نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

اطلاعات هویتی دانش‌آموزان اتباع مجاز ثبت الکترونیکی شده است

  • کد خبر: ۱۸۷۸۸۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲
اطلاعات هویتی دانش‌آموزان اتباع مجاز ثبت الکترونیکی شده است
رئیس سازمان ملی مهاجرت با اعلام اینکه اطلاعات هویتی همه اتباع مُجازی که به عنوان دانش‌آموز وارد سیستم آموزشی کشور می‌شوند، ثبت شده است، گفت: اتباع باقیمانده مربوط به افرادی است که غیرقانونی وارد کشور شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله مبینی در زمینه ساماندهی و ثبت نام دانش آموزان اتباع در سال تحصیلی که از طریق سامانه سهما انجام شد، عنوان کرد: یکی از مشکلات این بخش، مشخص نبودن اطلاعات و سیاست‌های آموزشی در حوزه اتباع بود به طوری که مدارس اقدام به ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی می‌کردند و نظارتی بر این کار وجود نداشت.

وی با بیان اینکه با راه اندازی سامانه سهما، این امر برای سال تحصیلی جدید تحت کنترل درآمد، افزود: در گذشته حدود ۷۰درصد دانش آموزان اتباع شامل افرادی می‌شد که مجوز‌های لازم را برخوردار بودند، اما ۳۰درصد ثبت نام‌ها سلیقه‌ای بود و در زمان تحصیل مشخص می‌شد که دانش آموز جزو اتباع غیرمجاز بوده است.

مبینی توضیح داد: این شرایط سبب می‌شد که تحصیل دانش آموزان دچار مشکل شود، زیرا حضور وی و خانواده اش در ایران غیرقانونی بود، اما نمی‌شد او را از تحصیل بازداشت.

رئیس سازمان ملی مهاجرت با بیان اینکه اتباع غیرمجاز فاقد اوراق هویتی هستند و نمی‌توان ارتباطات فامیلی آن‌ها را صحت سنجی کرد، گفت: چنین مواردی سبب شد تا وزارت کشور ساماندهی دانش آموزان اتباع را با بهره گیری از ثبت الکترونیک مدارک هویتی و تشخیص اطلاعات آنان در دستور کار قرار دهد.

وی با بیان اینکه در سامانه سهما همه اطلاعات دانش آموز تجمیع شده و در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد تا روند قانونی ثبت نام صورت گیرد، گفت: در این میان عده‌ای از دانش آموزان اتباع باقی می‌مانند که مربوط به افرادی است که غیر قانونی وارد کشور شده اند.

مبینی درباره اینکه آیا امکان تحصیل اتباع غیرمجاز وجود دارد، گفت: در شرایط کنونی برای ثبت نام یک دانش آموز ایرانی، مدارس تا زمانی که مدارک هویتی، جغرافیایی و سکونتی فرد تایید نشود، وی را ثبت نام نمی‌کنند پس چگونه می‌شود که در این شرایط کشور را رها کنیم و فردی را که هویتش مشخص نیست و غیرقانونی هم وارد کشور شده را وارد سیستم آموزشی کشور کرد؛ اینگونه نیست و این کار ساده‌اندیشی است.

رییس سازمان ملی مهاجرت ساماندهی دانش آموزان اتباع را در راستای سیاست وزارت کشور برای شناسایی اتباع غیرمجاز دانست و گفت: ساماندهی در بخش دانش آموزی اتباع یکی از کار‌هایی است که می‌تواند از اقدامات سلیقه‌ای در حوزه اتباع جلوگیری کرده و اطلاعات مورد نیاز برای سیاست گذاری در حوزه اتباع و مهاجران را گردآوری کند.

وی به این نکته نیز اشاره کرد که اکنون بخش دانش آموزان اتباع وضعیت خوبی دارد به طوری که وزارت آموزش و پرورش از نتیجه کار رضایت دارد.

مبینی یادآور شد: سازمان ملی مهاجرت به عنوان متولی اصلی اتباع و مهاجران با گردآوری اطلاعات مورد نیاز، می‌تواند در این زمینه پاسخگو و مسئولیت پذیر باشد و در صورت بروز حادثه، صحنه را مدیریت کند.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->