حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی! تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و برنتفورد | برنتفورد، هدف آشنای امبومو ساپینتو بی صبرانه در انتظار بازگشت آشورماتوف چرا پرسپولیس از خرید جمال لوئیس، بازیکن سابق نیوکاسل منصرف شد؟ بهترین خط حمله و بدترین خط دفاع لیگ در اختیار استقلال! آرا نهایی برترین‌های توپ طلا ۲۰۲۵ مشخص شد | اختلاف دمبله و یامال چقدر بود؟ دعوت هاشمیان به جلسه هیئت مدیره پرسپولیس | خبری از اولتیماتوم نیست پنالتی استقلال مقابل شمس آذر سوخت؟| واکنش دوباره به قضاوت داوران تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) | جدال متفاوت مادریدی‌ها در متروپولیتانو جدول لیگ برتر ایران پس از تساوی سرخابی‌ها در هفته پنجم (۴ مهر ۱۴۰۴) | در انتظار یک صدرنشین غیرمنتظره! شایعه بازگشت حسینی درنیم فصل باز هم تقویت شد | ناراضی از عملکرد آدان و فرعباسی ساپینتو لبه پرتگاه | فرصت سوزی تمامی ندارد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| باز هم توقف!
سرخط خبرها

واگذاری پرسپولیس و استقلال در نیمه اول سال ۹۹

  • کد خبر: ۱۸۸۴۸
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶
واگذاری پرسپولیس و استقلال در نیمه اول سال ۹۹
سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان وعده داد که باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در نیمه نخست سال ۱۳۹۹، به بخش خصوصی واگذار خواهند شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود سلطانی‌فر در مجمع باشگاه استقلال که عصر دوشنبه در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، با بیان اینکه در فرآیند خاصی هستیم که باید زمینه‌های لازم برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی را فراهم کنیم، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با تمهیداتی که بعمل آمده مراحل تکمیلی را انجام بدهیم و وضعیت املاک و دارایی‌ها مشخص شود تا به امید خدا در نیمه اول سال آینده با توافق وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان خصوصی سازی، این واگذاری را انجام دهیم.

سلطانی فر تصریح کرد: خوشبختانه شفافیت مالی و روند صحیح مدیریتی و تعیین و تکلیف بدهی‌ها و مالیات‌ها وضعیت خوبی را برای واگذاری استقلال و پرسپولیس فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس یک اتفاق خوب ملی است. اگر یک روز زودتر هم امکانپذیر باشد، این واگذاریی را سریعتر انجام می‌دهم چرا که راه توسعه فوتبال پرسپولیس و استقلال واگذاری آن‌ها به بخش خصوصی است. تردید ندارم این بخش می‌تواند به خوبی موجب توسعه و سامان بیشتر این دو باشگاه شود.

سلطانی فر همچنین گفت: تا زمانی که این باشگاه‌ها دولتی اداره می‌شوند، مشکلات آن‌ها ادامه دار خواهد بود و ما دوست و همراه بخش خصوصی هستیم.

در جلسه مجمع باشگاه استقلال گزارش‌های حسابرسی شرکت استقلال منتهی به خرداد امسال به تصویب اعضا رسید.
 
منبع: ورزش‌سه
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->