انتقاد تند ترامپ به سیاستهای بایدن: هزاران قاتل و تروریست در آمریکا حضور دارند عارف: راه رشد اقتصادی از میدان‌داری بخش خصوصی می‌گذرد ترامپ حفاظت فیزیکی پمپئو و برایان هوک را لغو کرد بیانات رهبر انقلاب در دیدار عوامل برگزاری کنگره شهدای کاشان+ویدئو نگاهی به اهمیت سفر سید عباس عراقچی به کابل ربیعی: به اصلاحات سخت اقتصادی و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم پزشکیان: در مملکت اگر من و شما بیل نزنیم با امضا چیزی درست نمی‌شود همتی: با همکاری بانک‌ها و بیمه‌ها مشکل کمبود سرانه آموزشی را حل می‌کنیم ویدئو| پزشکیان: هر امضایی بخواهید می‌دهم که بی‌عدالتی را حل کنید اما پول ندارم بدهم ماجرای پذیرش فرجام‌خواهی توماج صالحی از سوی شهید رازینی چه بود؟ مجمع نمایندگان استان، پشتوانه اندیشه‌ورزی دستگاه‌های اجرایی | آیین اختتامیه اجلاس هم‌اندیشی مجمع نمایندگان ادوار خراسان رضوی برگزار شد+ویدئو پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد بازدید جمعی از مسئولین، اقتصاددانان، ورزشکاران و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» + عکس (۴ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: خواهید دید شعار می‌دهیم یا عمل خواهیم کرد | رود کارون یک فرصت طلایی است که می‌تواند برای خوزستان اشتغال‌زایی کند جزئیات قوانین معافیت سربازی اعلام شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) آیت الله علم الهدی: سلامتی و امنیت، پایه های اصلی پایداری جامعه است برنامه‌ها و رایزنی‌های فشرده ظریف در حاشیه اجلاس داووس ۲۰۲۵ + عکس دستور پزشکیان برای توسعه صنعت گردشگری در ساحل کارون وزیر دفاع: صنعت دفاعی همواره قطب کشنده جریان علم و فناوری است پزشکیان از فاز یک طرح جامع فاضلاب کلانشهر اهواز و کارون بازدید کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) واکنش وزیر امور خارجه به اظهارات دبیرکل سازمان ملل در ارتباط با شفافیت برنامه هسته‌ای ایران عراقچی به‌زودی به افغانستان سفر خواهد کرد حضور پزشکیان در ستاد قرارگاه مرکزی کربلا (۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر امورخارجه آمریکا: اولویت‌مان مقابله با مهاجران است بازجویی از کارکنان دولت آمریکا درباره وفاداری به دونالد ترامپ حکم جدید رئیس جمهور برای محمدجواد ظریف چیست؟ جنجال اتحادیه اروپا با ترامپ بر سر حمایت از اوکراین استاندار خراسان رضوی با معاون وزیر امور خارجه دیدار کرد
سرخط خبرها

همکاری بخشی از ارتش صهیونیست‌ها در طوفان الاقصی با مقاومت

  • کد خبر: ۱۸۷۹۱۱
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
همکاری بخشی از ارتش صهیونیست‌ها در طوفان الاقصی با مقاومت
یک مقام آگاه در گروه‌های مقاومت فلسطین، اطلاعات جدیدی از نفوذ این گروه‌ها در بدنه ارتش رژیم صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی را ارائه داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی در یک گزارش ارزیابی از نبرد «طوفان الاقصی» گفته است که بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نیروی فلسطینی در روز شنبه، از ۸۰ نقطه به ۲۰ شهرک و ۱۱ پایگاه نظامی ارتش حمله کردند.

ارتش صهیونیستی در بخش دیگری از این گزارش گفته است که حماس عملیات اخیرش را «از بیش از یک سال قبل» طراحی کرده و آن را به شدت مخفی نگه داشته است.

