استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است

  • کد خبر: ۱۸۶۷۹۰
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با توجه به جریانات اخیری که در فضای مجازی شکل گرفته گفت: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضا حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فداحسین مالکی، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره بررسی آخرین وضعیت مهاجران افغاستانی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت یک جریانی در پشت صحنه و خارج از مرز‌ها در داخل افغانستان است و برخی را هدایت می‌کند تا چهره مردم افغانستان و کسانی که سال‌ها در ایران بودند و زندگی کرده‌اند و با مردم ما چفت شده‌اند را در ذهن مردم ایران بد کند.

وی افزود: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضاً حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

این نماینده مجلس ایران با اشاره به میزبانی طولانی مدت ایران از مهاجرین افغانستانی گفت: سال‌های بسیاری تعداد زیادی از مردم افغانستان به دلایل شرایط آن کشور در کشور ما بودند و در بخش‌های تولیدی و جا‌های دیگر مشغول به کار بودند و مشکل خاصی نبود. اما بعد از حضور حاکمان فعلی این حساسیت در کشور به وجود آمد. این حساسیت نه این‌که فقط در مردم ایران باشد بلکه در مسئولین هم به وجود آمده است و باید رسیدگی شود.

وی تاکید کرد: باتوجه به شرایط ۴ دهه گذشته در افغانستان، همیشه کشور ما، پاکستان و برخی از کشور‌های همسایه، میزبان دوستان افغانستانی که همزبان و هم کیش ما هستند، بوده‌اند.چ

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران خاطرنشان کرد: باتوجه شرایط اخیری که در کشور به وجود آمده است و ورود زیاد مهاجران که بعضاً هم به صورت غیرقانونی وارد کشور ما می‌شوند، نگرانی‌هایی را برای مردم ما به وجود آورده که نگرانی‌های به حقی هم هست.

مالکی ادامه داد: از آن طرف یک اتفاقاتی در این کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان در کشور افغانستان سابقه نداشته است مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود! من یک کلیپ مشاهده کردم بچه‌های کوچک افغان که دبستانی هستند و ذهن‌شان به این کار‌ها قد نمی‌دهد، حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند!

وی با اشاره به این که باید دستگاه‌های امنیتی و سیاسی ما حساسیت بیشتری داشته باشند، عنوان کرد: طبق آخرین وضعیتی که ما در کمیسیون امنیت ملی بررسی کردیم خوشبختانه این حساسیت در وزارت کشور و وزارخانه‌های امنیتی وجود دارد. بحث ساماندهی‌شان به صورت جد پیگیری می‌شود، نکته مهم این است که انتظار داریم بین دستگاه‌های ذی‌ربط هماهنگی بیشتری به وجود بیاید که ما یک سیاست واحدی را در این موضوع داشته باشیم تا نگرانی مردم بر طرف شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دستگاه دیپلماسی ما در این خصوص نقش اساسی دارد، گفت: دستگاه دیپلماسی یا نماینده ویژه رئیس‌جمهور که اختیارات زیادی دارد باید در سیاست‌شان نسبت به طالبان که حاکمان فعلی افغانستان هستند، تجدیدنظر کنند، یعنی بدانند چه اتفاقاتی در کشور در حال رخ دادن است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روند کاری که در حال حاضر وزارت‌خانه‌های کشور و اطلاعات و خارجه پیگیری می‌کنند روند خوبی است، اما باید تغییر نگاه در دستگاه دپیلماسی ما به وجود بیاید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->