دیوارنگاره حاشیه ره باغ سلام عنوان کرد: اجرای ٨ هزار متر مربع نقاشی برای زییاسازی منطقه در ایام عید پیش بینی شده است‌.
وی گفت: در همین راستا از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ٢٠ هزارمتر مربع نقاشی دیواری شامل رنگ آمیزی دیوار‌های مخروبه و نازیبا، اجرای مناظر طبیعی بر روی سازه‌های پوشش کارگاهی و اجرای تصاویر مفهومی با موضوع شهدا و فرهنگ ایثارگری، احادیث و روایات ائمه اطهار مرتبط با فرهنگ شهروندی، طبیعت و مناظر زیبا می‌باشد.

وی ادامه داد: این نقاشی‌ها در چهار قطاع و در اکثر محلات منطقه و در سه سطح انجام شده است.

وی اضافه کرد:فضای سبز و طبیعت موضوع اکثر نقاشی‌های دیواری بوده تا فضای با نشاط و مفرح بیشتری در سیمای شهری پیرامون حرم مطهر ایجاد شود، که به فراخور بافت محالت و قابلیت دیوار‌ه‌ها موضوع نقاشی‌ها متفاوت می‌شود.

وی تاکید کرد:ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ٢٠ هزارمتر مربع نقاشی دیواری شامل رنگ آمیزی دیوار‌های مخروبه و نازیبا، اجرای مناظر طبیعی بر روی سازه‌های پوشش کارگاهی و اجرای تصاویر مفهومی با موضوع شهدا و فرهنگ ایثارگری، احادیث و روایات ائمه اطهار مرتبط با فرهنگ شهروندی، طبیعت و مناظر زیبا می‌باشد.

وی اذعان داشت: از جمله شاخص‌ترین طرح‌های اجرا شده امسال میتوان به دیوار نگاره حاشیه ره باغ طوبی با موضوع طرح‌های مناظرزیبای طبیعی و نیز طرح حرم مطهررضوی در حاشیه بولوار شهید شوشتری (شوشتری٩) و همچنین حاشیه ره باغ پردیس در انتهای بولوار شهید حاجی حسنی کارگر اشاره کرد.
وی یادآورشد: همچنین به آغاز طرح‌های ویژه استقبال از بهار ٩٩ منطقه ثامن، نقاشــی دیواری حاشیه ره باغ تازه احداث شده سلام، در حد فاصل بولوار شهید شوشتری تا حرم مطهررضوی، بــا مساحت ۴٠٠ مترمربع به صورت ســنتی که یادآور خانه‌های قدیمی مناظر زیبای طبیعت است کشــیده شــده که در نوع خود بی نظیر است.

وی ادامه داد:دپیش بینی شده که حدود ٧٠٠٠ متر دیگر از این دیوار نگاره‌ها در سایر نقاط اجرا شود تا سیما و منظر شهری بافت پیرامون حرم مطهررضوی در ایام بهار ٩٩ چشم نواز، زیبا و در خور نگاه زائران و مجاوران امام مهربانی‌ها باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->