قیمت کارخانه محصولات ایران خودرو در تیرماه ۱۴۰۳ مشخص شد+ جدول با ۱۵ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق، تابستان امسال قطعی برق نداریم قیمت جدیدترین موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در بازار چقدر است؟ (۶ تیر ۱۴۰۳) وام نهضت ملی مسکن ۸۰۰ میلیون تومان شد آخرین وعده‌های بورسی نامزد‌ها چه بود؟ شناسایی شبکه توزیع خارج از شبکه نوار تست قند خون در مشهد جهش بورس در آخرین روز کاری قبل از انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ تیر ۱۴۰۳) طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۶ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، ارز و رمزارز‌ (۶ تیر ۱۴۰۳) | حباب سکه باد کرد قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ تیر ۱۴۰۳) | تویوتا کرولا ۲ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان شد قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت | رانا پلاس ۶۱۵ میلیون تومان (۶ تیر ۱۴۰۳) تعیین نرخ رشد اجاره‌بها در هجدهمین جلسه شورای‌ عالی مسکن درخواست از دولت برای ترمیم احکام حقوقی کارمندان چرا فروش طلای دست‌دوم ممنوع شد؟ | فرصت یک‌ماهه به فروشندگان طلای دست‌دوم برای تغییر رسته شغلی برای اصلاحات اقتصادی از کجا باید شروع کرد؟ دومین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۳ به بازار سهام می‌آید | چقدر نقدینگی لازم است؟ میوه و صیفی‌جات در بازار امروز مشهد چند؟ (۶ تیر ۱۴۰۳) | آلو سیاه و زرد ۲۵ هزار تومان فناوری‌های دانش‌بنیان کشاورزی راهی به مزارع ندارند افزایش مشتریان سپرده‌های بلندمدت بانکی روند کاهشی قیمت برخی از کالاهای اساسی (۵ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات وضعیت واریز سود مرحله سوم سهام عدالت چه زمانی مشخص می‌شود؟ ثبت معاملات در سامانه املاک و مستغلات الزامی شد (۵ تیر ۱۴۰۳) آیا الان وقت خرید طلاست یا بعد از انتخابات؟ فروش طلای دست دوم به‌صورت رسمی ممنوع شد
سرخط خبرها

۲۴۲ پرونده برای گران‌فروشی در حوزه خودرو تشکیل شد

  • کد خبر: ۱۸۷۹۱۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
۲۴۲ پرونده برای گران‌فروشی در حوزه خودرو تشکیل شد
امسال ۲۴۲ پرونده گرانفروشی خودرو به ارزش ۱۲۲ میلیارد تومان به سازمان تعزیرات حکومتی بر اساس اعلام اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارسال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان امسال ۲۴۲ پرونده گرانفروشی خودرو به ارزش ۱۲۲ میلیارد تومان به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

مدیر روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، در توییتی اعلام کرد که سازمان حمایت از ابتدای امسال ۷۷۷ هزار و ۸۴۰ بازرسی انجام داده که در نتیجه آن ۱۱۴ هزار و ۳۵۲ پرونده به ارزش بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان به سازمان تعزیراتی ارسال شده است.

به گفته حسین زاده قشمی، از این تعداد، ۲۴۲ فقره پرونده مربوط به گران‌فروشی خودرو به ارزش بیش از ۱۱۲ میلیارد تومان بوده است.



گفتنی است؛ پیش از این حسین فرهیدزاده هم به این آمار اشاره کرده و گفته بود که اگر قرادادی بسته شده باشد یا فروشی اتفاق افتاده باشد که مغایر با قیمت‌های شورای رقابت باشد، گران‌فروشی است. در این صورت پرونده تشکیل و بعد از طی مراحل اداری، برای سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود.

در ماه‌های گذشته و بعد از افزایش قیمت خودرو‌های مونتاژی، برخی شرکت‌ها از مشتریان مبالغ زیادی را مطالبه و حتی هزینه‌های گرفته شده را پس نمی‌دهند که این موضوع منجر به اعتراض خریداران شده بود.

اواخر تیر ماه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز از تجدیدنظر در دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات مصرف کنندگان خودرو و ابلاغ آن خبر داد که بر اساس آن همه مشتریان خودرو‌های داخلی و خارجی می‌توانند در صورت شکایت به ادارات صمت استان‌های کشور مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->