از دل‌نگرانی تولیدکنندگان تا دلگرمی صادرکنندگان | روایتی از هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل در مشهد خودروسازان ملزم به درج مهلت تحویل با روز تقویمی در قرارداد‌ها آیا مرغ ارزان می‌شود؟ حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: لزوم اصلاح رویه‌های مخل کسب‌وکار با همکاری بخش خصوصی زنگنه: راهکار جلوگیری از گرانی توزیع اسکناس یا ضرب سکه نیست گل تازه زعفران ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد عرضه ۳۰ دستگاه خودرو در بورس کالا، فردا (۱۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات گوشت گوسفندی در مشهد گران و گوساله ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت دام زنده دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی در پیش‌فروش امروز سکه چه قیمتی سفارش‌گذاری کنیم؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) افت حدود ۳ درصدی قیمت دینار عراق در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سقف تراکنش ۱۰ میلیون تومانی در انتظار مشتریان مشکوک به پولشویی کوچک‌شدن سفره خانوارها | وقتی ۹۰ درصد حقوق ماهانه را خوراک و پوشاک می‌بلعد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | خرما در تره‌بار کیلویی چند؟ بررسی قیمت خودرو امروز (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | خودرو همسو با دلار کاهش یافت + جدول برخلاف رشد چشمگیر اونس جهانی، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی کاهشی شد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) طلای جهانی برای نخستین بار رکورد ۴ هزار دلار را زد + نمودار (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد

  • کد خبر: ۳۶۳۹۵۳
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد
از عصر امروز (سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴) مجموعه نمایشگاه بین‌المللی مشهد میزبان یک رویداد محبوب و پرطرفدار است؛ هشتمین نمایشگاه تخصصی خانه مدرن و ایده‌آل قرار است از امروز تا هجدهم مهرماه، همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، از عصر امروز (سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴) مجموعه نمایشگاه بین‌المللی مشهد میزبان یک رویداد محبوب و پرطرفدار است؛ هشتمین نمایشگاه تخصصی خانه مدرن و ایده‌آل قرار است از امروز تا هجدهم مهرماه، همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان باشد.

حضور بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در حوزه تجهیزات هوشمند و دکوراسیون داخلی، لوازم خانگی، منسوجات، مبلمان، فرش و لوستر از سراسر کشور ازجمله نقاط قوت هشتمین نمایشگاه تخصصی خانه مدرن و ایده‌آل است که طبق برنامه‌ریزی قبلی قرار است غرفه‌های خود را در فضای ۴۵۰۰ مترمربعی سالن فردوسی و مفاخر برپا کنند.

معرفی دستاورد‌های جدید و قابلیت‌های به روز و هم افزایی و ارتباط بین تولیدکنندگان، واردکنندگان و متقاضیان از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام ده و به گفته برگزارکنندگان این رویداد نمایشگاهی، تلاش‌ها متمرکز بر این است تا پیوند میان نوآوری، زیبایی و کاربرد در زندگی مدرن ایرانی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی تقویت شود.

با تطبیق جزئیات فنی هشتمین نمایشگاه تخصصی خانه مدرن و ایده‌آل با رویداد‌های قبلی، دو نکته بیشتر محسوس است؛ اول اینکه ۶۸ درصد از شرکت‌کنندگان آن، تولیدکنندگان لوازم خانگی و محصولات مرتبط از خراسان رضوی هستند و تلاش شده تا میدان مناسبی برای معرفی دستاورد‌های صنایع استان و کشف ظرفیت‌های صادراتی ایجاد شود. علاوه بر این، افزایش تعداد شرکت‌کنندگان نیز فرصتی برای گرم‌تر شدن فضای رقابت میان فعالان بخش خصوصی است تا بازدیدکنندگان بتوانند با تنوع بیشتری، محصول موردنظر خود را خریداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->