در این باره یک مقام فلسطینی در گروه‌های مقاومت اسلامی گفته است که بخشی از اطلاعات به دست آمده از مناطق نفوذ، از طریق برخی نیرو‌های ارتش اسرائیل بدست آمده و تعدادی از آن‌ها از مدت‌ها قبل با گروه‌های مقاومت همکاری می‌کردند و در عملیات «طوفان الاقصی» نیز از این اطلاعات برای نفوذ نیرو‌ها به شهرک‌ها و بخصوص پایگاه‌های نظامی اطراف غزه استفاده شده است.

به گفته این مقام مسئول، این همکاری تنها به موضوعات اطلاعاتی محدود نبوده و مدتهاست که فلسطینی‌ها بخش زیادی از تجهیزات خود را نیز از سربازان و بدنه ارتش اسرائیل تامین می‌کنند.

 از مدت‌ها قبل، گزارش‌های متعددی در منابع عبری زبان مبنی بر اهمیت حفاظت بیشتر در ارتش منتشر شد که برای مثال به مسئله شیوع اعتیاد درمیان سربازان -خصوصاً نیرو‌های احتیاط- پرداخته شده و گفته شده بود که بسیاری از نیرو‌ها حتی اسلحه خود را در قبال پول یا مواد مخدر به فلسطینی‌ها تحویل می‌دهند.

به‌گفته روزنامه صهیونیستی «معاریو»، گروه‌های فلسطینی پس از ساخت دیوار حائل بین اسرائیل و مصر (یکی از ۶ دیوار احداث‌شده)، برای تأمین تسلیحات مورد نیاز خود به پادگان‌های ارتش اسرائیل روی آوردند.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در ۱۶ دسامبر ۲۰۲۱ از سرقت بیش از یکصدهزار فشنگ از انبار مخصوص اسلحه‌های M۱۶ در پایگاه نظامی تیپ اسکندرونی در شمال فلسطین خبر داد و البته از قول پلیس اسرائیل اعلام کرد که این میزان سرقت بیش از ۱۵۰ هزار فشنگ بوده است.

در سال‌های گذشته گروه‌های فلسطینی ـ به‌خصوص نیرو‌های ویژه آن‌ها ـ عمدتاً از تجهیزاتی استفاده می‌کنند که در اختیار ارتش و نظامیان صهیونیست نیز قرار دارد.

گروه‌های مقاومت برای تجهیز واحد‌های خود – خصوصاً در کرانه باختری- تجهیزات مورد نیاز را از ۳ مسیر عمده به دست می‌آورند: یکی از طریق پرداخت پول و خرید سلاح از باند‌های قاچاق سلاح در اسرائیل و دیگری دستبرد به زاغه‌ها و انبار‌های مهمات این رژیم و سومی، همکاری برخی نظامیان اسرائیلی.

رسانه ها پیش از این به این موضوع تحت عنوان «ارتش سرّی فلسطینی» پرداخته بودند که وظیفه اصلی تهیه سلاح از این انبار‌ها را به‌عهده دارد.

روزنامه «معاریو» در گزارش دیگری در می ۲۰۱۹ نوشته بود که طی یک ماه، ۴۶ سلاح انفرادی از همین مدل M۱۶ از پایگاهی در منطقه الجلیل غربی به‌سرقت رفته که تعداد زیادی از آن‌ها هرگز پیدا نشدند.

برخی از مبارزان فلسطینی و برخی از عاملان عملیات‌های اخیر نیز از همین مدل اسلحه استفاده کرده بودند.

با این حال، سرقت سلاح از انبار‌های رژیم صهیونیستی تنها محدود به اسلحه‌های سبک انفرادی نمی‌شود. روزنامه «هاآرتص» در سال ۲۰۱۲ در گزارشی نوشته بود که میان تسلیحات ربوده‌شده از پادگان‌های اسرائیل (به‌ارزش ۱۴ میلیون دلار)، موشک‌های ضدتانک «گیل» نیز بوده است.

