رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: رشد ۶۰ درصدی بوستان‌های بانوان در دوره ششم مدیریت شهری | تأمین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی شهرداری + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

معاون استاندار خراسان رضوی: در ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی خللی وارد نشود

  • کد خبر: ۱۸۷۷۲۲
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
معاون استاندار خراسان رضوی: در ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی خللی وارد نشود
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: ساماندهی و کارسازی و ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی طبق مقررات پیش رود و در آن خللی وارد نشود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان، کار این روز‌های آموزش و پرورش را ستود و بیان داشت: کاستی‌های امروز جز با کار جهادی رفع نمی‌شود و خدمت جهادی این روز‌های آموزش و پرورش جز با نظر حضرت رضا(ع) به نتیجه نمی‌رسد.

گنابادی‌نژاد ضمن تقدیر و تشکر از جلسات کمیته انرژی مدارس گفت: در باب عمل به شعار امسال، «هر دانش‌آموز یک مهارت» بیشتر بر مهارت‌هایی تأکید شود که ملاحظات تربیتی آن رعایت شده باشد.

معاون استاندار خراسان رضوی همچنین پیشنهاد کرد تفریغ بودجه فرمانداری‌ها در سال جدید منوط به پرداخت کامل سهم آموزش و پرورش باشد و افزود: درصدد هستیم ۳درصد عوارض شهرداری‌ها به آموزش و پرورش برسد.

وی اظهار کرد: ساماندهی و کارسازی و ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی طبق مقررات پیش رود و در آن خللی وارد نشود.

گنابادی‌نژاد از مصوبات این جلسه بر ایجاد تفاهم‌نامه در باب طرح «هر دانش آموز یک مهارت» بین آموزش و پرورش و فنی حرفه‌ای تأکید کرد.

گفتنی است، ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی با حضور صبوری مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام گنابادی‌نژاد معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و دیگر اعضا در سالن جلسات دفتر مدیرکل آموزش و پرورش استان تشکیل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->