به گزارش شهرآرانیوز ناصر قربانیان اظهار کرد: در این مرحله عرضه مستقیم تعداد مشخصی از انواع تولیدات تراکتورسازی به کشاورزان، واحدهای تولیدی صنایع کشاورزی و مجموعههای که نیاز به تولیدات تراکتورسازی داشته باشند صورت میگیرد.
وی ضمن تاکید بر محدود بودن ظرفیت و منتفی شدن ثبت نام با تکمیل ظرفیت اضافه کرد: در زمان آماده تحویل شدن محصول، دعوتنامه جهت واریز باقیمانده بهاء صادر و برای ادامه روند، خریدار میباید مبلغ مذکور را پرداخت نماید.
قربانیان با اشاره به اینکه در این مرحله از فروش با همکاری وزارت جهادکشاورزی ضریب، مکانیزاسیون استانها استحصال و براساس میزان این ضرایب سهمیه استانی برای عرضه تراکتور صورت گرفته اظهار داشت: باتوجه به اینکه ضریب مکانیزاسیون در برخی از استانها از نسبت بالایی برخوردار بوده و در تعدادی نیز کمترین رقم ممکن را شامل میشد جهت توازن بخشی به ضریب مکانیزاسیون کشور و توزیع عادلانه تراکتور به عنوان اصلیترین وسیله کشاورزی و در نتیجه افزایش راندمان و بهره وری در بخش کشاورزی کشور، در این مرحله از عرضه تراکتور تخصیص و سهمیه بندی استانی در برنامه کاری قرار گرفته است.
این فعال حوزه صنعت و بازار کشور از مواردی نظیر سطح زمینهای زیر کشت (زراعی، باغی)، نوع کشت (دیمی یا آبی)، نوع فعالیت، دامداری، دامپروری و ... به عنوان ملاک و معیار برای امتیاز دهی به متقاضیان برای قرارگیری در اولویت واگذاری نام برد و گفت: عدم خریداری تراکتور طی ۱۰ سال گذشته یکی از ملاکها با بالاترین امتیاز برای صدرنشینی در اولویت بندی میباشد.
وی به پرسش متداول کشاورزان نیز پاسخ داد و اظهار داشت: عرضه ادوات به کشاورزان در این مرحله نیز وجود دارد چرا که این اصل ما را در تشخیص کشاورز واقعی و مصرف کننده نهایی بودن متقاضی یاری میدهد، اما به هیچ عنوان اجباری در واگذاری ادوات وجود ندارد.
گفتنی است سامانه فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به آدرس https://sale.itmco.ir/login تا ۲۷ مهر جهت ثبت نام کشاورزان متقاضی تراکتور در دسترس خواهد بود.
منبع: فارس