انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان قرعه‌کشی عمره دانشجویی ۱۰ آذر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد + فیلم حریم خانه، حرم خانواده رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در جلسه رسیدگی شعب خانواده مشهد شرکت کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) مداخله زودهنگام نقش مؤثری در درمان لکنت زبان دارد  کاهش بارش و افزایش دما طی آذرماه تا نیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تداخلات مصرف برخی دارو‌های گیاهی و شیمیایی نقص ایمنی، یک معدن در استان گلستان را تعطیل کرد قطعی برق جاده‌ها برای کاهش مصرف | آیا نبود استاندارد‌ها جان انسان‌ها را به خطر نمی‌اندازد؟ دستگیری عامل شهادت سرگرد یاسر عبدلی در سیستان و بلوچستان خواستگاری عجیب مجرم از قربانی‌اش در دادگاه اعلام محدودیت تردد از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ در محور‌های شمالی کشور | پلیس راهور: بدون زنجیر چرخ تردد نکنید پیشتازی مراکز «مهر خانواده» خراسان رضوی در صلح و سازش پرونده‌های طلاق امدادرسانی به ۸۴  هزار حادثه‌دیده طی ۸ ماه در خراسان‌رضوی تنها با این رژیم غذایی سرطان پروستات بهبود می‌یابد
سرخط خبرها

کلاهبرداری با ارسال ۱۵ هزار پیامک سهام عدالت در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۸۰۱۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
کلاهبرداری با ارسال ۱۵ هزار پیامک سهام عدالت در مشهد
۱۵ هزار پیامک باعنوان «جاماندگان ثبت‌نام سهام عدالت» برای شهروندان فرستاده بودند و لینک ثبت‌نام هم زیر متن پیامک وجود داشت.

سهیل دیبا | شهرآرانیوز ۱۵ هزار پیامک باعنوان «جاماندگان ثبت‌نام سهام عدالت» برای شهروندان فرستاده بودند و لینک ثبت‌نام هم زیر متن پیامک وجود داشت. از آنجایی‌که هنوز افراد زیادی سهمی از سهام عدالت ندارند و موضوع ثبت‌نام جدید، گاه‌گداری در فضای رسانه‌ای کشور داغ می‌شود و ابهامات زیادی دارد، افراد زیادی روی لینک کلیک کرده و با طناب پوسیده چند کلاهبردار به تله افتادند و شیادان با دسترسی به حساب تعداد زیادی از شهروندان از هر حساب بین یک تا دو میلیون تومان سرقت کردند.

اولین گزارش این سرقت‌ها را شهروندان مشهدی به پلیس اعلام کردند و با افزایش تعداد شاکیان، سریالی‌بودن این پرونده ثابت شد. سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد، پیگیری پرونده را به گروهی از کارشناسان پایگاه سوم پلیس فتای مشهد سپرد.

آغاز یک عملیات بزرگ

بررسی اظهارات مال‌باختگان نشان داد که همه آن‌ها فریب پیامک ثبت‌نام سهام عدالت را خورده‌اند و پس از واردشدن به لینک ثبت‌نام تمام اطلاعات هویتی و حتی کارت‌های بانکی خود را نیز ثبت کرده بودند. این افراد در حالی منتظر پیامک تأیید ثبت‌نام بودند که متوجه برداشت‌های غیرمجاز از حسابشان شده و بلافاصله برای شکایت به پلیس مشهد مراجعه کردند.

کارشناسان پلیس فتای مشهد با دریافت این اطلاعات و سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده از کلاهبرداران، با استفاده از مهندسی اجتماعی موفق به ردزنی دو متهم این پرونده شدند و پس از هماهنگی‌های لازم، این افراد را که دو جوان نوزده و بیست‌ساله هستند، در دو عملیات جداگانه در مشهد دستگیر کردند.

پسرخاله‌های شیاد

با آغاز بازجویی از متهمان، مشخص شد که آن‌ها با یکدیگر پسرخاله هستند. آن‌ها در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند، اما در رویارویی با ادله و مستندات دیجیتالی به دست آمده از آن‌ها، به کلاهبرداری با ترفند فیشینگ با استفاده از ربات‌های تلگرامی آلوده اعتراف کردند.

در ادامه، این متهمان دیگر متهم این پرونده را که اتفاقا سرشاخه اصلی این باند است به پلیس لو دادند و اعتراف کردند که او بدافزار‌ها را طراحی و در اختیار آن‌ها می‌گذاشته است.

تحقیقات پلیسی همچنین نشان داد که متهمان تحصیلات دانشگاهی ندارند، اما نحوه استفاده از ربات‌ها و بدافزار‌های جعلی را در فضای سایبر فراگرفته‌اند.

دستگیری مغز متفکر باند

در ادامه این عملیات با اطلاعات تکمیلی، بلافاصله کارشناسان پلیس فتا با هماهنگی‌های لازم قضایی سرکرده این باند فیشینگ را که جوانی بیست‌ساله است با نیابت قضایی در یکی از شهر‌های هم‌جوار مشهد دستگیر و در بازرسی از منزلش، دو دستگاه گوشی تلفن همراه حاوی ربات‌های درگاه‌ساز بانکی و بدافزار‌های ساخت پیامک با محتوای سهام عدالت استخراج شد. در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که سرکرده باند و دو همدستش با طراحی لینک مشاهده سهام عدالت متصل به ربات تلگرامی، با ارسال بیش از ۱۵‌هزار پیامک جعلی حساب کاربران را خالی کرده‌اند.

در این رابطه تاکنون پنجاه نفر از مال‌باخته‌ها شناسایی شده‌اند که تحقیقات برای دیگر مال‌باخته‌ها با هماهنگی مقام قضایی در آزمایشگاه پلیس فتا ادامه دارد. برابر مستندات به دست آمده در آزمایشگاه ادله دیجیتال پلیس فتا تاکنون حدود هزار‌حساب بانکی که اعضای این باند به آن‌ها برای برداشت غیرمجاز دسترسی پیدا کرده بودند، شناسایی شده و تحقیقات برای شناسایی مال‌باختگان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->