نماینده دائم ایران در سازمان ملل: به توانایی طالبان برای مقابله با تهدیدات تروریستی تردید داریم سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند آلمان مذاکرات محرمانه خود را با کشورهای مختلف برای اخراج مهاجران افغانستانی مجرم آغاز کرد تأکید دبیرکل سازمان ملل بر همبستگی با پناهجویان در روز جهانی «پناهنده» استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد رئیس سازمان ملی مهاجرت: اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند روسیه از طالبان خواست در رابطه با تشکیل دولت فراگیر متعهد باشد شورای امنیت سازمان ملل وضعیت افغانستان را بررسی می‌کند سازمان ملل متحد: در نشست دوحه، با طالبان به عنوان یک دولت رسمی رفتار نخواهد شد سخنگوی پیشین کاخ سفید برای پاسخ‌گویی درباره خروج از افغانستان به سنا می‌رود پزشکیان: درباره مهاجران باید کار کاشناسی کنیم + فیلم رهبر طالبان: حاضرم برکنار شوم، اما اختلاف نباشد طالبان می‌گویند که در نشست دوحه ۳ شرکت می‌کنند افغانستان ناایمن‌ترین کشور در جنوب آسیا با موافقت AFC قهرمان فوتبال باشگاهی افغانستان به رقابت‌های چلنج لیگ آسیا می‌رود هزار روز محرومیت از تحصیل دختران افغانستانی ترافیک در مسیر تردد کامیون‌های ایرانی در مرز افغانستان نظر کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری درباره مهاجران افغانستانی چیست؟ شیوع تب کریمه کنگو در افغانستان افزایش یافته است سرلشکر باقری بر «سامان‌دهی اتباع بیگانه» و انسداد مرز‌ها تاکید کرد
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است

  • کد خبر: ۱۸۶۷۹۰
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با توجه به جریانات اخیری که در فضای مجازی شکل گرفته گفت: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضا حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فداحسین مالکی، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره بررسی آخرین وضعیت مهاجران افغاستانی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت یک جریانی در پشت صحنه و خارج از مرز‌ها در داخل افغانستان است و برخی را هدایت می‌کند تا چهره مردم افغانستان و کسانی که سال‌ها در ایران بودند و زندگی کرده‌اند و با مردم ما چفت شده‌اند را در ذهن مردم ایران بد کند.

وی افزود: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضاً حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

این نماینده مجلس ایران با اشاره به میزبانی طولانی مدت ایران از مهاجرین افغانستانی گفت: سال‌های بسیاری تعداد زیادی از مردم افغانستان به دلایل شرایط آن کشور در کشور ما بودند و در بخش‌های تولیدی و جا‌های دیگر مشغول به کار بودند و مشکل خاصی نبود. اما بعد از حضور حاکمان فعلی این حساسیت در کشور به وجود آمد. این حساسیت نه این‌که فقط در مردم ایران باشد بلکه در مسئولین هم به وجود آمده است و باید رسیدگی شود.

وی تاکید کرد: باتوجه به شرایط ۴ دهه گذشته در افغانستان، همیشه کشور ما، پاکستان و برخی از کشور‌های همسایه، میزبان دوستان افغانستانی که همزبان و هم کیش ما هستند، بوده‌اند.چ

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران خاطرنشان کرد: باتوجه شرایط اخیری که در کشور به وجود آمده است و ورود زیاد مهاجران که بعضاً هم به صورت غیرقانونی وارد کشور ما می‌شوند، نگرانی‌هایی را برای مردم ما به وجود آورده که نگرانی‌های به حقی هم هست.

مالکی ادامه داد: از آن طرف یک اتفاقاتی در این کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان در کشور افغانستان سابقه نداشته است مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود! من یک کلیپ مشاهده کردم بچه‌های کوچک افغان که دبستانی هستند و ذهن‌شان به این کار‌ها قد نمی‌دهد، حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند!

وی با اشاره به این که باید دستگاه‌های امنیتی و سیاسی ما حساسیت بیشتری داشته باشند، عنوان کرد: طبق آخرین وضعیتی که ما در کمیسیون امنیت ملی بررسی کردیم خوشبختانه این حساسیت در وزارت کشور و وزارخانه‌های امنیتی وجود دارد. بحث ساماندهی‌شان به صورت جد پیگیری می‌شود، نکته مهم این است که انتظار داریم بین دستگاه‌های ذی‌ربط هماهنگی بیشتری به وجود بیاید که ما یک سیاست واحدی را در این موضوع داشته باشیم تا نگرانی مردم بر طرف شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دستگاه دیپلماسی ما در این خصوص نقش اساسی دارد، گفت: دستگاه دیپلماسی یا نماینده ویژه رئیس‌جمهور که اختیارات زیادی دارد باید در سیاست‌شان نسبت به طالبان که حاکمان فعلی افغانستان هستند، تجدیدنظر کنند، یعنی بدانند چه اتفاقاتی در کشور در حال رخ دادن است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روند کاری که در حال حاضر وزارت‌خانه‌های کشور و اطلاعات و خارجه پیگیری می‌کنند روند خوبی است، اما باید تغییر نگاه در دستگاه دپیلماسی ما به وجود بیاید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->