واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

رئیسی امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۵۰۷۱
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
رئیسی امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)
رئیس جمهور اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه ۲۸ شهریور) در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع نمایندگان کشور‌های عضو سخنرانی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی بامداد دوشنبه ۲۷ شهریور در صدر هیات سیاسی و با بدرقه حجت الاسلام قمی نماینده مقام معظم رهبری، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا و اعضای هیات دولت در صدر هیات سیاسی برای دومین بار در دولت سیزدهم عازم نیویورک شده است.

رئیس جمهور امشب و در نشست‌های سالانه مجمع عمومی به عنوان مهم‌ترین رویداد بین‌المللی سخنرانی می‌کند که این فرصت مناسبی برای رایزنی‌های سیاسی بین‌المللی است.

سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار با سران کشور‌ها و سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم، از جمله برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در این سفر است. همچنین در نشست‌هایی با گروه‌ها و افراد مرجع سیاسی، اجتماعی، مذهبی و رسانه‌ای در آمریکا به تشریح مواضع کشورمان و نیز پاسخ به سوالات آنان می‌پردازد.

آیت‌الله رئیسی در آغاز بکار دولت سیزدهم و در ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۰ از طریق برخط برای نخستین بار در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد و تاکید وی این بود که سیاست جمهوری اسلامی ایران حفظ ثبات و تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه است.

اما رئیس‌جمهور سال گذشته برای نخستین بار عازم نیویورک شد و در نخستین سخنرانی حضوری خود در هفتادو هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل و با گذشت حدود سه سال پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی، تصویر سردار دل‌ها را در صحن این نهاد بین المللی بالا برد تا جهانیان بدانند که جمهوری اسلامی ایران همچنان پیگیر اجرای عدالت و محاکمه آمر و مباشر از طریق یک دادگاه عادلانه تا حصول نتیجه قطعی است.

برگزاری ۱۳ دیدار دپیلماتیک در سطح سران و نخست وزیران، رهاورد نخستین حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شهریورماه ۱۴۰۱ بود.

همچنین در هفتادو هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل، آیت الله رئیسی طی ۲ روز اخیر در نشست مدیران رسانه‌های آمریکایی، جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی و جمعی از اعضای هیات امنای جامعه شیعیان این کشور حضور یافت و تاکنون با همتایانی از الجزایر، قزاقستان و کرواسی دیدار و گفتگو کرده است.

پیشتر رئیس‌جمهور در نشست مجمع عمومی سال گذشته با ۶ همتای خود از فرانسه، بولیوی، سوئیس، فنلاند، صربستان و زیمبابوه و پنج دیدار با نخست وزیرانی از پاکستان، عراق، لبنان، ژاپن و ارمنستان و دو دیدار با رئیس شورای اروپا و دبیرکل سازمان ملل داشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->