نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم سفر ملی‌پوشان کشتی به روسیه آنچلوتی، گزینه اصلی نیمکت برزیل ارونوف به تهران فراخوانده شد مدیران سابق پرسپولیس به دردسر افتادند| بدهی چند صدمیلیاردی سرخ‌ها درسی که گاریدو از برانکو باید بگیرد| قشقایی را به یاد بیاور! گندوز گاریدو را ذوق زده کرد! پرسپولیس با ۶ غایب مقابل مس سونگون هایلایت مسعود جمعه (جوما)، مهاجم کنیایی مدنظر استقلال + فیلم مسعود جمعه (جوما)، مهاجم کنیایی مدنظر استقلال، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق آندو: تیم‌های کوچک آسیا بزرگ شدند | اندونزی هم عربستان را برد کوجو تا نیم فصل نمی‌تواند بازیکن استقلال شود
سرخط خبرها

انتقاد مهشید اشتری از اعزام محدود ملی‌پوشان تنیس روی میز به مسابقات آسیایی هانگژو

  • کد خبر: ۱۸۸۱۵۸
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۲
انتقاد مهشید اشتری از اعزام محدود ملی‌پوشان تنیس روی میز به مسابقات آسیایی هانگژو
ملی‌پوش مشهدی تنیس روی میز ایران گفت: اعزام ورزشکاران در برخی رشته‌ها مانند تنیس روی میز را به دلیل کمبود بودجه محدود کردند، چون شانس کسب مدال نداشتند. مگر ورزشکاران تنیس روی میز در سال چند بار به مسابقات بین‌المللی اعزام می‌شوند؟

مهشید اشتری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص عملکرد تنیس روی میز ایران در مسابقات آسیایی هانگژو گفت: در بانوان فقط یک اعزامی داشتیم که باید انفرادی بازی می‌کرد. شیما صفایی با قرعه سختی مواجه شد و در اولین بازی خود با رنک یک یا دو ژاپن روبرو شد. بازی سختی داشت و انتظاری هم از او نمی‌رفت.

وی ادامه داد:، اما در بخش آقایان یک اتفاق محال و نشدنی برای تنیس روی میز ایران رخ داد. هیچکس فکرش را هم نمی‌کرد که تنیس روی میز ایران در بخش دوبل و تیمی، ژاپن را شکست دهد. ژاپن پس از چین برترین تیم جهان را در اختیار دارد. مدالی که تنیس روی میز ایران در هانگژو کسب کرد، جزو بهترین مدال‌های کاروان ایران در هانگژو بود.

ملی‌پوش مشهدی تنیس روی میز ایران در خصوص سهمیه اندک بخش بانوان در هانگژو اظهار کرد: از ابتدا هم قرار بود برای آقایان فقط نوشاد عالمیان را اعزام کنند که با هزار زور و زر توانستند ۳ نفر را در بخش آقایان اعزام کنند، اما در بخش بانوان، چون شانسی برای ملی‌پوشان خانم تنیس روی میز قائل نبودند فقط شیما صفایی را به هانگژو اعزام کردند.

پینگ‌پنگ رشته المپیکی است و باید بیشتر به آن توجه شود

اشتری ادامه داد: بحث کمیته ملی المپیک برای تخصیص سهمیه به رشته‌ها برای اعزام ورزشکاران به مسابقات آسیایی فقط آیتم کیفیت بود. از برخی رشته‌ها مانند تنیس روی میز ورزشکار کمتری اعزام کردند و سهمیه آن را به برخی رشته‌ها دادند، چون شانس کسب مدال بیشتری نسبت به تنیس روی میز داشتند، هر چند همان رشته‌ها هم نتوانستند نتیجه خوبی کسب کنند. به هر حال پینگ‌پنگ یک رشته المپیکی است و باید بیشتر به آن توجه شود.

وی گفت: تیم تنیس روی میز با ۳ نفر هم بسته می‌شود و نیاز به ۱۰ ورزشکار ندارد. فکر نمی‌کنم اضافه کردن ۲ بازیکن کار خیلی سختی بود. می‌توانستند این فرصت را به بانوان تنیس روی میز هم بدهند تا فقط تنها نماینده تنیس روی میز بانوان برای یک مسابقه انفرادی به هانگژو اعزام نشود. می‌توانستند نفرات بیشتری اعزام کنند تا تیم ملی بانوان در مسابقات دوبل و تیمی هم شرکت کند.

ملی‌پوش مشهدی تنیس روی میز ایران یادآور شد: تیم آقایان تنیس روی میز ایران نیز به صورت کامل به هانگژو اعزام نشد و در صورت بروز مصدومیت برای هر یک از ورزشکاران تیم ملی باید با ترکیبی ناقص به کار خود ادامه می‌داد، در حالیکه تیم سایر کشور‌ها ۵ نفره به مسابقات هانگژو اعزام شده بودند.

به دلیل کمبود بودجه در اعزام ورزشکاران در تمام رشته‌ها به مسابقات هانگژو محدودیت قائل شدند

اشتری گفت: سهمیه کشور‌ها در هر رشته برای اعزام به مسابقات آسیایی محدود نیست. سایر کشور‌ها تیم‌های خود در تمام رشته‌ها را با حداکثر نفرات خود اعزام می‌کنند، اما در ایران به دلیل کمبود بودجه برای اعزام ورزشکاران به مسابقات آسیایی محدودیت قائل شدند.

وی اضافه کرد: تیم‌های ملی تنیس روی میز ایران اعزام زیادی به مسابقات بین‌المللی تدارکاتی ندارد. یک دوره مسابقات رسمی هم که برگزار می‌شود به دلیل کمبود بودجه در اعزام ورزشکاران محدودیت قائل می‌شوند. تعداد اعزام‌های تنیس روی میز بسیار کاهش یافته و در سال فقط می‌توانیم در مسابقات آسیایی و جهانی مختص رشته خود شرکت کنیم.

اشتری گفت: اعزام به سایر مسابقات نیز با هزینه شخصی و یا حمایت از طریق اسپانسر صورت می‌گیرد. هر سفر حدود ۸۰ میلیون تومان برای هر ورزشکار آب می‌خورد. تعداد ورزشکاران زیاد است و فدراسیون نیز به دلیل محدودیت بودجه نمی‌تواند ما را به تمام مسابقات برون مرزی اعزام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->