اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

۵ داور خراسان رضوی برای لیست بین‌المللی دعوت شدند

  • کد خبر: ۱۸۳۹۱۴
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴
۵ داور خراسان رضوی برای لیست بین‌المللی دعوت شدند
مهسا محمدجانی، سمانه یوسف‌آبادی، سمانه اخگر اسلامیه، امین زاهدی و صادق ناصریان از خراسان‌رضوی کاندیدای حضور در لیست داوران بین‌المللی ۲۰۲۴ شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه شریف، نایب رییس بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت داوران خراسانی اظهار کرد: حضور ۳ داور بانوی خراسانی در لیست کاندیدا‌های بین‌المللی، اتفاقی ویژه برای فوتبال خراسان است و قطعا این اتفاق منجر به رشد داوری خراسان خواهدشد. این موفقیت در وهله اول حاصل زحمات خود این داوران است و باید به مهسا محمدجانی، سمانه یوسف‌آبادی و سمانه اخگر اسلامیه تبریک گفت و امیدوارم با موفقیت در این کلاس، به افتخار بین‌المللی نائل شوند.

وی افزود: بابت این اتفاق باید از انسیه خباز مافی‌نژاد هم تشکر کرد که با حمایت خود از داوران باعث این اتفاق مهم شده است. ایشان در دوره فعلی مدیریتی هیات فوتبال همواره در کنار ما بوده و با انتقال تجربیات خود به داوران، نقش ویژه‌ای در این موفقیت داشته است.

شریف گفت: هیات فوتبال خراسان رضوی همواره سعی کرده نگاه برابری به بانوان و آقایان داشته باشد و یکی از دلایل این موفقیت تلاش‌های هیات فوتبال در برگزاری کلاس‌های داوری برای بانوان بوده که همیشه در این کلاس‌ها بهترین شرایط را فراهم کرده است.


نایب رییس بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: بسیار خوشحالم که برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات میان مدت هیات فوتبال خراسان رضوی منجر به این اتفاق شده و امیدوارم با ادامه حمایت‌های اصولی، رییس هیات فوتبال استان اتفاقات بهتری در حوزه بانوان رقم بخورد.

وی افزود: حضور ۳ داور بانو خراسانی در لیست کاندیدا‌های بین‌المللی برای اولین بار اتفاق افتاده و تاکنون بی‌سابقه بوده است و امیدوارم این اتفاق باعث ایجاد انگیزه بیشتر در دیگر داوران و همچنین گرایش بیشتر بانوان به داوری شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->