هند در تلاش برای گرفتن مجوز سفر امیرخان متقی به دهلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی تا پایان شهریور با مدارک معتبر امکان پذیر است جسد مردی پس از ۳۸ سال در بدخشان پیدا شد هشدار برنامه جهانی غذا درباره وضعیت بازماندگان زمین‌لرزه در شرق افغانستان | همه چیز را از دست داده‌اند کاهش دما بلای جان زلزله‌زدگان افغانستان کمک‌های جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای زلزله‌زدگان افغانستان ارسال شد از محله ایثارِ مشهد تا دل مناطق زلزله‌زده افغانستان دیدار سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات ارشد طالبان ایران دومین محموله کمک‌های امدادی را به افغانستان تحویل داد | بیکدلی: در کنار مردم افغانستان هستیم شیعیان کابل به زلزله زدگان هم‌وطن خود در کنر خون اهدا کردند داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟ محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید قیمت امروز پول افغانی (شنبه پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۴) دادگاه طالبان عکاسی از زنان در عملیات‌های امداد به زلزله‌زدگان را ممنوع کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵/۲ ریشتر کنر در افغانستان را تکان داد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و هند در کافا ۲۰۲۵ توضیحات سخنگوی دولت درباره تاثیر خروج اتباع روی قیمت‌ها + فیلم معاون وزیر راه: بندر چابهار به شبکه ریلی سراسری متصل خواهد شد | افغانستان به آب‌های آزاد می‌رسد وزیر خارجه آلمان: انتقال پناهجویان افغانستانی تا پایان ۲۰۲۵ تکمیل می‌شود زلزله بخش‌های جنوب شرقی افغانستان را لرزاند (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است

  • کد خبر: ۱۸۶۷۹۰
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با توجه به جریانات اخیری که در فضای مجازی شکل گرفته گفت: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضا حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فداحسین مالکی، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره بررسی آخرین وضعیت مهاجران افغاستانی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت یک جریانی در پشت صحنه و خارج از مرز‌ها در داخل افغانستان است و برخی را هدایت می‌کند تا چهره مردم افغانستان و کسانی که سال‌ها در ایران بودند و زندگی کرده‌اند و با مردم ما چفت شده‌اند را در ذهن مردم ایران بد کند.

وی افزود: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضاً حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

این نماینده مجلس ایران با اشاره به میزبانی طولانی مدت ایران از مهاجرین افغانستانی گفت: سال‌های بسیاری تعداد زیادی از مردم افغانستان به دلایل شرایط آن کشور در کشور ما بودند و در بخش‌های تولیدی و جا‌های دیگر مشغول به کار بودند و مشکل خاصی نبود. اما بعد از حضور حاکمان فعلی این حساسیت در کشور به وجود آمد. این حساسیت نه این‌که فقط در مردم ایران باشد بلکه در مسئولین هم به وجود آمده است و باید رسیدگی شود.

وی تاکید کرد: باتوجه به شرایط ۴ دهه گذشته در افغانستان، همیشه کشور ما، پاکستان و برخی از کشور‌های همسایه، میزبان دوستان افغانستانی که همزبان و هم کیش ما هستند، بوده‌اند.چ

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران خاطرنشان کرد: باتوجه شرایط اخیری که در کشور به وجود آمده است و ورود زیاد مهاجران که بعضاً هم به صورت غیرقانونی وارد کشور ما می‌شوند، نگرانی‌هایی را برای مردم ما به وجود آورده که نگرانی‌های به حقی هم هست.

مالکی ادامه داد: از آن طرف یک اتفاقاتی در این کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان در کشور افغانستان سابقه نداشته است مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود! من یک کلیپ مشاهده کردم بچه‌های کوچک افغان که دبستانی هستند و ذهن‌شان به این کار‌ها قد نمی‌دهد، حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند!

وی با اشاره به این که باید دستگاه‌های امنیتی و سیاسی ما حساسیت بیشتری داشته باشند، عنوان کرد: طبق آخرین وضعیتی که ما در کمیسیون امنیت ملی بررسی کردیم خوشبختانه این حساسیت در وزارت کشور و وزارخانه‌های امنیتی وجود دارد. بحث ساماندهی‌شان به صورت جد پیگیری می‌شود، نکته مهم این است که انتظار داریم بین دستگاه‌های ذی‌ربط هماهنگی بیشتری به وجود بیاید که ما یک سیاست واحدی را در این موضوع داشته باشیم تا نگرانی مردم بر طرف شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دستگاه دیپلماسی ما در این خصوص نقش اساسی دارد، گفت: دستگاه دیپلماسی یا نماینده ویژه رئیس‌جمهور که اختیارات زیادی دارد باید در سیاست‌شان نسبت به طالبان که حاکمان فعلی افغانستان هستند، تجدیدنظر کنند، یعنی بدانند چه اتفاقاتی در کشور در حال رخ دادن است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روند کاری که در حال حاضر وزارت‌خانه‌های کشور و اطلاعات و خارجه پیگیری می‌کنند روند خوبی است، اما باید تغییر نگاه در دستگاه دپیلماسی ما به وجود بیاید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->