آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند
سرخط خبرها

کشف بیش از ۷۰ درصد مواد مخدر کشور در شرق و جنوب‌شرق (۲۲ مهر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۸۸۰۸
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
  • ۱
کشف بیش از ۷۰ درصد مواد مخدر کشور در شرق و جنوب‌شرق (۲۲ مهر ۱۴۰۲)
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا اعلام کرد که بیش از ۷۰ درصد موادمخدر مکشوفه در ایران مربوط به شرق و جنوب‌شرق کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار ایرج کاکاوند در دیدار با رئیس شورای شهر تهران که در محل ستاد پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا برگزار شد، گفت: ضمن تشکر از حضور شما، امیدواریم این حضور منجر به افزایش هم‌افزایی در امر مبارزه با موادمخدر به خصوص جمع‌آوری معتادان متجاهر در شهر تهران شود.

وی در ادامه ضمن اشاره به نگرانی و مطالبات مردم در امر مبارزه با موادمخدر به خصوص معتادان متجاهر و خرده فروشان در سطح کشور و به ویژه کلانشهر تهران افزود: پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا با تمام امکانات از مرز تا عمق کشور با برنامه‌ریزی‌های دقیق باند‌ها و قاچاقچیان موادمخدر و حتی خرده‌فروشان و معتادان متجاهر را در سطح معابر و انظار عمومی تا پایین‌ترین سطح آن یعنی روستا‌ها دنبال می‌کند.

کاکاوند با اشاره به مبارزه بی‌امان و سخت و به کارگیری سلاح از سوی قاچاقچیان موادمخدر حتی در وزن‌های پایین، گفت: ۷۱ دصد از کشفیات پلیس مبارزه با موادمخدر در مرز‌های شرق و جنوب شرق کشور صورت می‌گیرد و پلیس در این مبارزه با اشراف اطلاعاتی و برآورد‌های لازم عرصه را بر قاچاقچیان موادمخدر تنگ کرده و در این راستا قریب به چهار هزار شهید گرانقدر و بیش از ۱۲ هزار جانباز سرافراز را در راستای اقتدار نظام در امر مبارزه با مواد مخدر تقدیم کشور کرده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با تاکید بر طاقت‌فرسا بودن دستگیری روزانه خرده‌فروشان و جمع آوری روزانه معتادان متجاهر اظهارکرد:‌پلیس پیوسته با خرده‌فروشان و معتادان متجاهر در سطح کشور و به خصوص درکلانشهر تهران برخورد و آن‌ها را دستگیر و جمع‌آوری می‌کند.

کاکاوند با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از آسیب‌ها و جرایم از جمله سرقت، قتل، طلاق، جرایم اخلاقی، ناشی از بی‌توجهی خانواده‌ها و مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌ها نسبت به جوانان است، خاطرنشان کرد: عدم توجه به آسیب‌های اجتماعی در حوزه پیشگیری از اعتیاد ماموریت‌های پلیس را در کنترل عرضه و تقاضای موادمخدر تحت تاثیر قرار داده است و در این خصوص باید اقدامات معنادار و زیربنایی در تحقق بخشیدن به امنیت و آرامش مردم، پیشگیری از اعتیاد، توانمند ساختن و مهارت افزایی به خانواده‌ها در معرض آسیب صورت گیرد.

بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس، وی در ادامه این جلسه گزارشی از اقدامات پلیس در امر مبارزه با مواد مخدر در کلانشهر تهران ارائه کرد و نقاط قوت و ضعف و فرصت‌ها و تهدید‌های مبارزه با موادمخدر در شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عادل
Germany
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۹
0
0
با عرض سلام و خسته نباشید ، با کسانیکه به فکر مردم و خانواده های دیگران نیستند و کل جامعه ایران و ایرانی را می خواهند به تباهی و سستی بکشانند به شدت برخورد قاطعانه صورت بگیرد چون مواد مخدر ریشه تمام بیچاره شدن هاست و تا این لحظه چقدر تاوان داده شده است از سوی مردم و دولت و نیروی انتظامی و کلی هزینه به علاوه کلی اشک و آه پس باید با این مسئله به صورت جدی و قاطعانه و بدون هیچ ارفاق و متداوم برخورد کنیم و پیش برویم به نظر من اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام و برخورد قاطعانه بهترین راه حل هست و اصلا نباید به گفته های چه می دونم حقوق بشر و سازمان ملل در این مورد توجه کرد زیرا باید از آنها پرسید آیا وضعیت کشورهای آنها به این شکل است و به این روز افتاده اند ؟؟؟پس نباید در امور کشور ایران مداخله کنند از طرفی در مواد مخدر و فروش آن هیچ بخششی وجود ندارد چون کسانیکه با جان و مال و اموال و سرمایه یک کشور بازی می کنند و آن را به خاطر سود های هنگفت نادیده می گیرند باید برخورد قاطعانه صورت بگیرد در اینجا باید گفت آره به اعدام ، آره به اعدام و آره به اعدام بگوییم ،،،، لطفا اعدامشان کنید با کسانیکه با جان و مال مردم بازی می کنند به خاطر پول و سود های کلان خیر نبینند این همه خانواده رو به بدبختی می کشانند و .....?????
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->