فاطمه سلیمی عصر امروز در نشست مطبوعاتی جشنواره بین المللی رسانهای خورشید با اهالی رسانهای مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز به اهمیت رسانه و نگاه دوره ششم شورای شهر مشهد به این موضوع اشاره کرد و افزود: کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای ششم شهر مشهد به پیشنهاد اهالی رسانه ایجاد شد و با توجه به اهمیتی که در حوزه زن و خانواده وجود دارد این در چهار سطح محلی، استانی، کشوری و بین المللی برنامه ریزی کرد که در سطح محلات ۸۰۰ نفر از اعضای شورای اجتماعی محلات مشهد را بانوان تشکیل میدهند. در سطح کشور نیز زنان شوراهای شهر را دعوت کردیم و جشنواره خورشید نیز در بخش بین المللی برنامه ریزی شده است.
سلیمی با بیان این مطلب که حلقه مفقوده تمام کارها رسانه و حوزه فرهنگ است اظهار کرد: جشنواره بین المللی رسانهای خورشید جشنوارهای است که زنان خبرنگار بیش از ۴۵ کشور دنیا در مشهد حضور خواهند داشت و بیش از ۱۰۰ خبرنگار کشوری نیز در آن شرکت میکنند. ۲۴۱ اثر به این جشنواره ارسال شده که در بین آثار ارسالی بعد از تهران، مشهد رتبه دوم را داشته است.
سلیمی تاکید کرد: ما هرقدر هم برای رسانه کار کنیم کم است. اگر کار رسانهای در کنار فعالیتها نباشد هیچ کس از اقدامات صورت گرفته آگاه نمیشود. مهمانان این جشنواره نیز بانوان اثرگذار رسانهای خواهند بود تا چهره واقعی زن در جمهوری اسلامی ایران به ویژه در شهر مشهد و زنان توانمندی که داریم در سطح جهانی نشان داده شوند.
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده گفت: شیرین ابوعاقله بانوی خبرنگاری بود که مظلومیت فلسطین را روایت کرد و باعث شد جشنواره بین المللی خورشید از حرکت این بانوی شهیده شکل بگیرد. شاید الان هم ما باید واقعیتی که در حوزه زنان موثر، زنان توانمند، زنان کارآفرین، زنان هنرمند، زنان نخبگانی در سطوح مختلف جامعه وجود دارد را روایت کنیم.
فاطمه سلیمی تشریح کرد: مشهد یک شهر بین المللی است با نگاهی جهانشهری که در دوره ششم شورای شهر مشهد، این نگاه تقویت شده است. مشهد شهر تمدن سازی در حوزه زنان است، میخواهیم در این جشنواره از بحث زنان نوغان که پیکر مطهر علی بن موسی الرضا (ع) را تشییع کردند تا زنان تاریخ ساز مانند خانم گوهرشاد و افراد دیگری که در ساخت تمدن ما موثر بودند گفتگو صورت گیرد.
سلیمی تاکید کرد: معرفی الگوهای موفق برای دختران امروزمان از دیگر اهدافی است که در این جشنواره مورد نظر است تا چهره واقعی و کرامت زن مسلمان به نمایش گذاشته شود. همچنین در برنامههای جشنواره خورشید سعی شده از رسانههای مختلف در حاشیه برنامه استفاده شود تا فرصت گفتگو با افرادی که در حوزه رسانه بین المللی فعال هستند و به کشورمان میآیند ایجاد شود تا زاویه دیدی که آنها از ایران و زنان ایرانی دارند در سطح جهانی روایت شود.