این گزارش می‌افزاید سرقت از پایگاه‌های ارتش به‌طرز چشمگیری افزایش یافته است و سارقین در اکثر مواقع به‌راحتی از دروازه‌های امنیتی و تحتکنترل وارد پایگاه‌ها می‌شوند و تجهیزات نظامی، گلوله، اسلحه، ژنراتور و حتی خودرو‌های نظامی را به‌سرقت می‌برند.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نیز در دسامبر ۲۰۲۰ در گزارشی نوشته بود که تعداد زیادی از پرسنل گردان ۱۳ تیپ گولانی مستقر در شهرک صهیونیست‌نشین «کیسونیم» به‌دلیل کشف حجم عظیمی از مواد مخدر داخل محل استقرار این گردان اخراج شدند.

به‌گفته منابع اسرائیلی، اعتیاد به مواد مخدر میان پرسنل ارتش رژیم صهیونیستی رو به افزایش است و این مسئله خصوصاً از سال ۲۰۰۹ که ماجرای سرقت سلاح از پایگاه‌های ارتش اسرائیل فاش شد، به یکی از دلایل تبادل سلاح و پول میان فلسطینی‌ها و افسران ارتش اسرائیل تبدیل شده است.

این رخنه امنیتی در بدنه ارتش اسرائیل، بسیاری از فرماندهان ارتش این رژیم را تحت فشار قرار داده و به نظر می‌رسد با پایان نبرد «طوفان الاقصی» باید منتظر برخورد‌های شدید و برکناری تعداد زیادی از فرماندهان ارشد نظامی و بخصوص امنیتی صهیونیست‌ها باشیم.

با توجه به تقسیم وظایف در میان سازمان‌های متعدد اسرائیلی، شاباک (سازمان امنیت داخلی اسرائیل که وظیفه اشراف بر گروه‌های مقاومت فلسطینی را برعهده دارد)، آمان (اطلاعات ارتش) و پلیس بیشترین ضعف را از خود نشان داده اند.

با این حال پیکان اصلی انتقادات به سمت مقامات ارشدتر، از نخست وزیر تا وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش خواهد بود.

۵۰ سال قبل در جنگ یوم کیپور نیز تبعات غافلگیری اسرائیل از شروع جنگ، موجب سقوط دولت وقت شد و مقصرین سعی کردند همه تقصیر‌ها را متوجه آمان (اطلاعات ارتش) به عنوان یکی از مهمترین دستگاه‌های اطلاعی رژیم صهیونیستی کنند.

این درحالی بود که در آن مقطع، دستگا‌های اطلاعاتی نظیر موساد از وقوع جنگ مطلع بودند، اما اهمال مقامات دولتی بخصوص نخست وزیر (گلدا مایر) و وزیر دفاع (موشه دایان) و بی اعتنایی آن‌ها نسبت به اطلاعات بدست آمده، موجب غافلگیری شد، اما در نبرد طوفان الاقصی حتی دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز (علی رغم آنکه ارتش گفته است طراحی فلسطینی‌ها بیش از یک سال طول کشیده) از آن خبردار نشده بودند.

همکاری بخش زیادی از بدنه نیرو‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی با گروه‌های مقاومت و نیز دستگاه‌های اطلاعاتی ایران، موجب شده است تا این رژیم در طول سال‌های اخیر دست به حذف بسیاری از آن‌ها بزند.

این رویکرد صهیونیست‌ها موجب افزایش مرگ‌های مشکوک در میان افسران، درجه داران و سربازان این رژیم شده که البته به دلیل اعمال شدید قانون سانسور در اخبار نظامی، بسیاری از آن‌ها پنهان نگه داشته شدند.

با این حال، نفوذ گروه‌های مقاومت فلسطینی در بدنه ارتش و دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل، سران این رژیم را با چالش‌های بزرگ جدیدی مواجه کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->