جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مرحوم راشد محصل در آرامگاه ابدی خود به خاک سپرده شد (۲۱ مهر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۸۵۹۹
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
  • ۱
مرحوم راشد محصل در آرامگاه ابدی خود به خاک سپرده شد (۲۱ مهر ۱۴۰۲)
مراسم خاکسپاری مرحوم دکتر محمدرضا راشدمحصل صبح امروز ۲۱ مهر در قطعه نام‌آوران (بلوک ۴۲) بهشت رضای مشهد برگزار شد. 

به گزارش شهرآرانیوز، این مراسم با حضور خانواده و تعدادی از دانشجویان و همکاران آن مرحوم و همچنین جمعی از مردم علاقه‌مند به ادب فارسی

برگزار شد.

مرحوم راشد محصل در آرامگاه ابدی خود به خاک سپرده شد (۲۱ مهر ۱۴۰۲)

 

مراسم ترحیم این استاد فقید دانشگاه فردوسی نیز روز شنبه ۲۲ مهر ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱ در مسجد غدیر باباعلی واقع در بلوار ارشاد برگزار می‌شود. 

مرحوم راشدمحصل، پژوهشگر برجسته زبان و ادبیات فارسی و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد صبح ۱۹ مهر در ۸۷ سالگی درگذشت. 

وی متولد روستای افضل‌آباد ماژان در خراسان جنوبی و در طول مدت زندگی خود بیش از ۸۰ مقاله و کتاب تالیف کرده بود.

عضویت در هسته قطب علمی فردوسی‌شناسی، هیأت مدیره فرهنگسرای فردوسی و همچنین هیات علمی دانشگاه‌های جندی شاپور اهواز، تبریز، بیرجند و فردوسی مشهد از جمله سوابق علمی و پژوهشی این چهره ماندگار زبان و ادبیات فارسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قنواتی - خوزستان
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۱
0
0
با مرگ این مرد جوانمردی وآزادگی بیش از پیش کم رنگ شد . من به شاگردی این استاد هماره بر خود می بالم . ایرستنام اروانو یز میده . روانش مینوی باد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->