ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ معرفی شدند

  • کد خبر: ۱۸۷۱۴۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ معرفی شدند
جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ به‌خاطر کشف فناوری نقطه کوانتومی – یا کوانتوم دات – به‌صورت مشترک به دو دانشمند آمریکایی و یک دانشمند روسی اهدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز - آکادمی سلطنتی علوم سوئد از طریق صفحه رسمی جوایز نوبل در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که جایزه نوبل شیمی امسال را به «مونگی باوندی» و «لوئیس‌ای بروس» آمریکایی و «الکسی اکیموف» روسی اهدا می‌کند. این جایزه تقریباً ۱ میلیون دلاری به پاس کشف و سنتز فناوری نقطه کوانتومی به این سه نفر تعلق خواهد گرفت.

باوندی متولد پاریس، فرانسه و استاد مؤسسه فناوری ماساچوست یا MIT آمریکاست. بروس استاد بازنشسته دانشگاه کلمبیاست که از سال ۱۹۷۲ در Bell Labs کار می‌کرده و بیشتر عمر خود را صرف مطالعه نانوکریستال‌ها کرده است. اکیموف نیز متولد اتحاد جماهیر شوروی است، اما بعداً به آمریکا مهاجرت کرد و در شرکت Nanocrystals Technology Inc مشغول به کار شد.

طرفداران فناوری احتمالاً نام نقطه کوانتومی را بیش از همه در فناوری‌های تلویزیون‌ها و نمایشگر‌ها شنیده‌اند، اما کاربرد این فناوری فقط به این صنعت محدود نمی‌شود. از کوانتوم دات می‌توان در علوم پزشکی در‌زمینه جراحی برای برداشت بافت‌های سرطانی و ... نیز استفاده کرد.

در دو روز گذشته دو جایزه نوبل پزشکی و نوبل فیزیک به برندگان سال ۲۰۲۳ اهدا شد و انتظار می‌رود که فردا شاهد معرفی برنده جایزه نوبل ادبیات باشیم. در ادامه، در روز جمعه برنده جایزه صلح نوبل معرفی خواهد شد و نهایتاً شنبه هفته آینده جایزه نوبل اقتصاد به برنده آن خواهد رسید.

جایزه نوبل به یادبود «آلفرد نوبل»، دانشمند سوئدی، هر‌ساله به پژوهشگرانی که دستاورد‌های بزرگی در زمینه‌های مختلف داشته‌اند، اهدا می‌شود. این جایزه معمولاً به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین جوایز علمی دنیا به‌حساب می‌آید. اولین جایزه نوبل در سال ۱۹۰۱ اهدا شد و تقریباً هر‌ساله به‌قدردانی از دانشمندان رشته‌های گوناگون پرداخته، اما در برخی سال‌ها هم هیچ جایزه‌ای اهدا نشده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->