محسن صیادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز دربازار وضعیت بازار اقلام اساسی و ضروری در بازار مشهد تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه آغاز سال تحصیلی دانش آموزان هستیم رصد نظارتی ما در این حوزه بر قراراست، نرخ لوازم تحریـر نسبت به ابتدای سال کاهشی بوده است، اما نسبت به شهریور سال قبل بین ۱۰ الی ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته است. ضمناً به علت خرید تدریجی لوازم التحریر توسط مردم امسال هنوز هجمه خرید نداشته ایم. با توجه به برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا احتمالا شاهد کاهش قیمت بیشتری در این حوزه میباشیم.
به گفته وی، در بحث بازار مرغ با توجه به افزایش تولید روند کاهشی قیمت مرغ زنده ازحدود و هفته گذشته مشهود و به قیمت مصوب ۷۳۰۰۰ تومان و حتی کمتر از قیمت مصوب عرضه میشود و این روند فعلا به نظر میرسد.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان یادآورشد: در حوزه آرد و نان خوشبختانه طی ماه جاری با عملکرد مناسب نانوایی و افزایش سهمیه آرد برخی نانوائیها و نیز با توجه به افزایش ۴۰ درصدی قیمت نان تا حدودی خواستههای نانواییها برآورده و امید است که شاهد فراوانی نان و کاهش صف در نانواییها شویم. خوشبختانه با پشت سر گذاشتن ایام صفر و با توجه به افزایش واحدهای سیار نان هیچگونه مشکلی در این ایام نداشته است.
وی افزود: در مورد اقلام غذایی مانند برنج، حبوبات، روغن و ... با اینکه افزایش تقاضا در دهه آخر صفر بوده، اما با پشت سر گذاشتن این ایام دارای وضعیت مناسبی بوده و در چند روز اخیر نرخ حبوبات و انواع برنج (ایرانی و پاکستانی و.) تغییر چندانی نداشته است و احتمالا کاهش نرخ این اقلام در ایام آتی پیش بینی میشود.
به گفته صیادی، در مورد تخم مرغ نیز فعلا کمبودی در بازار مشاهد نمیشود و تولید استان ۴۵۰ تن بوده که حدود ۲۰۰ تن تقاضا میباشد در حالیکه مازاد هم موجود میباشد.. هم اکنون قیمت تخم مرغ ساده در بازار از قرار هر کیلو ۵۶۰۰۰۰ تومان مصوب میباشد که در حال حاضر تا ۵۴۰۰۰ تومان عرضه میشود.
همچنین در خصوص شکــر با توجه به پایان رسیدن ایام صفر پیش بینی میشود به علت کاهش تقاضا قیمت شکر به قیمت مصوب ۲۸۰۰۰۰ ریال برسد. البته همچنان قیمت شکر در بازار روند کاهشی داشته است.
وی افزود: در مورد میــوه هم شاهد فراوانی میوه در بازار میوه و تره بار سپاد میباشیم. همچنین قیمتها نسبتا ثابت بوده است. در خصوص لوازم خانگی در چند ماه اخیر تغییر قیمت به صورت شرکتی نداشتیم اما بعلت کسادی بازار، کسبه درصد سود مجاز خود را کاهش داده و کمتر از قیمت قانونی عرضه مینمایند. کسادی و عدم قدرت خرید مردم و نیز بدهی و داشتن چک واحدهای صنفی در بازار نیز از دیگر عوامل کاهش قیمت لوازم خانگی میباشد.
به گفته وی، درخصوص روغن موتور نیز تغییر قیمت محسوسی در بازار موجود نبوده ولیکن روغنهای صنعتی (ماشین آلات و. مربوط به تولیدی ها) افزایش قیمت داشته است. در حوزه مصالح ساختمانی نیز با توجه به کاهش ساخت و ساز و نیز کاهشی شدن قدرت خرید عموم اقشار روند کاهش قیمت داشته و حتی بعلت بدهکار بودن واحدهای صنفی زیر قیمت مصوب خرید و فروش میشود.