سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

جلوه‌آرایی غدیر در شهر

  • کد خبر: ۳۶۸۷۵
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۶
جلوه‌آرایی غدیر در شهر
هم زمان با آغاز جشن‌های دهه ولایت زیباسازی خیابان‌های مشهد در دستور کار قرار گرفته است
به گزارش شهرآرانیوز؛ هم‌زمان با آغاز جشن‌های باشکوه غدیر در مشهد، مدیریت شهری نیز هم‌نوا با حال‌و‌هوای این روز‌های شهر، در حال اجرای برنامه‌های متعددی برای جلوه‌آرایی مشهد است. در همین رابطه قائم‌مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد درباره اقدامات انجام‌شده هم‌زمان با آغاز دهه ولایت گفت: به مناسبت عید سعید غدیر در تقاطع‌های شهر به‌ویژه تقاطع‌های منتهی به حرم مطهر ۴۰ نورافکن گرافیکی مناسبتی نصب و در میادین بیت‌المقدس، شریعتی، چهارراه لشکر، خیابان دانشگاه، احمدآباد مقابل بنی فاطمه (س)، تقاطع سجاد و خیام ۶ المان گل و نور جانمایی شده است.
مهدی یعقوبی به آذین‌بندی شهر با ۱۸۰‌هزار متر طول ریسه اشاره و اظهار کرد: نصب ۵۴ المان شمسه با پارچه‌های الوان، اکران تبریک دهه ولایت در المان‌های خورشید در بزرگ‌راه‌ها و تعویض بالغ بر ۱۲۰۰ پرچم روی پل‌ها و میادین از دیگر اقدامات انجام‌شده در شهر است.
وی تصریح کرد: در راستای زیباسازی منظر شهری در دهه ولایت، ۵ گل‌نوشته در میادین بسیج، بیت‌المقدس، فلسطین، غدیر و شریعتی نصب و همچنین ۳۰ فلاورباکس در مقابل مساجدی که دارای نام مبارک امام‌علی (ع) و غدیر هستند جانمایی و نصب شده است.


تخفیف ۵۰ درصدی در فروشگاه‌های شهرما

معاون شهردار مشهد گفت: برای رفاه حال شهروندان علاوه بر ضدعفونی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فروشگاه‌های «شهرما» تخفیفاتی تا ۵۰ درصد برای شهروندان در این ایام در نظر گرفته شده است. وی افزود: در حوزه سازمان مدیریت نظارت بر تاکسی‌رانی ۱۸۳ گشت بازرسی و نظارت در شهر و مبادی ورودی استقرار یافته است، همچنین ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی در خطوط ورودی شهر و ۲۰۰۰ تاکسی فعال در شبکه بیسیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آماده‌باش است. او درباره برنامه‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: کنترل و نظارت بر برگزاری ۳۹‌برنامه فرهنگی، هنری، مذهبی با مشارکت تشکل‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مناطق سیزده‌گانه و نصب ۳۰ هزار متر مربع پارچه‌آویز در شهر از اقدمات در حال اجرای این سازمان است. یعقوبی بیان کرد: اکران ۱۰‌هزار‌مترمربع فضای اطلاع‌رسانی محیطی با موضوع دهه ولایت در شهر انجام شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->