به گزارش شهرآرانیوز محمد رئیس زاده افزود: جامعه پزشکی ما ممتاز و منحصر به فرد بوده و سابقه درخشان پزشکی ایران در دنیا کم نظیر و شاید بی نظیر است.
وی به دوران سخت کرونا اشاره کرد و اظهارداشت: در همه گیری کرونا همچون سایر بحرانها و ... جامعه پزشکی در کنار مردم بود و دل به دریای خطر زدند تا هموطنان خود را نجات بدهند و همواره در متن کانونهای خطر و بحرانها قرار دارد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به جایگاه جراحی مغز و اعصاب ایران به عنوان نمونهای از خودکفایی در رشته پزشکی، گفت: بر اساس میانگین جهانی، ۶ متخصص مغز و اعصاب به ازای یک میلیون نفر جمعیت برآورد میشود که سازمان جهانی بهداشت عدد ۴.۵ نفر به ازای ۶ میلیون جمعیت کشور را اعلام کرده است.
رئیس زاده ادامه داد: در آمریکا ۱۰.۵ متخصص مغز و اعصاب به ازای یک میلیون نفر جمعیت وجود دارد، در ایران این عدد در سال ۵۷، ۱.۵ متخصص بود که امروز به ۱۳ متخصص مغز و اعصاب به ازای یک میلیون نفر رسیده است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه افزایش ظرفیت فلهای پزشکی را قبول نداریم، گفت: هیچ حوزهای مثل پزشکی در کشور به خودکفایی نرسیده است و ضرورت دارد چالشهای عمیق حوزه سلامت به درستی درک شود تا آینده پزشکی و سلامت مردم دچار مخاطرات جدی نشود.
وی افزود: جامعه پزشکی باید قدر خود را بداند و تخصص و تعهد حرفهای را در کنار هم داشته باشد.
عبدالقیوم بفکین جراح مغز و اعصاب و رئیس هیأت مدیره نظام پزشکی شهریار نیز گفت: مهمترین چالش جامعه پزشکی، تعرفههای غیر واقعی است که باید اصلاح شود.
وی با اشاره به کمبود مراکز درمانی در شهرستانهای استان تهران، اظهار داشت: در مقایسه با جمعیت ساکن در این مناطق، سرانه پزشکی کافی نیست.
منبع: ایرنا