اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳) بازداشت در مدینه به‌خاطر غزه | روحانی مشهدی از ماجرای دستگیری خود در عربستان، در ایام حج امسال می‌گوید وامی قطره‌چکانی برای بازنشستگان | سهم ناچیز بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد و خراسان رضوی از وام ۳۰ میلیونی ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد + ویدئو آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب‌مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی
سرخط خبرها

خواص ضدالتهاب زردچوبه در آلزایمر

  • کد خبر: ۱۸۸۴۶
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
خواص ضدالتهاب زردچوبه  در  آلزایمر
زردچوبه یکی از معدود درمان‌های گیاهی است که برخی شواهد علمی به بی‌خطری و اثربخشی آن در درمان برخی اختلالات، از جمله بیماری آلزایمر، اشاره دارند.
به گزارش شهرآرانیوز، بیماری آلزایمر یک اختلال انحطاط عصبی پیشرونده و ویرانگر است که به از دست‌دادن حافظه و سردرگمی منجر می‌شود.  از آنجایی که در حال حاضر هیچ درمان ریشه‌کن کننده موثری برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، دارو‌ها و رویکرد‌های دیگر، مانند مکمل‌های غذایی که برای توقف یا کندکردن پیشرفت بیماری طراحی شده‌اند، در کانون توجه پژوهش‌های جاری قراردارند.
زردچوبه گیاهی متعلق به خانواده زنجبیل است که در آسیا و آمریکای مرکزی رشد می‌کند. از گذشته‌های دور، ریشه زردچوبه در آشپزی، به ویژه در هند و همچنین در پزشکی، در درجه نخست در جنوب آسیا، مورد استفاده قرار گرفته و از زردچوبه برای درمان مشکلات تنفسی، بیماری‌های روماتیسمی مانند آرتریت، درد و خستگی استفاده می‌شده‌است. زردچوبه یکی از معدود درمان‌های گیاهی است که برخی شواهد علمی به بی‌خطری و اثربخشی آن در درمان برخی اختلالات، از جمله بیماری آلزایمر، اشاره دارند.
تا به امروز، بیشتر پژوهش‌ها نشان داده‌اند که به طور کلی زردچوبه و به طور خاص کورکومین موجود در آن، دارای خواص ضدالتهاب است و این توانایی برای مقابله با التهاب است که آن را به گزینه درمان احتمالی برای اشکال مختلف زوال عقل تبدیل می‌کند. مطالعات  حیوانی نشان داده‌اند که زردچوبه التهاب در مغز و همچنین تشکیل پلاک‌های آمیلوئید را کاهش می‌دهد، اگرچه چگونگی ایجاد چنین آثاری همچنان به طور دقیق مشخص نیست.
زردچوبه و کورکومین به صورت گسترده در قالب مکمل‌های غذایی و تغذیه‌ای در دسترس هستند و ساقه‌های زیرزمینی این گیاه معمولا خشک شده و به کپسول‌ها، قرص‌ها، چای‌ها یا عصاره‌ها تبدیل می‌شود. اگرچه زردچوبه و کورکومین به طور کلی بی خطر هستند، مصرف مقدار زیاد آن‌ها می‌تواند موجب برخی عوارض جانبی گوارشی شود. پیش از آغاز مصرف کورکومین با یک پزشک مشورت کنید، زیرا ممکن است با دارو‌های مصرفی شما تداخل ایجاد کند.
 
منبع:  عصرایران
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->