ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زن اغفالگر چگونه پسران جوان در تهران را به تله می‌انداخت؟

  • کد خبر: ۱۸۸۶۸۱
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
زن اغفالگر چگونه پسران جوان در تهران را به تله می‌انداخت؟
زنی جوان که برای جبران خسارت جرائم قبلی خود مرتکب جرائم جدیدی شده است به دام پلیس افتاد و تحقیقات در مورد جرائم جدید او در دادسرای ویژه سرقت ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد جوان که خود را مهندس معرفی می‌کرد، اوایل تیرماه امسال با رفتن به دادسرای ناحیه ۳۴ تهران از دختر جوانی به خاطر سرقت اموالش شکایت کرد. پس از ثبت این شکایت پرونده برای رسیدگی به شعبه ۷ بازپرسی دادسرای سرقت ارجاع شد.

مرد جوان وقتی مقابل بازپرس محمد ولدی بیرانوند نشست، گفت: شب که از سر کارم به خانه‌ام برمی‌گشتم دختری به نام شیوا را که قبلاً با یکی از رفقای من دوست بود، اما رابطه‌شان به هم خورده بود، به طور اتفاقی دیدم. آن دختر به من گفت قصد داشته به شهرستان برود، اما برای انجام کاری باید تهران بماند. از طرفی، چون چنین برنامه‌ای نداشته که بخواهد در تهران بماند خانواده‌اش به سفر رفته‌اند و کلید‌های خانه را هم با خودشان برده‌اند، سفر خودش هم به فردا موکول شده است به همین دلیل از من خواست اجازه بدهم شب را در خانه من بماند تا فردا بعد از انجام کارش با اتوبوس برود. من هم قبول کردم.

این شاکی ادامه داد: به شیوا گفتم صبح زودتر باید بیرون برود، چون خود من هم عازم سفر کاری به کشور آلمان هستم؛ بنابراین باید زودتر از معمول از خانه خارج شوم که به فرودگاه بین‌المللی بروم و به پرواز برسم. او هم قبول کرد و گفت پنج صبح می‌رود. با هم به خانه من رفتیم. می‌خواستم سر راه از سوپرمارکت خرید کنم، اما مخالفت کرد و گفت برای خودش آب‌میوه خریده که همراهش است و بهتر است همان را بخوریم. من هم قبول کردم و در راه چیزی نخریدم. به خانه که رفتیم او آب‌میوه را از کیفش درآورد و من خوردم. یادم نمی‌آید خودش هم خورده باشد، اما من بعد خوردن آبمیوه سرم گیج رفت و بیهوش شدم.

این پسر جوان ادامه داد: وقتی به خودم آمدم و هوشیار شدم فهمیدم سه روز گذشته و سفرم را از دست داده‌ام، از شیوا هم خبری نبود. تلفنش را هم خاموش کرده بود. از جایم که بلند شدم دیدم وسایل خانه به هم ریخته و غیر از پول و دلار‌هایی که برای سفر می‌خواستم ببرم، اموال باارزشی مثل سکه، طلا، لپ‌تاپ و گوشی تلفن همراهم سرقت شده است.

این مالباخته جوان مجموع ارزش اموالی را که به سرقت رفته بود، حدود ۵۰۰ میلیون تومان تخمین زد و ادامه داد: با کنار هم گذاشتن ماجرا‌ها به شیوا مشکوک بودم و سراغ دوست‌پسر سابقش رفتم. آن موقع بود که فهمیدم او را هم قبلاً فریب داده و اموالش را سرقت کرده است. دوستم به من گفت اصلاً همین کار آن دختر باعث شده است از هم جدا شوند. پس از آن هم تعریف کرد به‌سختی توانسته اموالش را پس بگیرد.

به این ترتیب، به دستور بازپرس ویژه سرقت تحقیقات پلیسی در این باره آغاز شد. همزمان با تحقیقات دو مرد دیگر هم به دادسرای ویژه سرقت و مراجع پلیسی مراجعه و از دختر جوانی با همان مشخصات شکایت کردند. یکی از مالباخته‌ها گفت: من به طور اتفاقی با دختر جوانی در اینستاگرام آشنا شدم. بعد از مدتی قرار گذاشتیم همدیگر را ملاقات کنیم. آن روز سوار ماشین من شد. می‌خواستیم برای حرف زدن، آشنایی بیشتر و صرف شام به رستوران برویم. قبل از آن جلوی یک کافی‌شاپ توقف کردیم و او نسکافه خرید. وقتی خوردم هوشیار‌ی‌ام را کم‌کم از دست دادم و در نهایت بیهوش شدم. وقتی به هوش آمدم دیدم در خیابان هستم و چند ساعاتی از ماجرا گذشته و آن دختر ماشینم را دزدیده است.

شاکی دیگر هم گفت: مدتی بود من و آن دختر با هم دوست شده بودم که به خانه‌ام دعوتش کردم. او با خودش آب‌میوه آورده بود که وقتی خوردم بیهوش شدم. دو روز در خانه خواب و بیهوش بودم. به هوش که آمدم فهمیدم موجودی کارت‌‍‌های بانکی‌ام را که ۸۵ میلیون تومان بود، به علاوه طلا‌ها و سکه‌هایی که داشتم و ارزش بالایی هم داشت از خانه سرقت کرده است.

با این اوصاف، تحقیقات ادامه یافت تا اینکه چند روز پیش ردی از سارق در یکی از طلافروشی‌های شهر قزوین به دست آمد. با بررسی سرنخ به‌دست‌آمده معلوم شد شیوا برای فروش طلا و سکه‌های مسروقه به طلافروشی رفته و مشغول فروش آن‌ها بوده که مرد طلافروش به او شک کرده و موضوع را به پلیس اطلاع داده است. ماموران هم پس از حضور در آن مغازه و بررسی موضوع او را دستگیر کرده‌اند.

به این ترتیب دختر ۲۴ ساله به دادسرای ویژه سرقت تهران انتقال یافت و در تحقیقات تخصصی به بازپرس پرونده گفت: قبل از همه این ماجرا‌ها با پسری دوست شدم که من را معتاد کرد. اعتیاد باعث شد دنبال کار خلاف بروم و جرائمی شبیه جیب‌بری از زن‌ها انجام می‌دادم بعد هم که شیوه فریب و بیهوش کردن مردان را در پیش گرفتم چهار مرتبه زندان افتادم. بعد از آخرین بار که از زندان آزاد شدم با مردی ازدواج کردم، ولی شوهرم نمی‌دانست سارق سابقه‌دار هستم. از طرفی باید اموال و پول‌های مالباختگان قبلی را پس می‌دادم و سرقت‌های جدید را برای تامین پول شاکیان قبلی انجام دادم.

در حال حاضر پرونده در اختیار ماموران پلیس است و با توجه به اعتراف‌های اولیه این سارق، تحقیقات ادامه دارد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->