ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید
سرخط خبرها

رئیسی امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۵۰۷۱
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
رئیسی امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)
رئیس جمهور اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه ۲۸ شهریور) در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع نمایندگان کشور‌های عضو سخنرانی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی بامداد دوشنبه ۲۷ شهریور در صدر هیات سیاسی و با بدرقه حجت الاسلام قمی نماینده مقام معظم رهبری، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا و اعضای هیات دولت در صدر هیات سیاسی برای دومین بار در دولت سیزدهم عازم نیویورک شده است.

رئیس جمهور امشب و در نشست‌های سالانه مجمع عمومی به عنوان مهم‌ترین رویداد بین‌المللی سخنرانی می‌کند که این فرصت مناسبی برای رایزنی‌های سیاسی بین‌المللی است.

سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار با سران کشور‌ها و سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم، از جمله برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در این سفر است. همچنین در نشست‌هایی با گروه‌ها و افراد مرجع سیاسی، اجتماعی، مذهبی و رسانه‌ای در آمریکا به تشریح مواضع کشورمان و نیز پاسخ به سوالات آنان می‌پردازد.

آیت‌الله رئیسی در آغاز بکار دولت سیزدهم و در ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۰ از طریق برخط برای نخستین بار در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد و تاکید وی این بود که سیاست جمهوری اسلامی ایران حفظ ثبات و تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه است.

اما رئیس‌جمهور سال گذشته برای نخستین بار عازم نیویورک شد و در نخستین سخنرانی حضوری خود در هفتادو هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل و با گذشت حدود سه سال پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی، تصویر سردار دل‌ها را در صحن این نهاد بین المللی بالا برد تا جهانیان بدانند که جمهوری اسلامی ایران همچنان پیگیر اجرای عدالت و محاکمه آمر و مباشر از طریق یک دادگاه عادلانه تا حصول نتیجه قطعی است.

برگزاری ۱۳ دیدار دپیلماتیک در سطح سران و نخست وزیران، رهاورد نخستین حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شهریورماه ۱۴۰۱ بود.

همچنین در هفتادو هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل، آیت الله رئیسی طی ۲ روز اخیر در نشست مدیران رسانه‌های آمریکایی، جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی و جمعی از اعضای هیات امنای جامعه شیعیان این کشور حضور یافت و تاکنون با همتایانی از الجزایر، قزاقستان و کرواسی دیدار و گفتگو کرده است.

پیشتر رئیس‌جمهور در نشست مجمع عمومی سال گذشته با ۶ همتای خود از فرانسه، بولیوی، سوئیس، فنلاند، صربستان و زیمبابوه و پنج دیدار با نخست وزیرانی از پاکستان، عراق، لبنان، ژاپن و ارمنستان و دو دیدار با رئیس شورای اروپا و دبیرکل سازمان ملل داشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->