اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

بایدن: ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند

  • کد خبر: ۱۸۵۰۸۷
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
  • ۴
بایدن: ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند
رئیس‌جمهور آمریکا طی سخنرانی در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، ادعا‌های پیشین مقامات واشنگتن درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را تکرار کرد و گفت: ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بایدن در آغاز سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت «آینده ما به آینده جهان مرتبط است و هیچ کشوری نمی‌تواند به تنهایی با چالش‌های امروزه مواجه شود».

بایدن گفت: ما از گسترش شورای امنیت و افزایش تعداد اعضا حمایت می‌کنیم. ما یک سری رایزنی برای گسترش شورای امنیت و افزایش تعداد اعضای دائم آن انجام دادیم و به این کار ادامه خواهیم داد. ما همچنین به تلاش‌های خود برای اصلاح سازمان تجارت جهانی ادامه خواهیم داد.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: ما به دنبال تقویت سیاست‌هایی هستیم که باعث ایمن‌شدن فناوری‌های هوش مصنوعی شود.

او گفت: ما به تلاش‌های خود برای اصلاح سازمان تجارت جهانی و حفظ رقابت، باز بودن، شفافیت و حاکمیت قانون ادامه خواهیم داد. 

بایدن همچنین در ادامه مواضع واشنگتن علیه چین گفت: ما شراکت خود با هند، ژاپن و استرالیا را افزایش داده‌ایم و به پیشرفت‌های ملموس برای مردم منطقه رسیده‌ایم.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با اشاره به سرنگونی دولت‌های متحد غرب در آفریقا در سال‌ها و ماه‌های اخیر از جمله در نیجر، گابن، مالی و بورکینافاسو گفت: ما در حمایت از سیستم‌های مبتنی بر قانون اساسی در کشور‌های آفریقایی در کنار اتحادیه آفریقا و اکوواس می‌ایستیم.

بایدن همچنین ادعاها درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را تکرار کرد و گفت: ما متعهد هستیم که ایران هیچ سلاح هسته‌‎ای نداشته باشد.

او در ادامه سخنرانی خود و بدون توجه به نقش مخرب آمریکا در بی‌ثبات‌سازی منطقه، مدعی شد: ما با شرکای خود برای مقابله با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران که امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند، همکاری می‌کنیم.

بایدن گفت که این نشست سازمان ملل زیر سایه «جنگی تاریک» است؛ جنگی که او آن را «جنگ غیرقانونی روسیه» علیه اوکراین توصیف کرد. او با ادعای این‌که هیچ کشوری بیشتر از اوکراین نمی‌خواهد جنگ پایان یابد و همچنین تکرار حمایت واشنگتن از کی‌یف و تلاش‌هایش برای رسیدن به «راه‌حل دیپلماتیک برای صلح عادلانه و پایدار» مدعی شد که روسیه مسئولیت جنگ در اوکراین را بر عهده دارد و این کشور به تنهایی قدرت پایان دادن به جنگ را دارد.

بایدن گفت: روسیه به تنهایی بر سر راه صلح ایستاده است زیرا قیمت روسیه برای صلح تسلیم شدن اوکراین، خاک اوکراین و فرزندان اوکراین است. روسیه خسته خواهد شد.  اما از شما می پرسم: اگر ما اصول اصلی ایالات متحده را برای راضی کردن یک متجاوز کنار بگذاریم، آیا هر کشور عضوی در این سازمان می‌تواند مطمئن باشد که پس از نابودی اوکراین حفظ می‌شود؟ آیا استقلال هر ملتی امنیت دارد؟ واشنگتن همچنان در کنار مردم اوکراین می‌ایستد تا از حاکمیت و تمامیت ارضی و آزادی خود دفاع کند.

وی افزود: تا زمانی که حاکمیت، تمامیت ارضی و آزادی اوکراین توسط روسیه تهدید شود، ایالات متحده، متحدان و شرکای آن در کنار کی‌یف خواهند ایستاد.

بایدن همچنین روسیه را به نقض «توافق‌های مربوط به عدم اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی» متهم کرد.

بایدن همچنین گفت که واشنگتن به دنبال دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی ها از طریق راه حل دو دولتی است.

رئیس‌جمهور آمریکا از پروژه ریلی تازه اعلام شده برای اتصال هند به اروپا از طریق عربستان سعودی و سرزمین‌های اشغالی فلسطین استقبال کرد و گفت: این نشان می‌دهد که چگونه عادی‌سازی و ارتباط اقتصادی بیشتر اسراییل با همسایگانش تأثیرات مثبت و عملی دارد، ما به تلاش خستگی‌ناپذیر برای حمایت از صلح عادلانه و پایدار بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها ادامه می‌دهیم.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تداوم نقض قطعنامه‌های شورای امنیت توسط کره شمالی را محکوم کرد و مدعی شد که به دیپلماسی برای دستیابی به خلع سلاح هسته‌ای این کشور متعهد است.

رئیس‌جمهور آمریکا در طول سخنرانی خود از سازمان ملل خواست تا مجوز مداخله در هائیتی را صادر کند. او گفت: من از شورای امنیت می‌خواهم که اکنون این مأموریت را مجاز کند. مردم هائیتی نمی‌توانند بیش از این صبر کنند. او همچنین از ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا، که پیشنهاد رهبری یک نیروی چند ملیتی در هائیتی را برای بازگرداندن نظم داد، تشکر کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۸
0
0
آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایر سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 1945 تاکنون در امور داخلی کشورها دخالت و مداخله می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۸
0
0
سازمان ملل از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
شورای امنیت سازمان ملل از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۸
0
0
آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایر سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار منطقه خاورمیانه و جهان را بی‌ثبات کرده است.
آمریکا جنایتکار همچنان تهدیدی برای منطقه و جهان است.
آقای امیرعبداللهیان، چرا در مقابل جنایات آمریکا سکوت می‌کنید؟
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۸
0
0
و این در حالی است که داعش جنایتکار از سال 2011 تاکنون در سوریه، لبنان، عراق، لیبی، یمن، منطقه و جهان با اجازه، مجوز و دستور مستقیم واشنگتن جنایت می کند، آدم می کشد و هم دست به اقدامات تروریستی می زند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->